HondenPage baasje bc

Wat schreven de vrienden van bc op het forum

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Fotowedstrijd: Winter
nog 2 dagen om te stemmen!
honden page profiel Paco, Muis,Vera, Papadopoulos, Odette en Annabelle (Terra+, Dinky+, Saltarin+, Sam+, Zara+)  Paco, Muis,Vera, Papadopoulos, Odette en Annabelle (Terra+, Dinky+, Saltarin+, Sam+, Zara+) schreef in De wereld is klein
Hoi allemaal, Het is al weer een tijdje geleden dat ik nog op het forum was maar ik wil toch graag onze Annabelle aan jullie voorstellen. Ze kwam nogal onverwacht in ons leven. We hadden, na het heengaan van Sam, Saltarin en Zara gezegd dat we ooit, wanneer we nog slechts 2 of 3 honden zouden hebben, er nog een teckeltje zouden bij nemen. Dat teckeltje kwam dus vroeger dan gepland... Ik zag namelijk een jonge herplaatser ergens en reageerde er direct op. Helaas voor mij greep ik er tegen en was de aanbieder al in gesprek met iemand. Ik was zo bang dat ze het hondje aan de eerste de beste zou meegeven. Maar omdat ik me dan al volledig ingesteld had op een hondje, plaatste ik zelf een oproep of iemand een jonge herplaatser wist. Ik kreeg van een fokker een pup aangeboden, wegens annulatie van de kopers. Dit werd dus onze knappe Annabelle. https://www.hondenpage.com/foto/foto/562809.jpg https://www.hondenpage.com/foto/foto/562810.jpg https://www.hondenpage.com/foto/foto/562811.jpg https://www.hondenpage.com/foto/foto/562812.jpg Ze is nu 14 weken, en het is een figuur hoor! Een echte ondeugd. Veel ondernemender dan ons ander teckeltje Odette. Een echte durfal ook, je moet constant kijken dat ze geen gevaarlijke dingen uithaalt. Maar ze is ook zo heel erg lief! Dan verder over die herplaatser : Een paar dagen na de oproep plaatst een goeie kennis van me, die al 2 teckeltjes heeft, een foto van haar nieuwe hondje. Ik reageer en vraag hoe oud het hondje is, waar ze vandaan komt, etc... Wat blijkt, het is de herplaatser waar ik op gereageerd had. Ik liep dus al 3 dagen met buikpijn omdat ik dacht dat het arme hondje in verkeerde handen terecht gekomen was, en wat blijkt, ze is dus op een fantastische plek, en wat meer is, ze woont op nog geen kilometer van mij. De wereld is zo klein!!! En ik ben heel erg blij dat het frutseltje in een gouden mandje terechtkwam.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Help Bella met haar pootje behouden
Geen toestemming van het modteam, daarom gaat deze op slot. Je kunt ons een bericht sturen om toestemming te vragen. 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Fotowedstrijd: Winter
Nog een kleine twee weken! Vergeet niet om af en toe op nieuwe foto's te stemmen: https://www.hondenpage.com/fotowedstrijd/122/winter.phpOf upload nog een leuke foto 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Hondenvoer
Er zijn een aantal antwoorden gekomen en er is een afspraak met de dierenarts. Dit is een oud topic dus deze gaat op slot. Bij verdere vragen kun je het beste een eigen topic aanmaken, zodat er gerichtere antwoorden kunnen worden gegeven. 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Teken petitie tegen extreme stijging dierenartskosten
ON TOPIC Vriendelijk verzoek om on topic te blijven. Off topic gesprekken kunnen voortgezet worden via PB als het een een-op-een discussie is tussen twee leden. Ben je hier een onderwerp tegengekomen waarvan je denkt "dit is echt wel iets waar ik breder met andere forum leden over door wil praten" dan staat het je vrij om over dit onderwerp een apart nieuw topic aan te maken. In dit topic is het echter ongepast.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Bandog fokkers (fokken van pitbull x mastiff)
Oud topic, daarom gaat deze op slot.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Pups At School
RECLAME Reclame met als doel mensen over te halen tot aanschaf van een product of dienst tegen betaling is niet toegestaan op HP. Deze topics worden op slot gezet en verwijderd. Ook sluikreclame door middel van verwijzen naar een eigen commerciele site of het wijzen op een product is niet toegestaan. Dit geld ook voor watermerken van foto's. Een foto watermerken om kopieen tegen te gaan is prima maar daarbij mag een bedrijfsnaam, websitelink of logo niet prominent aanwezig zijn. Deze foto's zijn niet toegestaan in (foto)topics op het forum, als profielfoto of in profiel album.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in schilfers
prima opgelost, dan kan dit topic in het archief
honden page profiel GeaGea schreef in Koop geen pup bij fokker X in Ede
Ik zou heel snel een goede verzekering afsluiten, want dit kan anders nog wel eens een heel duur hondje gaan worden....
honden page profiel GeaGea schreef in 8 weken pup in huis - wordt het echt beter?
