HondenPage baasje Japjes

Wat schreven de vrienden van Japjes op het forum

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Sterilisatie
Laparoscopie laten ze de baarmoeder zitten, alleen de eileiders gaan eruit. En heet dan ook castratie….dit is dus een kijkoperatie, zonder dat de buik opengaat…..baarmoeder verschrompelt daarna met een week of vijf, de hond krijgt dan geen baarmoeder ellende mee…bij een castratie waar de baarmoeder en eileiders worden verwijderd gaat de buik open en is alles weg.   Vraag je arts welke methode die doet.
honden page profiel SusanneSusanne schreef in De jongvolwassen hond
Het is deze week een spannende week voor ons.. We gaan namelijk een poging doen om ons certificaat te halen. Monkey is nog best jong, en we zijn nog niet volledig uitgeleerd, maar de punten waarvan ik vind dat die nog iets meer aandacht behoeven spelen zich af tijdens vrije tijd momenten. Met haar hesje om is ze al een tijd erg stabiel en ze doet het echt hartstikke goed! Ik heb er alle vertrouwen in, en toch is het ook spannend. We hebben hier hard aan gewerkt en voor getraind, en dan moeten we het ook laten zien tijdens zo'n test. Nu is er geen man overboord als we niet slagen, dan krijgen we nog wat meer tijd om verder te trainen aan de punten die we tijdens de test als moeilijk ervaren.. Wat ook niet erg is, gezien Monkey haar leeftijd (over een paar dagen wordt ze pas 2 jaar). Maar hoop natuurlijk wel dat we de test de eerste keer met succes afronden. Zullen jullie voor ons duimen? 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Davy 2022-2023
Blijft verdrietig, heel veel sterkte….
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Nieuwe hond
Carlijn ….het is een heel oud topic , de topicopener is er niet meer, helaas.
honden page profiel SusanneSusanne schreef in Welk tuig?
Hier goede ervaring met een perfect fit harnas. Dat bestaat uit 3 losse onderdelen (die je afzonderlijk van elkaar moet bestellen), waardoor je meer speling krijgt in het afstellen van het tuig op de bouw van je hond, zo is de kans het grootst dat het goed past. Komt nog enigszins in de buurt van een op maat gemaakt tuig (al zal het zeker niet zo goed zijn als een op maat gemaakt tuig) alleen dan voor een betaalbaarder prijsje. Het is van fleece dus heel zacht, maar toch erg stevig. Monkey draagt het tijdens het speuren (haar passie, zij kan zeer krachtig trekken als ze speurt) dus het is hier wel goed getest zullen we maar zeggen, en we zijn er zeer tevreden mee. Je kunt het ook makkelijk aandoen, de kop van de hond hoeft er niet per se doorheen, je legt het over de rug en klikt alles vast.  
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Pup 10 weken trekken naar huis (bang)
Maak de wandelingentjes kort, blijf voorlopig even om en rond het huis, en breid het uit als je ziet dat het beter gaat, heb je een auto ? Ga er mee naar een veilige plek, en laat haar daar eens uit, lekker laten  snuffelen, speel met dr en dan de auto weer in en naar huis, maak de wandelingentjes kort en leuk.   
honden page profiel EllyElly schreef in Angstige pup - vuurwerk
Benthe is extreem bang voor vuurwerk.Vorig jaar voor de eerste keer bachbloesem druppels laten samenstellen (Bach bloesem mix van Greetje).Ik heb een vragenlijst ingevuld en aan de hand daarvan is er een op maat gemaakt flesje gemaakt voor Benthe.Ook heb ik een verdamper in het stopcontact zitten (Beaphar CaniComfort). Afgelopen jaarwisseling hebben de druppels in combinatie met de verdamper boven verwachting gewerkt.Benthe heeft nagenoeg de hele nacht doorgeslapen. 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Vraag aan Dobermann eigenaren!
Ga naar een goede fokker die de honden goed socialiseert, verlatingsangst kan bij iedere hond komen als het weggaan van baasjes niet goed gegaan is, goede fokker zoeken en je goed laten informeren.
honden page profiel DobryDobry schreef in Allergieën
Allergieen is vaak een heel lastig en complex onderwerp. Dan is er ook nog het verschil tussen allergieen, en overgevoeligheden en hoe die zich opbouwen.  Ik zou zelf in elk geval een gediplomeerd voedingsdeskundige raadplegen, zodat je een goede basis hebt, een goede darmflora is essentieel. Als het goed is kan diegene je ook verklaren hoe allergieen/overgevoeligheden ontstaan en hoe je je hond het best kunt ondersteunen hierin.        
