HondenPage baasje Golden Girls

Wat schreven de vrienden van Golden Girls op het forum

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Luca, vandaag al 10 jaar zonder jou !
Jij ook bedankt, Nadine. Ze zijn voor altijd in ons hart. Ook na zoveel jaren.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Luca, vandaag al 10 jaar zonder jou !
Dank je, Willemijn. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Luca, vandaag al 10 jaar zonder jou !
Luca. Vandaag al 10 jaar zonder jou ! Ik kan het niet geloven hoe vlug de tijd gaat. 3 Juni is jouw sterfdag, maar is ook jouw geboortedag. Je werd precies 10 jaar ! Je bent voor altijd in mijn hart, lief hondenventje ! Vergeten doe ik je nooit !
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Uit huis en waar gaat Senna wonen?! Wie kan mij helpen
Ik hoop zo voor je dat jullie eruit komen. Hoe dat eruit ziet lijkt me wel essentieel voor jullie toekomst, in de zin dat je vriend zich minder afhankelijk van zijn ouders zou kunnen/moeten opstellen. Hij wil snel het huis uit, maar wel in het huis wat z'n ouders beschikbaar stellen. Nou weet ik niet waarom hij weg wil en gaat me niks aan, maar zo komt hij niet los van ze. Ik geloof dat ik echt niet alsnog in dat appartement zou willen wonen, ook al mag Senna wel mee. Probeer een voorstelling te maken van de toekomst, zullen zij gedurende het wonen niet met andere eisen of verwachtingen komen?  Tot slot wil ik je complimenteren met je volwassen en rustige benadering van dit, best grote probleem. Dat doe je goed. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Afscheid nemen is zwaar
Heel veel sterkte.
honden page profiel SusanneSusanne schreef in Uit huis en waar gaat Senna wonen?! Wie kan mij helpen
Hè wat een nare situatie! Als ik naar mezelf kijk, dan is het hebben van een hondenmaatje een deel wat bij mij hoort. Er zal hopelijk altijd een viervoeter in mijn leven zijn. En ik zou niet (meer) een deel van wat mij tot mij maakt opgeven voor een relatie. Dat zou een gezonde relatie ook niet van je mogen vragen of eisen.  Overigens kan ik me voorstellen dat je schoonouders goede bedoelingen hebben, maar ik weet niet of dit iets is wat jullie moeten willen doorzetten, ongeacht of je hond nu welkom is of niet. Ten eerste vanwege het feit dat dit jullie eerste eigen thuis zou moeten worden, maar er wordt nu al door een ander een voorwaarde opgesteld. En vanuit een eerste voorwaarde, kunnen er al snel meer volgen. Dat gaat jullie niet helpen in jullie persoonlijke ontwikkeling. En daarnaast is het verstandig om nog eens goed met je vriend te bespreken of het uit financieel oogpunt ook voor jullie voordelig uitpakt. Alles wat jullie in dat appartement investeren komt ten goede van je schoonouders. Het is hun pand, wat in de loop der tijd meer geld waard zal zijn. Nog een reden waarom ik het persoonlijk oneerlijk vindt dat ze voorwaarden stellen, het is niet zo dat dit enkel maar onzelfzuchtigheid is, op den duur worden ze er zelf hoe dan ook ook beter van. Zelfs als jullie voor de huur een zacht vriendenprijsje moeten betalen. En als jullie een normale huurprijs betalen, verzorgen jullie gewoon het pensioen van zijn ouders en is het voor hun alleen maar voordelig dat jullie dit appartement zouden betrekken, in dat geval kan ik helemaal niet begrijpen dat Senna niet welkom zou zijn. Maar het is jouw keuze! Niemand hier kan die keuze voor je maken. Je bent nog zo jong, je volwassen leven begint net. We kunnen je enkel aanraden, bij twijfel (nog) niet gaan samenwonen. 
