HondenPage baasje Taiko & Kiya Thalassa

Wat schreven de vrienden van Taiko & Kiya Thalassa op het forum

honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Aankopen voor de hond
" Zit mooi zeg, de kleur staat hem ook goed!   Op de site las ik dat hij ook bij de nek geopend kan worden? Is dat inderdaad zo? Kan het niet duidelijk zien op de plaatjes  " Fresta & Link Ja, ik open 'm altijd via de hals aangezien pampus het anders niet fijn vind. 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Aankopen voor de hond
" Daar is ieeee       " Hannah & Bink† en Beertje Erg mooi Hannah! Pampus heeft de paarse maar deze is ook wel errug mooi 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Aankopen voor de hond
" Pfff ik heb net weer een nieuw tuigje gekocht voor Beer in mijn favoriete kleur groen. Kan niet wachten tot ie binnenkomt.  Heeft hij nog een tuig nodig? Nou... nee...... maar ja..... " Hannah & Bink† en Beertje Hahahaha hoeveel tuigen heeft hij nu? Wel een foto he als ie binnen is     
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Val
" Een familielid heeft tijdens mijn vakantie op mijn hond gepast (15 jaar). Ze werd uitgelaten door een jong kind die dacht dat ze van de glijbaan kon glijden. Ze liep een paar uur met het pootje in de lucht maar daarna ging ze m gebruiken. Ze loopt nog steeds wat mank maar het lijkt mee te vallen. Ik had haar net vast en toen merkte ik dat het bewuste pootje en soort bijhangt. Als je haar schommelt schommelt het pootje mee, is dat normaal? " Loesje Waarom ga je hier niet mee naar de dierenarts?
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Voorhuidsontsteking Reu 10 maand
" Als een reu erg hypersexueel is en veel afscheiding heeft ,ja dan is castratie de oplossing ,Ook bij een grote prostaat ontkom je er dan niet aan , Is dat in beide gevallen niet zo dan is het echt eenvoudig op te lossen in de zee , Ik heb hier castraten dekreuen en reuen die nooit gedekt hebben en intact zijn ,en door het vele zwemmen in zee hebben ze er geen last van .   " Heleen Je bedoelt met zee water spoelen? 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Bang
Wta naar Laura! Ik zou haar gewoon echt niet meer alleen durven laten, de schrik dat er iets kan gebeuren. Maar mocht dat geen optie zijn ga ik mee in de tips van marijke.     
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Ik word misschien Oma!
Leuk jantien, hoop dat het klikt!   Ik vond het geen fijne organisatie om mee te werken, hoop dat het bij jou beter bevalt. 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Voorhuidsontsteking Reu 10 maand
" Hallo allemaal! Wij hebben een witte herder reu van 10 maanden, die al geruime tijd (2/3 maand) last heeft van voorhuidsontsteking. We zitten nu te denken aan chemische castratie, maar ik vroeg me af of er hier mensen zijn bij wie het zonder castratie weg is gegaan? En wat heb je daarvoor gebruikt? Op het moment gebruiken wij even niets om te kijken of het uit zichzelf over gaat. Helaas is dit nu (2 weken verder) nog niet het geval. Wij hebben zelf de volgende middeltjes al geprobeerd:- Prepusol- Hibis Scrub- Antibiotica Kuur- Vitamine C- Zout oplossing - Afgekoeld gekookt water- Afgekoelde Kamille Thee - Echinachea Alle tips en trucs zijn welkom! Ook ervaringen met castreren zijn van harte welkom. Onze fokker had het over orbenin extra, maar als ik het zo op internet lees is dit wel heel extreem spul?  " Kelllss Heel kort door de bocht, nee bij mijn beide reuen is het niet zomaar weggegaan. Een is gecastreerd en heeft er nooit meer last van gehad. Een is intact en heeft er zeer regelmatig last van.    
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Miracle Mara
Wauw, wat een leeftijd. Ik hoop dat ze nog lang bij je mag zijn, in goede gezondheid. Fijne dag toegewenst.
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Aankopen voor de hond
Jaaaa ik heb ook weer iets besteld  Een ruffwear riem met een bungee stuk (zie foto) met de optie om de riem om je heup te dragen.    En omdat ik geen verzendkosten wilde betalen ook bio balsem gekocht     
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Julius tuigje
Als hij het echt zo vervelend vind zou ik een ander tuig aanschaffen. Ik heb er een met een soort van klik sluiting bij zijn nek en buik. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vaarwel lieve Sadi :'-(
Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Charlii is 6!
Van harte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Bravecto wel of niet
