HondenPage baasje Golden Girls

Wat schreven de vrienden van Golden Girls op het forum

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Wat voeren jullie?
Romeo krijgt kvv : Carnibest, Raw4Dogs, Barfmenu van Tinlo, Duck. Af en toe Renske als we weg moeten en sinds kort Smolke (lijkt op Renske), waarvan de Game erg in de smaak valt. De Game is speciaal voor honden met allergieen. Romeo krijgt de Game, niet omdat hij allergieen heeft, maar het zo lekker vindt. Verder voeg ik geregeld groentes toe, zilvervliesrijst, een eitje per week, zo gevarieerd mogelijk. 
honden page profiel Angelique; Bruno, Charlie & Fenna Angelique; Bruno, Charlie & Fenna schreef in Gebeten door hond
" Toch zijn er grofweg wel regels over wanneer je een huisarts moet raadplegen en wanneer dat niet hoeft. Hondenbeet: 1. Als de huid doorboort is en er een open wond is die erg bloed en/ of waar veel vuil in gekomen is 2. Als er een open wond is en geen geldige tetanus vaccinatie is 3. Als er een vreemde stand is van het lichaamsdeel na de beet en veel pijnan kan er een fractuur zijn In die gevallen moet je zeker een arts raadplegen.   Maar als de huid nog intact is, er geen open wond is, kun je dat inderdaad best zelf verzorgen door goed te reinigen en te ontsmetten. " Coby & Wanda en Mathilde   Ik weet niet waar je die regels vandaan haalt maar om duidelijk te zijn; ik wist niet dat ik geënt was tegen tetanus en daarbij omschrijf ik in de openingspost dat de zwelling aanhoud en de wond daarbij warm aanvoelt, volgens het geweldige Internet kan dat duiden op een ontsteking.   Maargoed ik ga mezelf niet verder lopen verdedigen, it's a waist of my time.   Fijne dag allemaal . 
honden page profiel Angelique; Bruno, Charlie & Fenna Angelique; Bruno, Charlie & Fenna schreef in Gebeten door hond
Ik ben afgelopen dinsdag even langs de huisarts gegaan, een geldige tetanusprik had ik blijkbaar nog dus die hoefden we niet te zetten.  Het is een bloeduitstorting en zal over ongeveer 3 weken helemaal weggetrokken moeten zijn .    Bedankt voor jullie reacties!  
honden page profiel Angelique; Bruno, Charlie & Fenna Angelique; Bruno, Charlie & Fenna schreef in Gebeten door hond
" En zo komt het dus dat de zorgkosten de pan uitrijzen. Komop zeg!  Je gaat toch niet voor een schrammetje naar de dokter. Je broek is niet eens kapot dus er is niet eens contact tussen een tand en je been geweest. Ook al zou dat wel het geval zijn dan ga je pas als er een serieuze diepe bijtwond is. Ik zou elke week wel naar de dokter kunnen als ik voor elke schram of tand in m'n arm z'n hulp in zou roepen. " RVS & Sunny   Zo dan, frustraties?   Ga lekker een rondje rennen en reageer in het vervolg even wat aardiger, hier ben ik totaal niet van gediend.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Staaroperatie
Ik zou naar een hierin gespecialiseerde dierenkliniek gaan. Dat honden niet geopereerd worden aan staar, ligt vaak aan de dierenartsen. Veel dierenklinieken hebben geen oogheelkunde in hun pakket en daar ze de hond dan door moeten sturen naar een dierenkliniek die wel oogheelkunde als specialisatie hebben en ze dat liever niet doen, zeggen ze dat een hond met staar heel goed kan leven. Staar kan alleen geopereerd worden als de staar "rijp" is. Ik vind het een heel goede beslissing uw hond te laten opereren. Heel veel succes en spoedige beterschap.     