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Succes in de alternatieve geneeskunst
Ik zag dit topic toen het net geopend was en nu weer. En weer gebeurt waar ik al voor vreesde. Hoe moeilijk is het toch om niet te reageren op een topic waar je geen normale bijdrage aan kunt leveren?   Zoals onze koning ooit zei, laten we in vrede van mening kunnen verschillen.  Suzanne vraagt om delen van positieve ervaringen, niet om daar cynische bagger met een bult zie-je-welisme op te krijgen.  N. B.  HP heeft notabene een aparte pijler voor dit soort topics, en dan toch even komen provoceren.     
honden page profiel esther esther schreef in Unieke handgemaakte beloningstasjes
" Hi Esther! Wat leuk, dat kunnen de jongens vast waarderen ! Ik stuur je even een priveberichtje  " Gillian En beantwoord.. Mooie spulletjes heb je!
honden page profiel esther esther schreef in Unieke handgemaakte beloningstasjes
Ik heb ze niet echt nodig, maar wil er toch graag twee... die met die rose roosjes, en de rose met witte sterretjes asjeblieft... ( Geen idee of mijn jongens dat rose zullen waarderen, maar dat zien we wel... In het ergste geval haal ik er gewoon een zusje voor ze bij..)  
honden page profiel Lisa; Bobbie & BentleyLisa; Bobbie & Bentley schreef in Toffe Locaties?
" Hier op de Noord Veluwe zijn heel veel prachtige locaties  Zandverstuiving, hei, water, bossen. Ook waar honden los mogen. Er is een mooi oud vestingstadje waar je de mooiste foto's kan maken.   Maar het hangt er vanaf in welke je omgeving je zoekt en wat voor foto's  je wil maken. " sylvia Hartstikke bedankt, en waar kan ik dan het beste parkeren? Max 2uur rijden vanaf Amsterdam!
honden page profiel Lisa; Bobbie & BentleyLisa; Bobbie & Bentley schreef in Toffe Locaties?
Hoi Hondenvrienden! Ik ben opzoek naar toffe locaties voor fotoshoots  Weet jij een leuke/mooi/toffe locatie? Let me know!   Mag ook via een privé bericht. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Geef nooit op!!!
Toen Luca jaren geleden bijna doodgebeten werd door een pitbullachtige en hij hier op de serretafel geopereerd werd en behandeld, dacht niemand dat hij dit ooit zou overleven. Hij had zoveel bloed verloren, dat het hele huis vol bloed lag en hij kon ook niet meer vervoerd worden. Hij was stervende ! Na maandenlange zorg knapte Luca langzaamaan op en er werd een diagnose gesteld dat zijn rechterachterkant, de aangedane zijde altijd achter zou blijven en de knie van zijn rechterachterpoot op slot zou blijven en niet meer hersteld zou kunnen worden, waarschijnlijk zou er amputatie moeten volgen. Zelfs onder narcose kon de poot niet gebogen worden en we moesten ons er maar op voorbereiden dat herstel niet meer mogelijk was. Ik nam contact op met een erkende homeopate en zij adviseerde een aantal homeopatische middelen, die hij elke dag toegediend moest krijgen. Ik begon in mei met deze middelen en in augustus kwam ik voor een controle weer bij de dierenarts. Hij was hogelijk verbaasd en vroeg me wat er gebeurd was : het slot was van de knie, er werd spierweefsel opgebouwd en de poot was veel krachtiger. Om een lang verhaal kort te houden : Luca herstelde daarna en kon zijn rechterkant weer bijna geheel gebruiken, iets wat de dierenartsen niet konden begrijpen. Ik schat dat had ik geen homeopate ingeschakeld, Luca zijn poot verloren had. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Geef nooit op!!!