Ieder baasje moet dit maar zelf beslissen. Niemand kan mij overtuigen van het feit dat een vergift dat maandenlang in het lichaam zijn werk doet, de zenuwen van de vlooien en teken op de vacht verlamt, geen kwaad kan. Dat deze vergiften werkzaam zijn, is logisch, het zijn landbouwvergiften, die geproduceerd worden om beestjes te doden. Bayer bv. deed dit al in de Tweede Wereldoorlog en zijn daardoor wereldwijd ook de grootste producent van landbouwvergiften geworden. Deze vergiften worden in eigen huis getest. Voor Romeo geen insecticides.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Bravecto wel of niet
Een tablet met insecticides, die maandenlang in het lichaam zijn werk doet en vanuit de ingewanden van de hond, de zenuwen verlamt van de teken en vlooien op de huid en vacht, kan mijns inziens niet gezond zijn. Ook al wordt deze verkocht door de dierenarts. Ik vind het erg dat Bravecto en andere insecticides/landbouwvergiften nog steeds verkocht worden door de dierenartsen. Honden krijgen levenslang veel te veel vergiften toegediend, waaronder ook cocktails. Kinderen worden toch ook niet levenslang ge-ent, waarom honden dan wel ? Er kan toch getiterd worden ? 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Drinkflessen voor de hond
Ik heb precies dezelfde, hele fijne flessen maar ik ben dus al voorzien    Bij deze een up! 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in 10e verjaardag gevierd in quarantaine (maar wel een goeie)
Van harte gefeliciteerd!    Prachtig landschap al kijk ik er een beetje weemoedig naar nu. Ik zou dit jaar weer naar Scandinavië gaan maar tja corona he.... Ik kom er al zins ik heel klein was en mis het enorm.    Prachtige foto's, ik geniet weer mee. Welk gedeelte zit je nu ongeveer? 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Forthyron
Lijkt mij een vraag voor je dierenarts 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vervoer hond
Romeo heeft een tuigje met bovenaan een ring. Met een verloopstuk klik ik de ene kant in de veiligheidsriem en de andere kant kan aan de ring van het tuigje. Dat verloopstuk krijg je gewoon bij de dierenspeciaalzaak, die hebben de keuze uit 2 soorten verloopstukken, waarvan de ene in de veiligheidsriem paste. Prima oplossing zo. Hij kijkt zich de ogen uit.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Van vers naar brok. Vraag
Misschien is Renske of Smolke dan een goed alternatief. Het is lichtgestoomd versvlees met minstens 80% vlees of vis. Kan buiten de koelkast bewaard worden, geopend moet het wel in de koelkast. Door de twee merken te wisselen, geef je genoeg variatie. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Malaika 13 jaar!
Van harte met je mooie hondenmeisje. Hopelijk is ze nog lang bij je, in goede gezondheid !
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hoera, Diesel 11 jaar
Van harte. Hopelijk is hij nog heel erg lang bij je, in goede gezondheid. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Zo verdrietig, mijn hondje overleden
Heel veel sterkte.
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Hoera, Diesel 11 jaar
Hiep Hiep hoera  Gefeliciteerd!!!!
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Bizar, arts raad brokken aan
Dierenartsen zijn over het algemeen gesproken geen voedingsdeskundigen. De voedingsdeskundigen die zij spreken, zijn die van een bepaald merk en komen in de zaak om hun merk brokken te promoten. De winstmarge op brokken is behoorlijk hoog ! Zij zullen normaal geen kvv adviseren. Toen ik eens bij de dierenarts kwam om Romeo te titeren, vroeg ze me wat hij at, omdat hij zo mooi gespierd is. Ik stond dus tussen de Royal Canin brokken. Toen ik zei dat Romeo kvv at, "adviseerde" ze mij om hem toch vooral meer te ontwormen, omdat hij dan meer kans had op wormen. Ik antwoordde dat Romeo nooit wormen heeft, juist omdat hij kvv eet ! Ze keek me aan of ze het in Keulen hoorde donderen. De baas van een dierenwinkel in mijn woonplaats adviseert elke klant brokken : RC, Hills, Beneful, ed. Zelf geeft hij zijn twee honden : kvv ! Al jaren.     
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Lilly 5j vandaag
Van harte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Duimen voor Mootje,.p6 update
Wat fijn dat het weer beter gaat met je prachtige hondenventje.  
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Twéé reutjes
Ik heb twee reuen met ik denk een beetje het zelfde soort spel als ik het lees. Ik laat het tot in zekere mate toe maar als ik zie dat de een het niet leuk vind of geen zin heeft kap ik het af. Bij ons is 't vaste prik dat ze op open velden spelen en gek doen, prima als het voor beide partijen leuk is anders is 't klaar. Toevoeging: Ik lees uit je verhaal dat de een het niet leuk vind, dan weet je het antwoord toch al? Ik zou het dan afkappen.... 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Duimen voor Mootje,.p6 update
Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in KVV voor kleine hond
Romeo krijgt Barfmenu van Tinlo, Raw4Dogs, Carnis, de pens van Duck. 
 