honden page profiel SusanneSusanne schreef in Kussen / hondenbed
Wij hebben een bed in de winkel uitgekozen samen met de hond. Via internet konden we geen keuze maken.. In de winkel vonden we zeker ook een paar bedden die aan onze wensen voldeden (goed wasbaar met een orthopedisch bed) en van die paar bedden hebben we vervolgens gekeken waar de hond zonder problemen in ging liggen in de winkel, die is het geworden. Ik had namelijk al eens bij onze vorige hond ervaren dat ik een mooie mand had gekocht/uitgezocht, maar hij lag er toen helemaal niet graag in. Sindsdien betrek ik de honden zelf ook in de keuze voor een goede mand/bed. Dit bed is van Overseas (OS cocoon bob om precies te zijn), als ik het me goed herinner hebben we die bij intratuin gekocht. Maar het bed is hier in ieder geval een groot succes! Er wordt graag in gelegen, het wordt al ruim een jaar intensief gebruikt (de hond graaft er zelfs wel eens in) en hij is nog steeds stevig. Je kunt de hoezen wassen en het is ook vrij makkelijk om de mand weer terug in elkaar te zetten na het wassen... Hier zijn we er erg tevreden mee! 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Kussen / hondenbed
Witjesverzendhuis….volop honden bedden.     Orthopedische bedden, zo schoon en je kan er zelf een hoes op leggen.  Hier de grootste maat…
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Strontjes in ogen
" Ze krijgt alleen KVV en gedroogde snacks. Af en toe een rauw eitje, sardientjes, blauwe bessen... En soms een klein beetje gekookte etensrestjes(geen ui e.d.) Dus vrij puur, geen bewerkte voedingsmiddelen. Maar kan zijn dat ze alsnog ergens niet goed tegen kan. Ik kijk het nog even aan. Heb niet echt het idee dat de ogen rood zijn, maar heb alvast maar even speciale oogdruppels besteld. " Math. & Daisy Je hebt speciale oogdruppels besteld ?   Maak een afspraak met de dierenarts, die kan bekijken of er genoeg traanvocht wordt aangemaakt en eventueel een goede oogdruppel voor kan schrijven….
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Allergieën
Ja een allergietest laten doen ….een voedingsallergie kan je elimineren de voeding, daar kan je dierenarts dermatoloog mee helpen…omgevings allergie kan getest worden, bloed afnemen en dat kan je dierenarts dermatoloog opsturen naar lelystad…daar kijken ze waar je hond allergisch voor is, zou wel naar een dermatoloog gaan met je hond.  Hier ook gedaan, niet vergeten verzorging van atopie is levenslang. Vandaar ga naar een dermatoloog die jouw hond onder controle kan houden.
honden page profiel SusanneSusanne schreef in De puberteit deel 2
Tot nu toe niet in dit topic gereageerd omdat ik het gevoel heb dat wij de ergste puberfase wel voorbij zijn, maar het onderwerp blijft zeker interessant om te volgen. Hoe andere honden passeren is iets waar ik zelf veel overna denk de laatste tijd. Aan de lijn andere honden passeren is voor ons op zich geen probleem zolang we ons niet in de buurt van onze woning bevinden. Hoewel ik het nooit volledig heb kunnen voorkomen, heb ik er over het algemeen voor proberen te zorgen dat we alle contact met andere honden vermijden als Monkey aangelijnd is. Daardoor kan ze ze aan de lijn vermoedelijk ook heel goed negeren, zelfs als de andere hond heel erg opgewonden is (wat ik best knap van haar vind). Behalve bij ons in de buurt dan, dat had ik al benoemd. Op die momenten heb ik wel echt een politiehond die graag ziet dat iedereen zich keurig gedraagt. Honden die te opgewonden zijn of die met een bepaalde attitude door de straat lopen, of zelfs mensen die zich luid of raar gedragen (of heel erg stinken), daar wilt Monkey toch graag iets van zeggen. We zitten nu een beetje in dezelfde fase zoals Octavia het beschrijft. Monkey begint te beseffen dat blaffen/reageren niet de bedoeling is en laat inmiddels in de buurt ook veel meer beheersing zien, en de mate waarin ze reageert als ze al reageert wordt eveneens minder. Wat dat betreft zie ik haar nog steeds groeien, Monkey is nu bijna 2 jaar oud (en dus nog niet uitgeleerd!). Ik heb alle vertrouwen dat het goedkomt, helemaal aangezien ze elders zo goed is in het loslaten van wat er om ons heen gebeurt. Als ze aan het werk is, kan Monkey zelfs een loslopende