Wat een verhaal. Wat je zegt over de alternatieve geneeswijzen, ben ik het daar helemaal mee eens. De hond van een vriendin is vanaf dat hij pup was tot aan zijn 6,7de ziek geweest, overgeven, diarree, lusteloosheid, huidaandoeningen, oorontstekingen, anaalklierproblemen, noem het op en hij had het. In al die jaren ging het baasje trouw naar een heleboel verschillende dierenartsen, die het symptoom onderdrukten, een injectie voor dit, een injectie voor dat, hypoallergene voeding, kuurtjes, prednison, ik weet al wat niet meer. Alles maar tijdelijk. Totdat hij terechtkwam bij een heel goede holistisch dierenarts : hij ging over op kvv, kreeg Japanse kruiden, werd ontgift, ontstoord en na de eerste behandeling zagen we hem al vooruitgaan, na de tweede behandeling ging het zo goed, dat we niet wisten hoe we het hadden, hij at weer goed, de aandoeningen gingen een voor een over en na een aantal weken was hij nagenoeg beter. Dierenartsen onderdrukken vaak het symptoom, een holist gaat naar de oorzaak. En deze hond is niet de enige, die in al die jaren beter is gemaakt, maar wij als baasjes supersterk in onze schoenen moeten staan, om de alternatieve weg te kiezen, omdat er vaak lacherig over wordt gedaan en de alternatieve geneeskunde niet serieus genomen wordt. Mijn dag is in elk geval goed en ben zo blij voor jou en je hondenschat. Geef nooit op, dat is precies wat je schrijft. Ik hoop dat je hondenventje nog heel lang, en in goede gezondheid bij je mag zijn. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vaarwel lieve Sadi :'-(
Wat vreselijk. Heel veel sterkte.
honden page profiel SusanneSusanne schreef in Poep eten, toch nog een keer om advies vragen (update: muilkorf)
Onze hond Billie is momenteel 10 jaar oud, en heeft tweemaal een acute alvleesklierontsteking gehad. Hij is heel rap gelukkig goed genezen, en met een speciaal dieet houden we hem gezond. Om die controle over wat hij precies binnen krijgt te houden en dus te voorkomen dat hij buiten stiekem een snack vindt waar hij nogmaals ziek van kan worden, draagt hij sinds enkele weken ook een muilkorf buiten. Dat was aan de ene kant geen moeilijke beslissing nadat hij zo ziek geworden was, maar aan de andere kant voelde het ergens in het begin toch niet goed om zo’n lieve zachtaardige hond te korven. Dus ik snap je gevoel helemaal. We hebben dezelfde muilkorf uitgekozen voor Billie die je ook voor Penny hebt. Dat hebben we eerst geduldig en positief aangeleerd, en het was geen probleem. Maar eenmaal buiten uittesten was toch even een drempel die zowel wijzelf, als de hond overheen moet. Billie heeft dus ook nooit een probleem gemaakt van de muilkorf zelf, maar hij liep buiten eerst toch wat onzeker en verloren rond, het was echt wennen. Dan stootte hij zijn neus weer tegen de grond omdat het ineens een cm langer is, dan kwam hij vragen om aandacht zodat we de korf af konden doen (om me heen lopen, zn neus tegen mn hand of been aan duwen). Wat kon hij ongelukkig kijken... Maar we hebben de korf eenmaal buiten aan, (in het begin dan) niet meer afgedaan. We zijn gewoon gaan lopen, net zoals anders. De beste manier om een oude(re) hond aan een nieuwe, minder comfortabele situatie te laten wennen was in ons geval ook gewoon te doen alsof er niets anders dan anders was, en het geduld opbrengen voor Billie om hem ook daadwerkelijk aan de muilkorf te laten wennen. De eerste dag ging dat wat moeizaam, maar niet onaardig, en de tweede dag ging het alweer iets beter. En binnen een week was Billie volledig oké met het dragen van een muilkorf. We kiezen nu wel eens plekken uit waarbij de muilkorf af gaat en we een (bal)spelletje doen, of wat hersenwerk. Omdat het goed gaat met de korf, want als we verder gaan lopen gaat de korf weer terug op, en is it back to usual business voor Billie: lekker ontspannen alle geuren verkennen. Dus de eerste keer dat de muilkorf buiten pas weer af ging, was toen Billie volledig gewend was en gewoon zichzelf was tijdens wandelingen. Wat ik hiermee wil zeggen is dat ik wel geloof dat mensen hier een punt hebben, dat Penny vooral reageert op jouw energie en inmiddels heeft ze gewoon door hoe ze jou moet manipuleren om haar te “ontkorven” zodat ze weer kan gaan eten. Wat heeft ze je goed getraind ;-). Het is een vicieuze cirkel die je zelf in stand houdt. Een nieuwe muilkorf gaat het niet verbeteren. Je hebt nog een paar stappen te gaan in het aanleren van de muilkorf. En dat is gewoon die muilkorf aanhouden tijdens wandelingen, even geen extra aandacht vragen van haar. Geef ook geen extra aandacht als ze erom vraagt. Tenzij ze blijft drammen, dan is het heel gezond om haar te corrigeren en duidelijk te maken dat jullie gewoon doorlopen. Maar laat haar ook zelf aftasten. Ga zelf ook lekker ontspannen, het is lekker weer. Het zal nu wel eens heel wat extra geduld kunnen vragen van je, want Penny heeft al zoveel succes geboekt. Maar dit is wel de manier waarbij een hond leert geen probleem te hebben met het dragen van een muilkorf. 