Vrienden van Taiko & Kiya Thalassa

honden foto van DISHAhonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van Lizzyhonden foto van -Iris & Tommy-honden foto van isabelle honden foto van denisehonden foto van dogfriendhonden foto van Sherilyn en Jazzyhonden foto van Karpalohonden foto van Robin & Pepperhonden foto van Gerda Beeckmanhonden foto van Gerdine van der Lindenhonden foto van Ashleyhonden foto van Ilse ft Dazey, Fay & Mainey honden foto van Simone & Maxhonden foto van Philippehonden foto van Japjeshonden foto van Hanne baasje van Bonny honden foto van Sky & Haileyhonden foto van Bianca & Tarahonden foto van huskywomanhonden foto van Michellehonden foto van Patricia & de Musketiershonden foto van goofie honden foto van Chantal_*_Binkyhonden foto van JMJhonden foto van Heleen, Brit & Codyhonden foto van Ayla & Yunahonden foto van Nickhonden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)honden foto van silke & woody honden foto van Laura & Figohonden foto van Suze en de 3honden foto van Hannahonden foto van Jack & Joneshonden foto van Louise & Body honden foto van yvonnehonden foto van Suusjehonden foto van sofiexCesarxCanneloxSnowyhonden foto van Randjehonden foto van maxlisahonden foto van meert nancyhonden foto van Angelahonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Kiki met Harley D. & Pampushonden foto van r&shonden foto van Nicole, Guus en Puk?honden foto van Dimitri honden foto van Just The Max  honden foto van Sheltieloverhonden foto van -honden foto van Mayrahonden foto van Angela & Guushonden foto van Fiebe & *Chihuahua Luna* honden foto van sinsy en Dexhonden foto van peter hofmanhonden foto van Milowhonden foto van Elke en haar bende!honden foto van Noella en Igorhonden foto van Remco, laika en shadowhonden foto van sylhonden foto van Billie Bhonden foto van jaelhonden foto van Toby <3honden foto van Dy-Annhonden foto van Sanne & Denise, Fanny, Vitahonden foto van Suzanne en Sammiehonden foto van Gucci&Sophiehonden foto van Kimhonden foto van Chrisconnyhonden foto van Anya & Guus(je)honden foto van Deborah, Chula & Bowserhonden foto van Lisanne baasje van Bram en Renzohonden foto van Van der veen

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^