honden page profiel Angelique; Bruno, Charlie & Fenna Angelique; Bruno, Charlie & Fenna schreef in Gebeten door hond
Goedendag allemaal,   Afgelopen zaterdag ben ik door Bruno in mijn been (net schuin onder mijn knie) gebeten toen ik hem en Fenna uit elkaar wilde halen... Ik had een strakke broek aan en die is niet beschadigd, op mijn been zelf zit wel een schaafwond die in het begin even heeft gebloed, de wond is niet diep. Nu was het meteen al vrij opgezwollen en rondom onstaat nu een soort blauwe plek, het voelt ook aan als een blauwe plek na ergens tegenaan gestoten te hebben bijv. De plek waar de wond zit voelt iets warmer aan dan de rest van mijn been/lichaam. De wond en vooral een rand van +-2cm daaromheen voelen nog vrij pijnlijk aan.    Ik heb 0 ervaring met bijtwonden, heb het uiteraard schoongemaakt en gekoeld voor ruim een uur, maar denken jullie dat verdere actie nog nodig is? 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hond mee op reis in het ruim met transavia
Mijn buren hebben hun hond met het vliegtuig meegenomen naar Bulgarije, aangezien ze 6 weken wegbleven. Ze hebben daar wel een speciale bench voor aangeschaft, die voldeed aan de normen van vliegtuigvervoer. Daar zou Transavia u mee kunnen helpen. Verder moeten dan natuurlijk ook de entingen up to date zijn. Ik zou hem liever niet meenemen en een goed plekje voor hem zoeken. Geen enkele hond vindt het fijn, achter in een vreemde ruimte, ver weg van de baasjes en een oorverdovend geluid, urenlang. Stel maar eens dat het vliegtuig vertraging heeft. Bij mijn buren is het goedgegaan, zoals ze zeggen. Maar eigenlijk betwijfel ik dat. Ze weten niet wat de hond meegemaakt heeft.
honden page profiel Angelique; Bruno, Charlie & Fenna Angelique; Bruno, Charlie & Fenna schreef in Fietsen met hond, hoe snelheid bepalen?
Bruno heeft dit ook op de terugweg van het fietsen! Ik denk dat hij gewoon niet naar huis wil hihi .    Ik denk trouwens niet dat Ziva er 'moe' van word als je kneiterhard gaat fietsen met haar, ik zal eens op normaal draaf tempo het stuk af leggen wat je nu doet en haar dan vooraf laten plassen.    Ik loop eerst een klein stukje met Bruun en dan kan hij plassen, hij warmt dan meteen een beetje op. Vervolgens pak ik de fiets en gaan we ervandoor op een rustig tempo, hij rent wel maar gallopeert absoluut nooit.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hoe overstappen op KVV
Op "Voerwijzer" staan de merken met de ingredienten, richtprijzen en verkooppunten. Romeo krijgt ook Carnibest, en verder Raw4Dogs, Barfmenu van Tinlo, veel soorten vlees en vis, pens, groentes, eitje, af en toe wat zilvervliesrijst. Het is voor hem elke dag een verrassing wat hij krijgt.  
honden page profiel Lisa; Bobbie & BentleyLisa; Bobbie & Bentley schreef in Animal Event 2019!!!
Angelique (van Bruno, Charlie & Fenna) en ik zijn sowieso weer van de partij! Dit keer heerlijk met de auto  .  Mijn twee kleintjes gaan mee in de hondenbuggy en Charlie gaat mee voor zover ik weet!  Word weer een super leuke dag. We zijn er nog niet uit welke dag we gaan dat moeten we nog even bekijken dat horen jullie nog.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Mathilde ontdekt de nieuwe wereld......
Heel veel geluk met je mooie hondenmeisje. Wat een schattig hondje !  
honden page profiel Lisa; Bobbie & BentleyLisa; Bobbie & Bentley schreef in Waar gaat de reis dit jaar naar toe?
" Ons uitje komt steeds dichterbij .    Ik zag via de kaart op Google Maps dat we ook vlakbij de Duits grens zitten, en daar vlakbij ligt Nationaal Park Eifel, ik heb er even naar gekeken en dat ziet er prachtig uit zeg!    Iemand die daar al eens geweest is met hond(en)?  " Angelique; Bruno, Charlie & Fenna We hebben er zin in! 
honden page profiel Angelique; Bruno, Charlie & Fenna Angelique; Bruno, Charlie & Fenna schreef in Waar gaat de reis dit jaar naar toe?
Ons uitje komt steeds dichterbij .    Ik zag via de kaart op Google Maps dat we ook vlakbij de Duits grens zitten, en daar vlakbij ligt Nationaal Park Eifel, ik heb er even naar gekeken en dat ziet er prachtig uit zeg!    Iemand die daar al eens geweest is met hond(en)? 
honden page profiel Angelique; Bruno, Charlie & Fenna Angelique; Bruno, Charlie & Fenna schreef in Stoomreiniger praktisch?