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Pup terug naar fokker
" Hum, onze teefjes hebben alle testen gehad, de reu trouwens ik ok , zijn inderdaad wel zonder stamboom. De prijs is laag ja, dat klopt aangezien we niet om geld fokken maar wel op karakter  " karen marchand Heb je ook iets aan de antwoorden op je vraag? 
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Pup terug naar fokker
Ik mis een stukje in je verhaal. Wil je in ruil voor de pup die 250 euro niet teruggeven? Heb je daar iets over op papier, aankoop contract, je voorwaarden etc.? Ik zou denk ik vooral blij zijn om de pup in goede gezondheid terug te kunnen nemen. Geef die mensen hun geld, dan ben je er ook vanaf.   En een tip naar de politie als die man kind(?) bont en blauw slaat. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Myn lieve queenie
Heel veel sterkte. 
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in HP wandeling amerongse bos
Het mag niet. Ik zou het risico niet nemen eerlijk gezegd zolang ook de verhalen rondom een evt strafblad nog niet zijn bijgesteld.  Ik heb deze week informatie gevraagd en gekregen over wat samenscholing nu is en de consequenties ivm een activiteit op mijn werk, en de gemeente zegt dat je gewoon niet met meer dan 2, uitgezonderd gezinnen, mag gewoon niet. Conform hun noodverordening.    Maar, je hebt informatie gevonden, zeg je. Zou je een link kunnen plaatsen, want dan weet je echt meer dan ik? Dan zou dat in hun noodverordening staan, van de plaats waar jullie naartoe gaan.   
honden page profiel SusanneSusanne schreef in HP wandeling amerongse bos
Een sportiviteit wil ik het niet noemen. Je riskeert ook een boete van €400,-. En daarnaast zijn jullie niet de enige die gebruik willen maken van het bos, wat als jullie tegenliggers tegenkomen? Ik schrik ergens ook wel een beetje van de eerste positieve reacties op deze vraag, van mensen die graag mee gaan. Er is namelijk nog geen vaccin, elke dag gaan er nog mensen dood aan dit virus... Dat die hele golf nu onder controle lijkt te zijn is geen reden om niet meer voorzichtig te blijven 
honden page profiel SusanneSusanne schreef in HP wandeling amerongse bos
Ik weet niet hoe het er daar uit ziet, maar een bos lijkt me enigszins beperkt in de ruimte gezien er bomen groeien. Als jullie voorzichtig zijn en daarin een manier vinden om anderhalve meter afstand te houden, dan wordt dat al lastiger wanneer er een voorbijganger langs zo’n hele groep moet lopen. Het lijkt me niet heel wijs om dit in deze periode te doen. En volgens mij is het nog niet toegestaan om in groepen met meer dan 3 mensen samen te komen toch? 
honden page profiel esther esther schreef in Voedsel per dag voor een labrador
Oh...1 ding is zeker.. Een labrador krijgt ALTIJD te weinig...   Maar zonder dollen, ik geef ze heel iets minder dan ze mogen, dan kan ik ze af en toe nog wat tussendoor geven ( meestal een banaantje, een appel o.i.d ) en blijven ze tóch mooi in shape..