hond die haar actief benadert volledig negeren. Dan is ze al zo stabiel, dat verrast me soms nog.. Het is echter een ander verhaal als Monkey losloopt en vrij is. Vandaar dat ik ook zoveel over dit onderwerp nadenk. Als ik Monkey wil laten loslopen, dan zoeken we gebieden op waar dit veilig kan. Dan is er nog de keuze tussen een rustig gebied waar de kans klein is dat je iemand tegenkomt of een gebied waar je andere loslopende honden kan tegenkomen. Mijn voorkeur gaat uit naar het eerste, maar ik heb een jonge hond die het af en toe ook erg leuk/gezellig vindt om met andere honden te spelen en ze heeft geen vast speelmaatje. Nu ben ik zoekende naar wat wijsheid is als het gaat om je hond ruimte te geven om met andere honden te spelen. Want lopen we een losloopgebied in, dan moet je maar net mazzel hebben dat er een hond loopt met wie het leuk klikt. Je kunt net zo goed pech hebben en er de verkeerde honden (met de verkeerde baas) treffen. Die ervaringen hebben we ook, en ik weet niet of het daardoor komt, of doordat ik regelmatig met Monkey aan het werk of aan het trainen ben (en ze dus niet iedere dag losloopt), maar Monkey kan best heel onzeker zijn met andere honden als ze los is. Helemaal wanneer het haar eigen rastype betreft, Monkey vindt herdershonden over het algemeen niet zo leuk meer. Ze is ooit aangevallen door 2 oud-Duitse herders (ipo opgeleid, maar onder appel stonden ze niet), dat heeft duidelijk impact gehad. Haar onzekerheid uit zich met name in klein maken en borstelen, heel soms kan ze wel eens fel uit de hoek komen, maar die paar keer dat dat gebeurde had dat steeds een reden, ze is eerder heel conflict vermijdend. Al is het dus maar net welke hond we treffen, want een ontmoeting kan Monkey ook erg leuk en gezellig vinden en dan volgt vaak leuk/gelijkwaardig spel. Dan zie ik mijn hond weer enorm genieten.. Het is in ieder geval duidelijk te merken hier dat mijn hond aangelijnd heel veel zelfvertrouwen voelt, want dan hoeft ze niets met andere honden (behalve in de buurt dan hè, maar het overgrote deel van de tijd lopen we niet in de buurt) en negeert ze honden - hoe opgewonden die ook zijn. En los heeft ze niet datzelfde zelfvertrouwen. Wat ergens logisch is, want zij en ik weten immers nooit wie we treffen... Juist de trainer die met ons meekijkt raadt aan dat ik mijn hond hierin ook de ruimte moet blijven bieden om te spelen en vrij te zijn met andere honden, aangezien Monkey haar taken al zo serieus neemt en zij van dergelijk spel zeer kan genieten, maar toch is dat in de praktijk voor mijn gevoel niet zo makkelijk te realiseren.. Hoe andere honden benaderen los los blijft voor mij dan ook nog een vraag. 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Strontjes in ogen
Kamille koken en af laten koelen, daar de ogen mee schoonmaken, en anders even na laten kijken of je hond genoeg traanvocht heeft….bij je dierenarts…
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Berp haar eerste nest
Ze zijn er al een paar daagjes, heb terug gelezen, jammer van het vijfde pupje, maar wat een goede mams, en fijn dat het nu helemaal goed gaat met mams en de anderen pups….een hou je er zelf las ik en een voor je ouders, dan nog twee baasjes ……heel veel succes ….en geniet er van ze zijn zo groot.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Baarmoederontsteking hond van 17
" Ik wilde jullie even laten weten dat mijn lieverd afgelopen vrijdag thuis in haar eigen mandje is ingeslapen het bleek dst ze gewoon erg veel pijn had en ze was gewoon op hoe moeilijk het voor mij ook is voor haar was dit beter  " shanna Ach wat verdrietig voor je…..voor haar geen lijden meer, voor jou heel veel verdriet, sterkte met het verlies van jou lieverd.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Aanschaf/opvoeding/omgang met andere dieren
" Hai Willemijn,   Dat van die paar pitbulls en een paar Staffs is iets wat ik droom en waarvan ik weet dat die nu toch geen realiteit meer wordt.. Ik wil ook graag goed onderzoeken vandaar mijn vragen (die nu een beetje ondergesneeuwd zijn) " John Heel goed dat je vragen hebt en stelt….   Wanneer je toch voor een stafford gaat, 1 nemen , geen twee, en kijk goed waar je de hond vandaan haal….