" Als het klopt dat ze ooit zwerfhond was, dan was dat de ultieme vrijheid voor haar. Geen regels, geen dwang, geen verplicht slapen, geen training, en veel zelf kunnen beslissen en keuzes maken...  " Alaska's Finest! Denk dat dit wel mee zal vallen. De hond is nu aan het wisselen volgens TS, dus tussen de 4 en 7 maanden oud ongeveer.Komt uit Mexico en de TS heeft de hond al 7/8 weken. Dus hoe lang heeft de hond op straat geleefd? Als je er bij bedenkt dat de pup eerst een rabiës enting moet hebben en dan 3 weken moet wachten tot dat het kan reizen.....
honden page profiel GeaGea schreef in 8 weken pup in huis - wordt het echt beter?
Je hebt tegenwoordig hele mooie rennen met dakpaneel waar ze dus niet uit kunnen klimmen....
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Koop geen pup bij fokker X in Ede
Naam in de titel is verwijderd door modteam
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Puppy 11 weken weekend weg
dit topic is opgeschoond, reakties van geband lid verwijderd
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Fotowedstrijd: Winter
Beste iedereen, Het is alweer even geleden, maar het is weer tijd voor een fotowedstrijd!Dit is een leuke manier om je mooiste, grappigste, liefste foto's van je hond(en) te delen. Het thema van deze keer is 'winter'. Lekker voor de hand liggend  Kom maar op met jullie winterse plaatjes!Deze wedstrijd duurt een maand en loopt eind februari af. De winnaar mag het thema voor de volgende wedstrijd kiezen! Meedoen kan via deze link: https://www.hondenpage.com/fotowedstrijd/122/winter.php Dit topic blijft open voor als je vragen hebt of iets anders kwijt wil.  Wedstrijdregels-Bij de fotowedstrijd staat duidelijk het onderwerp omschreven waaraan de foto moet voldoen. Lees dat voor het plaatsen van je foto goed door. Foto's die niet aan het onderwerp voldoen worden verwijderd.-Het thema voor de wedstrijd wordt bepaald door de winnaar van de vorige wedstrijd.-Je kunt maximaal 3 foto's plaatsen.-De foto die je plaatst moet door jezelf gemaakt zijn.-De honden op de foto moeten je eigen honden zijn of bekende honden waarvan je toestemming hebt om de foto te plaatsen.-De foto mag fototechnisch bewerkt zijn maar mag niet gefotoshopt zijn tenzij in het onderwerp anders wordt aangegeven.-Foto's die niet aan de regels voldoen worden zonder uitleg verwijderd.     Juryregels-Iedereen die toegang heeft tot de koffiehoek op de HondenPage heeft juryrechten.-Per profiel is slechts 1 stem per foto uit te brengen.- Op jezelf stemmen is niet toegestaan, tactisch andere foto's omlaag stemmen ook niet. Wij modereren hier op. -Het is niet toegestaan om op het forum stemmen te werven.Veel plezier! 
honden page profiel GeaGea schreef in export formulier
" Haha ik dacht dat vdh stond voor duitse herdershond. En je hebt een rottweiler, dus die tip kwam niet bij mij vandaan.  Ik zei ga naar de belgische raad van beheer, sint hubertus dus.  " ientje Nee, VDH staat voor Verband für das Deutsche Hundewesen. Op de originele stamboom moet de naam van de bezitter ingevuld worden en dan opgestuurd worden naar de VDH.Voordat je de stamboom weer terug hebt, ben je wel een paar weken verder.
honden page profiel GeaGea schreef in export formulier
De Anerkennung  fur das Ausland van de VDH kost de fokker 50 euro en als je hem zelf gaat aanvragen kost dat 70 euro.  