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Natuurlijk blijft er eentje
Schattig hondenventje. Ik hoop dat hij een lang en gezond leven tegemoet gaat. Veel geluk met hem. Wat is hij mooi ! 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vaarwel lieve meid
Heel veel sterkte.
honden page profiel SusanneSusanne schreef in Sheltie x Beagle kruising --- Advies nodig
Hoi Wout, wat goed dat jullie je van tevoren zo goed laten informeren over de aanschaf van een hond. Je zegt dat jullie flexibel zijn in wat jullie van een hond verwachten, maar dat deze wel een paar uurtjes op een dag alleen zal zijn. Omdat dit jullie eerste hond is, wil ik nog wel even benadrukken dat een kruising met een beagle/sheltie best pittig kan zijn. Een beagle is een jachthond die oorspronkelijk gefokt is om zelfstandig wild op te jagen. En een sheltie is oorspronkelijk gefokt om zelfstandig kleinere kuddes schapen te hoeden en te bewaken. Beide rassen zijn werkhonden en hebben een bepaalde uitdaging nodig, die je overigens prima kan bieden (ook als je werkt) maar het is wel iets waar je rekening mee moet houden. Daarnaast zijn het rassen die veel kunnen blaffen, dat is ook iets om mee te nemen in jullie overweging. Dus ik weet niet in hoeverre jullie nagedacht hebben over jullie idee van het hebben van een hond, maar het is goed om er over te praten. Ieders idee van honden houden is namelijk anders, want iedereen vindt wat anders leuk en elk ras heeft bepaalde eigenschappen die passen bij wat je leuk vindt of niet. De een geniet ervan om uren in de natuur te lopen om de hond daar los te laten waar het mag. Ik heb overigens geen ervaring met het ras, maar houd rekening dat een beagle niet zomaar losgelaten kan worden. Als dit ras een spoor ruikt loopt de hond gewoon weg. De ander vindt het heerlijk om een hobby te zoeken met de hond, lekker samen sporten. Of zoek je juist een hond waarmee je vooral op je vrije dagen erop uit trekt, maar doordeweeks voldoende moet hebben aan een paar wandelingen per dag? Eigenwijsheid kan heerlijk zijn, maar ook veel geduld vragen. Iets waar niet iedereen even goed in is. Alleen zijn is iets wat je echt moet aanleren, al zijn er zeker rassen die beter alleen thuis kunnen leren zijn dan andere rassen.  Het is overigens zo dat je er niet vanuit moet gaan dat alle hondenfokkers liefde voelen voor hun dieren. Er is heel veel dierenleed gaande. En dat kan ook voor verdriet bij jullie zorgen. Daarom zijn er mensen die je hier waarschuwen voor bepaalde fokkers. Misschien heb je je al ingelezen hoe je slechte fokkers kunt herkennen. Anders kunnen we je hier zeker ook meer informatie over geven. 