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Aanschaf/opvoeding/omgang met andere dieren
Zou toch nog even wachten met bij deze jack een pup of wat oudere hond nemen….je schrijft meerderen honden van het ras stafford pittbuls graag in huis te nemen, met staffords en pittbulls kan dat uit de hand lopen, en zou je ze moeten scheiden , geen goed idee.    Apart houden.     Een hond uit het asiel tuurlijk hebben deze een nieuw baasje nodig maar waarom zitten ze in het asiel, zeker de staffords rassen, wanneer je voor een pup ga kijk dan naar een hele goede fokker van dit ras die op karakter fokt. Ben benieuwd. 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Andere honden
Onmacht van die andere eigenaar, en legt dan de onmacht bij jou, hoort niet en is heel naar en vervelend…wanneer je hond losloopt en je weet dat tie naar een andere hond loopt die aan de lijn zit , gaat de hond ook aan de lijn of sla een andere weg in…helaas gebeurt dit veel.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Loopsheid en angstig gedrag
 Hou de  eerste dagen van de loopsheid de ronders kort …en wanneer ze in de loopsheid verder verder is breid je weer de wandelingen langer uit, kijk eens of dat goed gaat.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Hond blaft veel
Castreren om het blaffen te verminderen ? Nee …zes jaar en als die geen medische problemen heeft niet castreren…blaft de hond ook als jullie er zijn dan kan je al beginnen met …het afleren van het blaffen, geen geblaf als jullie thuis zijn ? Dan gaan oefenen met even weg en de hond alleen thuis…ikzelf heb geen honden die blaffen, heel moeilijk om je advies te geven daarvoor, als je weg gaat eerst een lange wandeling maken en een goed bot geven….je zou een uitlaatdienst kunnen vragen om je hond een paar uurtjes in de middag mee te nemen, en je hond niet als je er niet bent buiten te laten en, gewoon binnen houden.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Lieve Jack
Verdriet…heel veel sterkte.
honden page profiel DobryDobry schreef in Luier voor ontlastings incontinentie (update)
" Even een kleine update.   Ik durf het bijna niet te schrijven voor het geval dat het weer mis gaat, maar het gaat nu echt heel erg goed. Er zijn al een hele tijd geen ongelukjes meer gebeurt en Penny geeft het (subtiel) aan als ze moet. Elke keer beloon ik heel uitgebreid als ze het buiten doet en dat lijkt te helpen. Alleen 's nachts gaat het nog wel eens mis en dan vind ik 's ochtends een keutel op haar kussen. Daar is natuurlijk niets aan te doen en dat is ook helemaal niet erg. " Penny
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Overstappen naar vers vlees
" Hey, onze pup is nu 17weken! We geven nog 3x per dag maaltijden we weten niet goed wanneer we best nog 2 overstappen? We zouden vers vlees geven van dogchef?  " jill Kijk of het geschikt is voor een opgroeiende pup en of het compleet is…3 x per dag eet je pup, om er aan te wennen …smorgens en smiddags de brok en savonds vers vlees, en als dat goed gaat, smorgens de brok en dan verdere maaltijden vers vlees, gaat dat ook goed dan helemaal op vers vlees, wil je toch nog een brok geven , dan een maaltijd een brok geven de rest vers vlees..heb je eens vakantie dan heeft de hond een brok waar dir ook aan gewend is…even uitzoeken wat bij jouw pup past….  Overstappen naar twee maaltijden per dag, wat heb je voor hond ? Wat voor ras, een hele grote hond gaat altijd wat later naar twee maaltijden per dag.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Overstappen naar vers vlees
Jill, wat je kan doen met overstapoen op kvv ….je pup de ene keer brok nog even blijven geven , en de andere maaltijd geef je kvv….en langzaam aan laat je de brok weg, wil je toch brok blijven voeren dan een maaltijd brok en een maaltijd kvv, vers vlees, hoe oud is je pup nu en hoeveel maaltijden overdag  krijgt je pup nu ?  Kijk wel naar een goede kvv, carnibest kan je verkrijgen bij de dierenwinkel, vraag daar vers vlees voor een pup.  
honden page profiel GeaGea schreef in Oude hond van 15 jaar en ik weet niet meer wat ik moet doen
Ik hoor veel goede dingen over Cholodin, misschien is dit ook een goed supplement voor jullie hondje.Cholodin is voor honden die wat ouder worden en daar last van krijgen. Denk aan honden die wat verward, onrustig, dement of minder alert zijn. 
honden page profiel GeaGea schreef in Overstappen naar vers vlees
" Nee je kan alleen mengen met een koudgeperste brok, een standaard brok verteerd anders. Ik heb onze pup dezelfde nacht nog op vers gedaan. Als je langzaam de pup wil laten wennen kan je het ongeveer een week wat overgieten met kokend water, af laten koelen voor je het geeft natuurlijk. Gaat dat goed dan gewoon vers rauw. Groente koken fruit niet! " carlijn Wij fokken en al onze pups krijgen gelijk kvv en ook gemengd met diverse soorten brokken, zowel geperst als krokant.Ook al onze volwassen honden eten gemengd kvv en diverse merken brokken. Wij hebben al die jaren nog nooit problemen ondervonden.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Niet meer eten en drinken uit bak
Plat bord zijn eten geven ? En op een andere plek zetten ?  Wanneer je geen eten op de vloer zet, eet tie dan helemaal niet ? Drinken …maak wat boullion laat dat afkoelen en geef dat te  drinken….bouillion zonder kruiden alleen wat vlees erin en dat laten trekken zodat de geur heerlijk is en je hondje als het afgekoeld is er lekker van drinkt….