honden page profiel GeaGea schreef in export formulier
Je kunt een export pedigree via de fokker of rechtstreeks via www.vdh.de  opvragen.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Challenge: 100km lopen met je hond(en)
Leuk dat je mee wilt doen en zelfs je eerste kilometers al gemaakt hebt. Zodra de challenge erop staat mag je van start, dus de kilometers van vandaag tellen gewoon mee. 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Challenge: 100km lopen met je hond(en)
We hebben het idee bedacht om regelmatig een challenge online te zetten en willen jullie allemaal uitnodigen om deel te nemen.   De eerste challenge is het lopen van 100km samen met je hond(en), niet schrikken dit hoeft niet op één dag te zijn. Het idee is dat iedereen zijn/haar afstanden tijdens de wandelingen bijhoudt, totdat je op de 100km zit. Ongemerkt zullen we namelijk allemaal best veel lopen met onze hond(en) en het leek ons leuk om dat eens bij te houden en met elkaar te delen. Als je mee wilt doen, plaats dan een berichtje in dit topic, ga lekker op pad en ga ontdekken hoe lang jij en je hond(en) hiervoor nodig hebben.   Praktische info: De afstanden kun je op allerlei manieren bijhouden, er zijn verschillende apps voor op de telefoon (bijvoorbeeld Strava, Runkeeper MapmyWalk etc.) ook een sporthorloge/smartwatch of gps kan hiervoor gebruikt worden. Als je dit niet wilt of kunt gebruiken kan je ook gebruik maken van de website www.afstandmeten.nl, hierop kan je de route die je gelopen hebt opmeten en dan zie je hoeveel km je rondje was, schrijf het voor jezelf op en tel de afstanden bij elkaar op.   Laat het in dit topic weten als je mee wilt doen. Het is leuk als je regelmatig een update van je afstand deelt, ook mooie inspirerende foto's zijn zeker welkom. De leden die meedoen worden in deze post vermeld, wanneer iemand de challenge behaald heeft staat dit achter de naam.    Motiveer en inspireer elkaar, veel plezier en succes!    Deelnemers:   - Michelle, baasje van Scotty en kater Charlie - Hannah & June - Dagmar - Marijke - Aila, Dinja & Evi - Anouk van Botty -Lavina
honden page profiel GeaGea schreef in Oude hond van 15 jaar en ik weet niet meer wat ik moet doen
Ik hoor veel goede dingen over Cholodin, misschien is dit ook een goed supplement voor jullie hondje.Cholodin is voor honden die wat ouder worden en daar last van krijgen. Denk aan honden die wat verward, onrustig, dement of minder alert zijn. 
honden page profiel GeaGea schreef in Overstappen naar vers vlees
" Nee je kan alleen mengen met een koudgeperste brok, een standaard brok verteerd anders. Ik heb onze pup dezelfde nacht nog op vers gedaan. Als je langzaam de pup wil laten wennen kan je het ongeveer een week wat overgieten met kokend water, af laten koelen voor je het geeft natuurlijk. Gaat dat goed dan gewoon vers rauw. Groente koken fruit niet! " carlijn Wij fokken en al onze pups krijgen gelijk kvv en ook gemengd met diverse soorten brokken, zowel geperst als krokant.Ook al onze volwassen honden eten gemengd kvv en diverse merken brokken. Wij hebben al die jaren nog nooit problemen ondervonden.
honden page profiel GeaGea schreef in Berp haar eerste nest
Jammer van de darminhoud.... maar ik tel er vijf. 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Bevalling?