honden page profiel SusanneSusanne schreef in Stijf na Wandelen
Voordat je direct allerlei onderzoeken gaat laten doen, zou ik eerst een osteopaat/chiropractor bezoeken met je hond. Zeker als je zo actief met je hond bezig bent is 1 tot 2 keer per jaar een (preventieve) controle zeer aan te raden. Met zoveel variaties in bewegingen die balletjes/frisbees gooien veroorzaakt ontstaan wel eens blokkades in het lichaam. Of met flyballen, hebben mijn hond en ik ook gedaan, waarbij honden op volle snelheid op die bak af denderen om in een draai weer terug te keren: daar is ook prima mogelijk dat een hond daar even een mistrap begaat zonder dat dat direct schade in het lichaam oplevert. Ik heb mijn hond zijn gewrichten ook volledig laten controleren met röntgenfoto’s, alles is perfect, maar eens in de zoveel tijd had hij ook wel eens dagen dat hij wat eerste stijve stappen zetten na rust. Dan maakte ik direct een afspraak bij onze osteopaat, tevens dierenarts, en ging ze zijn hele lichaam na en als ze dan blokkades vond, kneed ze die weg. De hond vindt zo’n uitgebreide “massage” erg fijn en was daarna altijd weer soepel. Dat die blokkades ontstaan heeft niets te maken met zijn lichamelijke gezondheid, die is ontzettend goed, maar puur door al het sporten. Wij gaan zelf als mensen ook eerst naar de fysiotherapeut bij langdurig stijve spieren i.p.v. direct foto’s laten maken. Daarnaast is zo’n behandeling financieel veel goedkoper dan direct foto’s laten maken, dat kan altijd nog. Kijk hier eens voor meer informatie: www.osteopathievoordieren.nl 
honden page profiel SusanneSusanne schreef in Leuke sport/activiteit met jonge hond
Je kunt ook buiten een cursus leuke activiteiten ondernemen met je hond, zonder daarbij gewrichten in de groei (of ouderdom) te belasten. Binnenshuis kun je samen hersenwerkjes doen, zoals  overal snoepjes/brokjes of zijn/haar favoriete speelgoed verstoppen die je hond daarna mag zoeken (en voor het opbouwen van jullie band kun je ook samen zoeken/aanmoedigen), en de verstop plekken worden langzaam aan steeds wat moeilijker. Google eens op hersenwerkjes voor de hond, volgens mij heeft dit forum zelfs een uitgebreid topic met tips en ervaringen van hondeneigenaren die uitdagende spelletjes kennen. Ook buiten kun je bijvoorbeeld een grasveldje opzoeken en daar het een en ander verstoppen. Voor een pupje moet je het niet gelijk te moeilijk maken. Maar mijn hond van 10 jaar laat ik gerust balletjes in hoog gras zoeken. Hij vindt hem altijd, hoe langer de zoektocht duurt hoe trotser en voldaner hij na afloop is. En ik sta gerust met hem mee te klappen en te joelen als hij het gevonden heeft. Met wandelingen probeer ik ook creatief te zijn, mezelf af en toe achter een boom/struik verstoppen, of hij mag wat gehoorzaamheid opdrachtjes uitvoeren. Die kunnen ook steeds weer gradaties moeilijker gemaakt worden. Waar eerst gewoon basis commando’s geoefend werden, werden later verleidingen toegevoegd als ballen gooien en blijven, eerst mocht hij wat anders doen voordat hij zijn bal mocht halen, of als hij er wel achter aan mocht en hij er bijna was, laten stoppen en daar eerst andere opdrachtjes geven. Hoe uitdagender hoe mooier hij het vindt. Toen hij volwassen werd mocht hij ook over bepaalde hindernissen springen die we tegen kwamen, of moet hij eerst om die ene grote boom heen lopen verderop voordat hij mag zoeken/springen. De wandelingen zijn overigens wel voornamelijk ontspannend, waarbij de hond lekker kan snuffelen en zijn eigen ding doet, en om dat zo te houden kies ik wel vaste plekken uit waarbij hij “aan het werk” mag, zodat er wel een uit-knop op zit de rest van de wandeling. Maar het geeft wel hele leuke interactie en een goede band met je hond. Toen mijn hond oud genoeg was zijn we competitief gaan flyballen en later ook nog cursussen agility gevolgd. En inmiddels is hij met pensioen, en op deze manier krijgt hij nog genoeg uitdaging zonder daarbij zichzelf teveel te belasten. Nu vindt niet elke hond hetzelfde leuk, maar wat jij en je hond leuk vinden om te doen kun je uiteraard zelf achterkomen, samen ontdekken. Je kunt het zo creatief maken als je zelf wilt. 