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Lieve Zippo
Heel verdrietig, maar verder pijn voorkomen, heel veel sterkte met het grote verlies en gemis..
 

Vrienden van Japjes

honden foto van Arjen (Webmaster HondenPage)honden foto van DISHAhonden foto van joke&taathonden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***honden foto van jeannettehonden foto van Lindahonden foto van Liz Sita & Chicahonden foto van aadjehonden foto van mischa, esha & fitziehonden foto van liesbeth,Turbo,Luna, Levi en Faithhonden foto van Estherhonden foto van Margje & Bikohonden foto van Nathaliehonden foto van Helga & Zoëyhonden foto van Kim en Casperhonden foto van De Mecheltjes clanhonden foto van Haike & Achahonden foto van Janneke van Bommelhonden foto van Roxanne en het bulletje Cupid :Dhonden foto van Sandra/Thembahonden foto van martinehonden foto van Ramona & Elinehonden foto van Rhianne + Falkor & Joyhonden foto van antoinethonden foto van Inge & Dangerhonden foto van Cynthiahonden foto van caro en de teckelshonden foto van Liesbeth/Skinnyhonden foto van carlahonden foto van Liesbethhonden foto van Martine, TG en Exorhonden foto van Elize, Nikki, Wodka en Tommy honden foto van {N}iki & {Y}uca...honden foto van janet honden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van Joyce, Koda, Skippy en Beertje:)honden foto van Jet en de 4 boefjeshonden foto van Nienke & de roedelhonden foto van Dobryhonden foto van Jemenhonden foto van wilma (sanne&joda)honden foto van Dorienhonden foto van Monique & Jaro & Ronjahonden foto van Josienhonden foto van Shepherd Story Teamhonden foto van ~ Eveline en Zita ~honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .honden foto van mariskahonden foto van ~Melissa & Bambi~honden foto van -Iris & Tommy-honden foto van Annethonden foto van ladyhonden foto van Mireillevdwhonden foto van Mandy & Bram.honden foto van Lisannehonden foto van ***honden foto van isabelle honden foto van Denise, Benji & Hogy.honden foto van Amber & Lootahhonden foto van Yessicahonden foto van martin+ binkiehonden foto van Evi * Mayahonden foto van Dieselhonden foto van Willemse Kellyhonden foto van <~* Neyo *~>honden foto van Wilma en Dobby (RIP)honden foto van Angela • Bodhihonden foto van Ralph, Bo en Dexhonden foto van Neeltje en Snowie honden foto van Geahonden foto van ukkiehonden foto van Annemiek & Dieselhonden foto van windhondhonden foto van elinehonden foto van TanjaWDDhonden foto van Sherilyn en Jazzyhonden foto van ritahonden foto van Esther (Woezel&Keiko)honden foto van Julia En Dollarhonden foto van carinahonden foto van ~~~Mambo~~~honden foto van ~*~ Jessica & Koda (~Diesel) ~*~honden foto van J.honden foto van YmY en de bende honden foto van Marjan & Charliehonden foto van joyce & tarahonden foto van kimhonden foto van Melissa - Kenji & Ninahonden foto van korinahonden foto van Fenna & Waxhonden foto van Annelies met Semhonden foto van heikehonden foto van Meisjeshonden foto van Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloomhonden foto van weghonden foto van marianhonden foto van sannehonden foto van Inge honden foto van Kim & Peet met Cooper & Quierohonden foto van astridhonden foto van nora jazzy en poppyhonden foto van Faelynhonden foto van Raffaella & JaydieDolceyhonden foto van chantal Skye en Floki *Bailey *Devil en *Gizmohonden foto van jaimehonden foto van Petrahonden foto van wybrichhonden foto van Lotte & Lizzy ~honden foto van Daisyhonden foto van ...honden foto van Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco honden foto van moniquehonden foto van elshonden foto van Rowanhonden foto van Juut & Brownie honden foto van ria bouwerhonden foto van Kikihonden foto van  * ~ ... Sandra, Zyko, Lloyd & Yuna ... ~ *honden foto van Annelies & Déru†, en de Puli,s Ixy en Kwinthonden foto van elinehonden foto van ....honden foto van lindahonden foto van Shamilla & Zenahonden foto van Wendyhonden foto van Erika & Faya ?BRL?honden foto van Pietsjehonden foto van zonnetjehonden foto van Kim en Laika!honden foto van marionhonden foto van Lunae ~ Amyhonden foto van