Gefeliciteerd met de geboorte van de pups! Fijn dat alles goed is gegaan.  FOKKEN Hondenpage is voorstander van verantwoord fokken. Om deze reden is het alleen voor fokkers die verantwoord fokken toegestaan om te schrijven over dekking, dracht en hun nestje pups. Onder verantwoord fokken verstaan wij o.a. juiste leeftijd ouderdieren, uit laten voeren van testen op erfelijke afwijkingen, goede leefomgeving voor moeder en pups, en een juiste verzorging en begeleiding van de pups in het nest. Topics waarvan wij de fokwijze niet weten worden op slot gezet. Wanneer wij via een PB de fokwijze ontvangen en deze door ons akkoord is bevonden ben je vrij om topics in deze rubriek te plaatsen. Wanneer wij geen informatie hebben over je fokwijze of wanneer je niet voldoet aan de gestelde eisen van verantwoorde fok is het alleen toegestaan om dringende vragen in het forum te stellen. Nadat er voldoende advies gegeven is zal het topic gesloten worden. Meer informatie omtrent het verantwoord fokbeleid van HP, de gestelde eisen en de verschillende HP keurmerken lees je in onderstaande link http://www.hondenpage.com/honden-encyclopedie/wid_492-Richtlijnen-voor-fokkers-op-de-hondenpage.php/ -- reactie gewijzigd door het moderator team op 03 november om 21:24 -- -- reactie gewijzigd door het moderator team op 03 november om 21:24 --
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Documentaire Met Bromet naar hondencursus
Dit topic is opgeschoont.   is niet de bedoeling om als geband lid mee te forummen
honden page profiel GeaGea schreef in Honden naam
Even Google gebruikt op bijvoeglijk naamwoord met een W gezocht. Dan krijg ik https://nl.wiktionary.org/w/index.php?title=Categorie:Bijvoeglijk_naamwoord_in_het_Nederlands&pagefrom=welig&subcatfrom=W&filefrom=W#mw-pageshttps://nl.wiktionary.org/w hierop staan ontzettend veel woorden met een W. Succes met zoeken.
honden page profiel GeaGea schreef in Bevalling?
" Bedankt!  Moest het morgen nog zo zijn ga ik gewoon eens vragen om langs te gaan..dan ben ik ook gewoon gerust dat alles oke is nog ... " Dominiek Het zal waarschijnlijk niet lang meer gaan duren als ze haar eten laat staan, zolang ze zelf nog rustig is gaat het goed. Zelf geef ik de teef zodra de eerste pup geboren is een eetlepel vanille roomijs, krijgen ze energie van. Daarnaast heb ik nutridrops in huis voor extra energie voor moeder en pups. Succes! 
honden page profiel GeaGea schreef in Bevalling?
" Ik snap prima hoe het werkt, ik had al pups toen jij nog op school zat gok ik, maar ik vind het ronduit gevaarlijk om te zeggen dat ze mogelijks al verder is."Dagmar Een goede dierenarts zal alvorens te gaan snijden eerst de progesteron gaan bepalen en zolang deze nog boven de 3.0 ng/ml is weet je dat je wachten moet. En verder hebben jullie beide gelijk, de eicellen hebben vanaf eisprong 63 dagen (+/- 1 dag) nodig om tot een pup te ontwikkelen. Bij alleen een dekdatum heb je gewoon een grotere marge in dagen dan bij progesteron bepaling.
honden page profiel GeaGea schreef in Advies over situatie
" Dat geld voor veel aandoeningen maar HD en ED vererven niet zo. Dus als mijn teef vrij is en de vader vrij is wil het niet zeggen dat de pups dan ook vrij zijn. Dit vererft namelijk op meerdere genen dus is niet zo zwart wit als de ouder dieren zijn vrij dus de pups ook. En de fokker van dit nest claimt zoals het hier staat dat de moeder vrij daarvan is omdat de ouders van het moeder dier getest zijn. Daar slaan ze de plank dus behoorlijk mis want dan zou HD & ED ook niet zo’n groot probleem zijn in veel rassen.  L2hga in mijn ras ja daar zijn de pups vrij van vanwege het feit dat beide ouders vrij getest zijn. Alsnog kies ik er zelf voor om dit wel te laten testen. Qua geld kost het niet zo heel veel maar ik vind het wel zo netjes alle test uitslagen te kunnen overleggen.  " Anke,Vaös&Lein Ja, dat weet ik dat HD, ED en PL niet zo vererven, zoals gezegd ik fok zelf ook.Voor HD, ED en PL ga ik naar Kranendonk in Putten.Maar er staat genetisch, dus dan denk ik aan een DNA test. Maar als ik de tekst van TS lees heb ik wel grote twijfels over de testen van ouders en voorouders. een goede fokker heeft dit allemaal ter inzage liggen. Al mijn pupkopers laat ik de testen zien van de ouders. En daarnaast zijn mijn honden terug te vinden in Dutch Dog Data met de testuitslagen er bij. De ouders van de pups hebben in dit geval (van de TS) beide geen stamboom en de antwoorden op de uitgevoerde testen zijn voor mij dus niet geloofwaardig.