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Ik wil een pup maar heb allergische familie
Ik maakte ooit m'n huis schoner dan schoon toen ik een konijn had en er iemand die allergisch was voor konijnen op bezoek kwam. Na een kwartier kon ze haar medicijnen pakken. Dat helpt dus niet bij echt goed allergische mensen. Maar voor niet inwonende mensen zou ik mijn keuze niet daarvan af laten hangen. Dan maar alternatieven zoeken om elkaar te zien. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in een niet ingedaalde teelbal
Aangezien de pup een stamboom en gezondheidsverklaringen meekrijgt, vraag ik me af, hoe de fokker de gezondheidsverklaringen heeft kunnen tonen, ook wat de balletjes betreft. Het is namelijk heel belangrijk dat een pup met een "afwijking" aan het geslacht, geen nakomelingen zou mogen krijgen. Romeo had 2 balletjes, anders zou hij nooit  ingezet mogen worden om een dekking te doen.
honden page profiel SusanneSusanne schreef in Hond wil niet bij me liggen
Ik weet nog dat mijn hond pup/jonge hond was, dat hij ook niets wilde weten van lange knuffelsessies. Even kort knuffelen wilde hij wel graag, maar dat duurde nooit lang en ook hij liep altijd weg. Dat veranderde langzaam nadat mijn tweede hond (wel een grote knuffelkont) en zijn hondenvriendje overleed. Af en toe kwam hij zelf vragen om knuffels, maar langer dan 5 minuten moest het niet duren. Inmiddels is hij 10 en niet meer bij me weg te slaan. Grootste knuffelhond die ik tot nu toe ervaren heb. Het ouder worden zal daar vast mee te maken hebben, maar als ik terug denk kan het ook wel zijn dat het komt omdat mijn hond, ook een border collie, heel erg gevoelig is voor andermans energie. Als pupje van 7/8 weken wist hij al op afstand direct welke hond hij kon benaderen en bij welke hij er met een enorme bocht omheen moest. En bijvoorbeeld als Billie lekker ligt te slapen, en bij mij loopt onbewust stress in mijn gedachten hoog op, komt hij opeens even aandacht vragen om me eruit te trekken. Dat wetende zou het verminderde enthousiasme voor lange knuffelsessies toen hij jonger was ook bij mij kunnen liggen, omdat ik toen zelf onrustiger was. 
 

Vrienden van Golden Girls

honden foto van Maudhonden foto van  martinehonden foto van Simone & Noahhonden foto van Jeskehonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van Yvonne en cyrahonden foto van s@nt@honden foto van Mandy & Bram.honden foto van Sherilyn en Jazzyhonden foto van Lotte & Lizzy ~honden foto van Chalunyhonden foto van Tjakiihonden foto van Tim † Yoran Rixthonden foto van bets-bean&raiderhonden foto van Senna en Astahonden foto van Angie, Jolie en Sookihonden foto van marionhonden foto van huskywomanhonden foto van Julie x Evando x Browniehonden foto van KleineZwartehonden foto van lisa en layckahonden foto van Claudia, Andor en Deamonhonden foto van Ayla & Yunahonden foto van Susannehonden foto van Irene Emma. honden foto van Annet & Samhonden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)honden foto van silke & woody honden foto van Greta en Diazhonden foto van Chaverahonden foto van Annemarie en Tristanhonden foto van Tomhonden foto van Jannick & Tesshonden foto van Dede & Mikahonden foto van Doesjka:,Laika&Snowyhonden foto van kay  honden foto van Brenda & Buddy & Bobby & Onyxhonden foto van Yentlhonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van Yanupa le Parishonden foto van esther honden foto van Lizzy (Boerenfox) honden foto van -honden foto van Sanne---Fanny(L)honden foto van Noella en Igorhonden foto van Ranihonden foto van Laura & Bo!honden foto van Jelena en Zi.honden foto van Billie Bhonden foto van Sanne & Denise, Fanny, Vitahonden foto van **~~ els ~~**honden foto van Kimhonden foto van Lucahonden foto van Roosjehonden foto van Angelique; Bruno, Charlie & Fenna  honden foto van Lisa; Bobbie & Bentleyhonden foto van DeeJay-Chloehonden foto van -honden foto van silkehonden foto van * Baasje Buddie met Anne*honden foto van Sterre en baasje Juliahonden foto van F&Fhonden foto van Mariekehonden foto van Retrievertails (Michelle, Max & Sienna)honden foto van Nadine

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^