Sonhonden foto van marijke bhonden foto van Lopes honden foto van < Liesbeth & Igor >honden foto van ~~Michelle&Mushu~~honden foto van Laura honden foto van Lydia & Bobbiehonden foto van kathleen honden foto van Mark en Junohonden foto van srtdsrhonden foto van Tim † Yoran Rixthonden foto van bets-bean&raiderhonden foto van T & T cockerduohonden foto van Petra, *Lily Jane*  & Jiphonden foto van Ashleyhonden foto van Teskehonden foto van mariekehonden foto van lizethonden foto van Marion en Djangohonden foto van *honden foto van Simone & Maxhonden foto van Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.honden foto van Jootjehonden foto van Bashonden foto van meikehonden foto van roy_Chonden foto van Romyhonden foto van BC & CChonden foto van Jettyhonden foto van Djairohonden foto van Sandrahonden foto van Mirjam en Curly Koda honden foto van juultjehonden foto van sharonahonden foto van babs en tibbie joshahonden foto van Paméla, Rik & Laure de labhonden foto van ׺°”˜`”°º× Jacq van Sil & Sterre ׺°”˜`”°º×honden foto van Bianca/ Dushihonden foto van pippa en ikhonden foto van Adinda, Runeke, Paloma, Wolf, Pixie en poes Uncashonden foto van Macho en Lady(L)honden foto van Angel, Google & Gadgethonden foto van Annemiekehonden foto van ArVhonden foto van Nathalie & Max & Kirahonden foto van Annemie en Benjihonden foto van Sarah, Aïcha + en Micahonden foto van elsjehonden foto van Me and my Shadowhonden foto van Michellehonden foto van linhonden foto van Sadahhonden foto van Elainehonden foto van Heidi & Bobbyhonden foto van bettiehonden foto van Jesse en Hachikohonden foto van Wil Kettmannhonden foto van Roméehonden foto van Maaikehonden foto van The tibbies on tourhonden foto van Sproethonden foto van Martine en de Woefershonden foto van Antonhonden foto van corrie koopmanhonden foto van ***^Noortje^*** honden foto van Romina, Cooper* en Willowhonden foto van daniellehonden foto van INI  King & Yarahhonden foto van Daanhonden foto van Gwen Assy en Cissyhonden foto van Friedahonden foto van Floor en Fiefie honden foto van Mirella en 24 hondenpootjeshonden foto van johanhonden foto van Cel, Jacko, Louis en Poeshonden foto van   Evelien & Midashonden foto van Jolanda *** Luca & Fleur***honden foto van team Shadowhonden foto van berdethonden foto van desireehonden foto van dog-loverhonden foto van Tanjahonden foto van Wendy Paanshonden foto van bchonden foto van vincenthonden foto van Verahonden foto van Rymerhonden foto van Joskehonden foto van .honden foto van Yorahonden foto van Frannyhonden foto van Anita.Langen.honden foto van Marjolein en Noa en kleine Levihonden foto van brenda en xantoshonden foto van moniekhonden foto van Kim & Lara : ) honden foto van naganohonden foto van tamarahonden foto van ••**Monica*budha* en fee**••honden foto van Laura & Robbiehonden foto van Margarita, Lisa en Lottehonden foto van borishonden foto van Sannehonden foto van Charlotte en de Witjeshonden foto van Caroline & Lunahonden foto van kimhonden foto van Paco, Zara,Muis,Vera, Papadopoulos en Odette (Terra+, Dinky+, Saltarin+, Sam+)  honden foto van mir& fierra -maxhonden foto van marionhonden foto van Jolandahonden foto van Taiko & Kiya Thalassahonden foto van Dannyhonden foto van nicole honden foto van Samantha & Athoshonden foto van Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.honden foto van Chantiej & Shadow zonder Doerakhonden foto van kimberleyhonden foto van Myrthehonden foto van kees van den broekhonden foto van Hanne baasje van Bonny honden foto van Alma & Kaidihonden foto van Mishahonden foto van Michelle en de ettertjeshonden foto van Renée en Olliehonden foto van Janinehonden foto van Patricia<3TM honden foto van Lisettehonden foto van saartje .honden foto van ..honden foto van Hannie met Beer en Chelseahonden foto van .honden foto van sandytje&carisleyhonden foto van Zzoef Rossi & Lorenzohonden foto van .....honden foto van renehonden foto van Happyhonden foto van bokitohonden foto van Sky & Haileyhonden foto van Calseyhonden foto van Moos! >>>Sorry niet zo vaak meer op HP!honden foto van Dominique, Dizzee en