honden page profiel GeaGea schreef in Advies over situatie
  Dat de fokker zegt dat de moeder genetisch vrij is omdat de ouders getest zijn is klinkklare onzin.  Ze is zeker aansprakelijk bij problemen die erfelijk zijn, dus ik zet ook ?? Bij haar of zijn kennis .  ientje Ik begrijp dit stukje niet. Als de ouders van de moederhond genetisch vrij zijn, dan klopt het toch dat de moederhond ook vrij is?Ik fok ook en laat DNA afnemen door mijn dierenarts, wat ik opstuur naar Embark. Als beide ouders terugkomen als genetisch vrij, dan zijn de pups ook automatisch genetisch vrij. Een hond kan vrij, drager of lijder zijn van een genetische afwijking. Een hond die vrij is, heeft de genetische afwijking niet en kan de genetische afwijkingen ook niet doorgeven aan zijn nakomelingen.
 

Vrienden van bc

honden foto van Arjen (Webmaster HondenPage)honden foto van mariaahonden foto van Margje & Bikohonden foto van Kim en Casperhonden foto van caro en de teckelshonden foto van {N}iki & {Y}uca...honden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van het Moderatorteamhonden foto van Tobiashonden foto van Shepherd Story Teamhonden foto van ~ Eveline en Zita ~honden foto van louisehonden foto van Silvyhonden foto van Laura & Sparkyhonden foto van ~Melissa & Bambi~honden foto van -Iris & Tommy-honden foto van ladyhonden foto van Lisannehonden foto van ***honden foto van Geahonden foto van Sherilyn en Jazzyhonden foto van michielhonden foto van ingehonden foto van HILLhonden foto van Jessicahonden foto van Bugs   **Taz**honden foto van Sashonden foto van Lotte & Lizzy ~honden foto van Skyhonden foto van  * ~ ... Sandra, Zyko, Lloyd & Yuna ... ~ *honden foto van Annelies & Déru†, en de Puli,s Ixy en Kwinthonden foto van Tjakiihonden foto van Tollerhonden foto van Laura honden foto van bets-bean&raiderhonden foto van yarahonden foto van antoinet bruurmijn honden foto van Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.honden foto van Bashonden foto van BC & CChonden foto van Sashonden foto van Djairohonden foto van sharonahonden foto van pippa en ikhonden foto van Carmen en Rayza de Huskyhonden foto van Macho en Lady(L)honden foto van Linda en Kenjihonden foto van Angeliquehonden foto van Maria  Shady & Ginger † honden foto van Jesse en Hachikohonden foto van SuusBGhonden foto van corrie koopmanhonden foto van ***^Noortje^*** honden foto van Japjeshonden foto van Floor en Fiefie honden foto van stefaniehonden foto van   Evelien & Midashonden foto van Tanjahonden foto van Marjolein en Noa en kleine Levihonden foto van ~Weg hierhonden foto van veroniquehonden foto van Laura & Robbiehonden foto van Paco, Muis,Vera, Papadopoulos, Odette en Annabelle (Terra+, Dinky+, Saltarin+, Sam+, Zara+)  honden foto van Elihonden foto van bianc@honden foto van PupYhonden foto van ..honden foto van Zzoef Rossi & Lorenzohonden foto van Saar & Siepkehonden foto van Sky & Haileyhonden foto van Charlottehonden foto van hondenvriendjehonden foto van _Charotte_X_Rakker_honden foto van Ingrid en Thibohonden foto van Lex&Fliphonden foto van jannyhonden foto van Ineke Bertholethonden foto van ninnino en Simson & uitlaathond Laylahonden foto van ankehonden foto van Kim, Jeff , Jake & Benji † honden foto van Robbert, Maaike, Joey & Finnhonden foto van Morganehonden foto van Lizy en de doggieshonden foto van Vaanii&&lunahonden foto van Laura.honden foto van choco en shanahonden foto van Gert + Blackyhonden foto van Bianca & Tarahonden foto van Elinehonden foto van Ronica & Festerhonden foto van Samanthahonden foto van Sanne&Diégohonden foto van Natashonden foto van Lotte&Guus de Golden*honden foto van Karinhonden foto van Rooshonden foto van dianhonden foto van kiki0030honden foto van nancy, woopy en faithhonden foto van simba en perrahonden foto van silke & woody honden foto van Doggiehonden foto van Hannelore/Jazzhonden foto van sofiexCesarxCanneloxSnowyhonden foto van Joni, Kenshi en Kodi.honden foto van brent en ruby honden foto van sannehonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvin

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^