Wij hebben sinds zaterdag een stoomreiniger van Black&Decker, het 10 in 1 model. Hij was in de aanbieding; 59,99. Heel leuk ding hoor, vooral de badkamer schoonmaken is in een handomdraai gedaan en vind het heel fijn dat het snel droogt. Ik moet wel zeggen dat ik de geur van schoonmaakmiddel lichtelijk mis , en voor het snoer moet ik even een handigheidje zien te vinden hoe daarmee het beste om te gaan . Verder tevreden!! 
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Stoomreiniger praktisch?
"   We hebben het nu toch over de Philips PowerPro Aqua Systeem FC6404/01 ? Die is minder veelzijdig.   Ik kan in de specificaties niet vinden dat daar een 2e accu wordt bijgeleverd.   Wat Glassex betreft ook makkelijk om rvs schoon te maken, " Loesje Zo`n 40 jaar geleden kochten wij een Metabo accu boor en schroef machine, daar zaten al 2 accu's` bij. Decoupeer zaag. Trimmer voor de tuin. Soms moet je iets invullen en een copy van je bon opsturen, dan de tweede gratis. altijd 2 accu`s gehad.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Stoomreiniger praktisch?
" Ja precies daarom één genomen met verschillende opzetstukken. En de oven heeft het nodig want met producten en schrobben gaat niet alles eraf. Glassex, dat product voor de ruiten bedoel je? Gebruik je die op je vloer dan? " Pennygirl Glassex voor de ramen ja. Kan je  voor alles gebruiken. Ook voor hout.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Stoomreiniger praktisch?
" Het apparaat is snoerloos, dus met accu; waarmee je ca. 1 uur kunt werken. Ik vraag me af hoe lang de levensduur van de accu is. Dat is bijv. bij een fiets met elektrische ondersteuning een zwak punt. Nieuwe accu's zijn duur. " Loesje Er wordt een 2de accu bij geleverd, om en om op de lader . Ideaal. Mijn accu van mijn fiets is 9 jaar oud,je moet hem in de winter er wel afhalen en af en toe op laden. 
honden page profiel Angelique; Bruno, Charlie & Fenna Angelique; Bruno, Charlie & Fenna schreef in Hayes brothers premiun
Heeft iemand inmiddels al gedurfd om een zak brokken te bestellen? Ik ben nogsteeds erg benieuwd! 
honden page profiel Angelique; Bruno, Charlie & Fenna Angelique; Bruno, Charlie & Fenna schreef in Honden en werken
Hier blijven de honden gewoon thuis als ik moet werken. Soms zijn ze net 2 uurtjes alleen, omdat dan mijn broertje/zusje alweer thuiskomt van school, en soms zijn ze bijna 8 uur alleen, omdat we dan nét een vervelende planning hebben . Ze kunnen het hebben gelukkig, is ook geen andere keuze haha, ze kunnen niet met de uitlaatservice mee en iemand die in huis komt maar geen lid van het gezin is tolereren ze niet. Mijn tante kwam ze eens uitlaten toen wij een dagje weg waren, ze zijn alle drie gek op haar, maar toen ze binnenstapte begon Bruun te grommen en trok zijn lip ook lichtelijk op... nu was ze niet zo onder de indruk en is ze eerst gewoon in huis wat gaan drinken en even op de bank gaan zitten, ze daarna meegenomen en weer naar huis gebracht, maarja het is dus blijkbaar niet te vertrouwen .
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Honden naam labradoodle
Pepper.  
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Stoomreiniger praktisch?
Niet alleen voor vloeren, ook de badkamer en de keuken, denk aan een oven, gootsteen toilet ,magnetron keukenkastjes. Kleding stomen en trappen, ramen tuinmeubels reinigen....ga zo maar door. Ik doe er alles mee ondanks dat ik geen honden meer heb.   Heb je hardnekkige plekken op plavuizen, neem een schrobber en druk daar 2 schuursponsjes en Glassex op je vloer spuiten en licht schrobben. Glassex werkt geweldig. 
honden page profiel Angelique; Bruno, Charlie & Fenna Angelique; Bruno, Charlie & Fenna schreef in Fenna en gedragstherapie, update loops!!