Lewishonden foto van Jolandahonden foto van Nina en ik.......honden foto van Sarahhonden foto van Miekehonden foto van samantahonden foto van Petrahonden foto van nijntjehonden foto van wilmahonden foto van Jacqueline Veldthonden foto van Paulinehonden foto van Megshonden foto van Sanne, Lex & Noahonden foto van Jaimihonden foto van phrenyhonden foto van Yonihonden foto van Amanda & Chewiehonden foto van Yolanda, Bonny & Clyde en Hummerhonden foto van Laura Mintenhonden foto van Kwekkiehonden foto van Petra Smeets-Edenshonden foto van Georginahonden foto van Monique, Shaila† en Dieselhonden foto van emilyhonden foto van Ariehonden foto van Luckyhonden foto van Lisette honden foto van mariskahonden foto van petrahonden foto van Edithhonden foto van Berry, Manon & Lizzyhonden foto van Iris_89honden foto van Michael v Leeuwenhonden foto van Tanja Babichonden foto van Marlouhonden foto van wilmahonden foto van maykehonden foto van Hoffie777honden foto van sarahhonden foto van Laura en Erikhonden foto van Beautjehonden foto van Natasjahonden foto van Laurahonden foto van Jolandahonden foto van Inahonden foto van miekehonden foto van Ronjahonden foto van Marjolijn & Semhonden foto van Mimihonden foto van Charlottehonden foto van kimhonden foto van Ina en Borishonden foto van anne-sophiehonden foto van liannehonden foto van Nathalie & Lilly!honden foto van carla en cyrahonden foto van gwenhonden foto van Sandra Lemmenshonden foto van Sofie & Sennahonden foto van Josjehonden foto van hondenvriendjehonden foto van Torinohonden foto van nicole & rocky , Bickel en maxhonden foto van marjahonden foto van Irene,Igor en Loesjehonden foto van henniehonden foto van Tessa&Rexyhonden foto van Mirahonden foto van mirandahonden foto van Semhonden foto van ik en mijn woeffieshonden foto van Suus en Binkhonden foto van hans visserhonden foto van Maarthonden foto van Sarahonden foto van Daniellehonden foto van vincenthonden foto van Petrahonden foto van Patrickhonden foto van Dolce & Enyahonden foto van desteneyhonden foto van evely en haar liefe kleine hondjeshonden foto van Arkohonden foto van jo en mohonden foto van _Charotte_X_Rakker_honden foto van Indyhonden foto van Lizzie en Sterrehonden foto van huisdierverwenshop.nlhonden foto van Claudia, Taco & Spyhonden foto van Latoya Sumterhonden foto van cindyhonden foto van Charliehonden foto van sietskehonden foto van Tom & Laikahonden foto van unforgiven87honden foto van Marijke&Yarco&Milou<3honden foto van Ellenhonden foto van Roberthonden foto van Prince and the othershonden foto van Ingrid en Thibohonden foto van kellyhonden foto van Cynthiahonden foto van maxinehonden foto van Anita & Fynnhonden foto van mirahonden foto van Anita Bleekerhonden foto van saartjehonden foto van MiniBendehonden foto van Sharon & Princesshonden foto van Ellyhonden foto van Daniellehonden foto van Chica en Quintahonden foto van marloes & diegohonden foto van Marvinhonden foto van johonden foto van Geeniehonden foto van jeanettetrhonden foto van Sharon & Nikitahonden foto van nel honden foto van Sandrahonden foto van Nadineehonden foto van Elien & Tickohonden foto van Erica,  Sterre en Chayrahonden foto van Marcohonden foto van Frederique & Maxinehonden foto van Marloeshonden foto van lea hendrickshonden foto van lia doomenhonden foto van Patricia&Dyéngohonden foto van davidhonden foto van Jozefienhonden foto van Edith de Ruiterhonden foto van Anja en Dirkhonden foto van Border collie kennel Dazzling Daybreakhonden foto van jannyhonden foto van luna en baasje michalhonden foto van Missyhonden foto van daanhonden foto van Louna * Coco * Sarahhonden foto van natasja.. Quinta en Angelhonden foto van maxigoofhonden foto van suzannehonden foto van skippyhonden foto van Daniellehonden foto van Charlotte, Marcel, James, Arthur & Gracehonden foto van Helene Versluijshonden foto van Joyce&Jayhonden foto van Cassanhonden foto van Renatehonden foto van julhonden foto van D en L*je kunt niet alle honden van de wereld redden, maar wel de wereld van een hond*honden foto van Mariahhonden foto van Bianca Smitshonden foto