Fenna is waarschijnlijk loops!!    Gisteren vond ik al een bloeddruppel in huis, Charlie kon het niet zijn maar ik heb het uiteraard gecheckt en geen opgezette vulva/overmatig likgedrag/roodheid.  Deze ochtend vond mijn moeder ook een druppel bloed op de vloer!    Ik durf dus voorzichtig te juichen haha! Over 2 maanden word ze 2 jaar oud en ik begon me dus best wel zorgen te maken; wanneer zou het gebeuren? Zou het sowieso wel gaan gebeuren??      Ik hoop dat ik nog een definitieve bevestiging "krijg" van Fen dat ze het écht is .  
honden page profiel Angelique; Bruno, Charlie & Fenna Angelique; Bruno, Charlie & Fenna schreef in Australische Kelpie
" Niet extreem veel, 1 a 2 x per week behendigheid.Natuurlijk moeten ze iedere dag even goed hun energie kwijt kunnen, maar dat geldt ook voor al onze andere honden.Onze honden zijn erg gemakkelijk en passen zich ook goed aan als ze een dag niet zoveel doen. " Gea   Het zal ook wel deels zijn wat je ze aanwent denk ik?  Als je elke dag 10km gaat hardlopen met je hond, en dan ineens alleen maar rondjes van een paar honderd meter op een slakkentempo... dan is ie zo gewend aan de lange en intensieve rondes dat ie geen genoegen meer neemt met korte rondjes, denk ik.    Als ik kijk naar mijn kruising Borders kunnen ze prima een paar dagen toe met korte rondes door de wijk omdat ik er soms gewoon tijd voor heb om met ze weg te gaan, maar natuurlijk merk je wel dat zodra ze dan los gelaten worden in het bos oid ze helemaal los gaan haha. Lekker alle energie eruit rennen, etc.    Dat speuren niks is voor een Kelpie of Border ben ik het mee oneens trouwens, elk ras kan speuren en elk ras heeft naast fysieke uitdaging ook heel veel baat aan mentale uitdaging. Het is waar dat een BC bijv. (weet niet precies of dat ook bij een Kelpie is) meer op zicht werkt, maar je kan een hond ook leren hoé hij moet speuren.  Fenna heeft vorige week voor het eerst gespeurd en dat was ook mijn eigen eerste kennismaking met speurlessen, ik ben helemaal verkocht . Fen vond het erg leuk en was nadien ook erg moe/voldaan! Zij werkte wel meteen met haar neus, dus het zal echt per hond afhankelijk zijn of hij speuren leuk vind. Dat is niet per ras vastgesteld.
honden page profiel Lisa; Bobbie & BentleyLisa; Bobbie & Bentley schreef in Sneeuwfoto's!
Jaja wij hebben ook lekker lopen dollen in de sneeuw!
honden page profiel Angelique; Bruno, Charlie & Fenna Angelique; Bruno, Charlie & Fenna schreef in What to do... me schat in 't asiel.
Een fokker van een nest "om de leuk" of sowieso 9 vd 10 marktplaats "fokkers", gaan echt geen hond terugnemen omdat jij hem niet meer wil hoor. Verkocht is verkocht. Daarbij is het op het moment van kopen háár hond dus zij beslist of ze hem herplaatst en kiest zelf een geschikte kandidaat uit. Ik heb voor Fenna ook een krabbel gezet dat als ze herplaatst moet worden, ik dat overlaat aan haar "fokker", maar als dat ooit ter sprake zou komen zou ik persoonlijk toch echt schijt hebben aan dat papier want wie kent de hond nou beter dan ikzelf? Het is mijn hond, ik bepaal waar hij terecht komt.    Vervolgens, sinds wanneer word een asiel weer als de hel gezien? Wat had ze volgens jullie dan moeten doen, naast de hond nooit aanschaffen, en als de fokker inderdaad onvindbaar is? Hem de hele dag in de bench stoppen en alleen eruit om uitgelaten te worden??    Het beest is helemaal niet gedoemd om nu voor eeuwig in het asiel te zitten, jullie stellen je ontzettend aan. Hij is nog jong en heeft een schattig snoetje, hij krijgt de kans om dingen te leren dmv training en is daarna weer beschikbaar voor plaatsing. Dat hij zich weer gaat 'hechten aan iemand en o wat is dat sneu...' hij komt er wel overheen hoor. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Overleden - HELP, overlevingskansen hond toxoplasmose???? Eet amper/niet
Ik lees het nu pas. Heel veel sterkte. 
honden page profiel Angelique; Bruno, Charlie & Fenna Angelique; Bruno, Charlie & Fenna schreef in Na jaren twijfelen, toch gedaan. Mijn tatouage.
Mooi hoor! 
honden page profiel Angelique; Bruno, Charlie & Fenna Angelique; Bruno, Charlie & Fenna schreef in Sneeuwfoto's!
Hier hebben we net even gespeeld in de sneeuw!  Bruno vind het heerlijk om door de sneeuw te rollen en te schuiven haha. Charlie lekker rennen!  Fenna sneeuwballen happen en ook lekker gek doen met Char samen.    Helaas al donker dus geen foto's, misschien dat het morgenochtend nog ligt en ik nog wat foto's kan nemen, het blijft een mooie achtergrond voor foto's! Deze is van vorig jaar   
honden page profiel Angelique; Bruno, Charlie & Fenna Angelique; Bruno, Charlie & Fenna schreef in Hoeveel doen jullie per dag met de hond?
Het verschilt hier ook heel erg! Nu ik zelf een rijbewijs en eigen auto heb wandelen ze wel wat meer, omdat we nu lekker makkelijk naar losloopgebied kunnen! Met 3 honden tegelijk wandel ik eigenlijk nooit aangelijnd door de wijk, alleen het laatste plas-uitje doen ze met 3 tegelijk. En als ik om 6.00 moet beginnen lopen ze met zijn 3en om 5.00 buiten, dan komen we doorgaans niemand tegen dus kan ik ook niet in de problemen raken.    Vaak rijd ik sochtends naar het losloopgebiedje voor een rondje van 20-40 minuten. Daarna smiddags een plas/poep rondje van 10 minuutjes, en savonds na het avondeten weer. Dan voordat ik ga slapen nog even snel plassen.    Als ik een hele dag vrij ben lopen we meestal wat langer, 7-11 km dus ruim 1,5 uur onderweg waarvan minimaal de helft lekker loslopen, spelen, rennen, snuffelen, badderen .      Verder eten ze hier vaak uit voerballen, de Kong Wobler of ik strooi de brokjes in een handdoek en rol die op. Vinden ze super!    Fenna gaat sindskort om de week speuren, lekker qualitytime.  Met Bruun fiets ik soms een stukje. Voor Charlie ben ik nog opzoek naar een leuke cursus om te volgen samen.   Ik vind qualitytime wel erg belangrijk voor ze.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Sandor
Heel veel sterkte.
 

Vrienden van Golden Girls

honden foto van Maudhonden foto van martinehonden foto van Simone & Noahhonden foto van Jeskehonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van Yvonne en cyrahonden foto van s@nt@honden foto van Mandy & Bram.honden foto van Sherilyn en Jazzyhonden foto van Lotte & Lizzy ~honden foto van Chalunyhonden foto van Tjakiihonden foto van Tim † Yoran Rixthonden foto van bets-bean&raiderhonden foto van Senna en Astahonden foto van Angie, Jolie en Sookihonden foto van marionhonden foto van huskywomanhonden foto van Julie x Evando x Browniehonden foto van KleineZwartehonden foto van lisa en layckahonden foto van Claudia, Andor en Deamonhonden foto van Ayla & Yunahonden foto van Susannehonden foto van Irene Emma. honden foto van Annet & Samhonden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)honden foto van silke & woody honden foto van Greta en Diazhonden foto van Chaverahonden foto van Annemarie en Tristanhonden foto van Tomhonden foto van Jannick & Tesshonden foto van Dede & Mikahonden foto van Doesjka:,Laika&Snowyhonden foto van kay honden foto van Brenda & Buddy & Bobby & Onyxhonden foto van Yentlhonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van Yanupa le Parishonden foto van esther honden foto van Lizzy (Boerenfox) honden foto van -honden foto van Sanne---Fanny(L)honden foto van Noella en Igorhonden foto van Ranihonden foto van Laura & Bo!honden foto van Jelena en Zi.honden foto van Billie Bhonden foto van Sanne & Denise, Fanny, Vitahonden foto van **~~ els ~~**honden foto van Kimhonden foto van Lucahonden foto van Roosjehonden foto van Angelique; Bruno, Charlie & Fenna honden foto van Lisa; Bobbie & Bentleyhonden foto van DeeJay-Chloehonden foto van -honden foto van silkehonden foto van * Baasje Buddie met Anne*honden foto van Sterre en baasje Juliahonden foto van F&Fhonden foto van Mariekehonden foto van Retrievertails (Michelle, Max & Sienna)honden foto van Vosje ~ Do* & Fayhonden foto van Nadine

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^