van Ineke Bertholethonden foto van Samanthahonden foto van Annick Baetenhonden foto van Engelhonden foto van Markhonden foto van dennis zavvierohonden foto van Lien_love_ toyko_xxxhonden foto van marihonden foto van margreethonden foto van stanleyhonden foto van pathonden foto van Chloëhonden foto van Pebbles & Noahonden foto van Mackhonden foto van Marjan Kerstjenshonden foto van Marion van Dijkhonden foto van Liesbeth & Lunahonden foto van Spikehonden foto van David Skottkehonden foto van Mijn Working Border Collieshonden foto van Eef en Tjibbehonden foto van moonhonden foto van gradahonden foto van Tinahonden foto van viennahonden foto van maxhonden foto van pascinhonden foto van mariel,Jimmy,Kyra&Jyllhonden foto van Alexandrahonden foto van Mormel,s baasjes Claire & Jasperhonden foto van Yvonnehonden foto van Boots , Ado( R.I.P.) Lady en Tukkerhonden foto van diana honden foto van Tanja1984honden foto van Melissahonden foto van christianehonden foto van nielshonden foto van jeroentjeoppadhonden foto van Mariëtte ~ Bumohonden foto van jacqueshonden foto van emile mai dobbelsteinhonden foto van Fim,Mieke en Trixyhonden foto van Bertus, Abby en Theunishonden foto van Oliviahonden foto van Gerda de Jonghonden foto van Onze pup Divahonden foto van Mark en Lindahonden foto van staffiehonden foto van Chanelhonden foto van moniquehonden foto van Ellishonden foto van Jokehonden foto van Dominique en Guccihonden foto van jennyhonden foto van hennyhonden foto van Ilsehonden foto van sandyhonden foto van ROXXhonden foto van jadahonden foto van Juliehonden foto van Kylianhonden foto van Sophiahonden foto van Kyra_honden foto van Herculeshonden foto van Bbiihonden foto van claudia& ladyhonden foto van marjolein van berloohonden foto van david's hondje heet binkiehonden foto van lindahonden foto van tinekehonden foto van DE ACHTERHOEKSEhonden foto van Klikaphonden foto van Zoehonden foto van Ralandhonden foto van Shifuhonden foto van elke de proosthonden foto van Mychonhonden foto van Yoscahonden foto van Jen Modi en Borka† honden foto van gerdahonden foto van Anjahonden foto van Petrahonden foto van Eric Ehonden foto van SuuS & Maatjehonden foto van marhonden foto van Elshonden foto van Tobi en Abeltjehonden foto van Angeliquehonden foto van Anne honden foto van gerardhonden foto van Arko & Baasje Amaliahonden foto van Marcelhonden foto van silvaniahonden foto van Criz & de Shelties	honden foto van sakinahonden foto van Jacqueline Verloop-Nardtenhonden foto van D + L en razzhonden foto van Jenny-Stitchhonden foto van sihamhonden foto van Rocky & Ivonnehonden foto van bregtje en de border Troyhonden foto van joelle en chicohonden foto van Richard Boshonden foto van Rowan en zijn hond chico!honden foto van cees en biccelhonden foto van Henriethonden foto van millyhonden foto van justinehonden foto van Boemer honden foto van Vaanii&&lunahonden foto van Charly en Cohonden foto van trickje&sonjahonden foto van MARGJE & WICKhonden foto van choco en shanahonden foto van *merel&rosa&jimmy*honden foto van Diesel & Bumper honden foto van Gert + Blackyhonden foto van Bianca & Tarahonden foto van sonjahonden foto van Gabby & Zelda & Muishonden foto van patrick & sonjahonden foto van Natalie & Mo honden foto van bibihonden foto van ....honden foto van Arlette honden foto van goofie honden foto van Fiona en Rossihonden foto van Ronica & Festerhonden foto van Bruce Verbekenhonden foto van liannehonden foto van bibiane honden foto van julia en spikehonden foto van Jasmine & Chica wish you a merry x-mas!honden foto van Sjakie & Baasje Natasjahonden foto van Lottehonden foto van kurthonden foto van leony met Binkyhonden foto van Claudia & Tankhonden foto van Henrihonden foto van muppethonden foto van Mika en baasje Janinehonden foto van chantalhonden foto van Rooshonden foto van josehonden foto van Susannehonden foto van Demy en Rakkerhonden foto van jeltjehonden foto van Daphne met Dajo & Jaguarhonden foto van meganhonden foto van omasandrahonden foto van Lady honden foto van PPPPPhonden foto van kate & mijn rottie Hummerhonden foto van Knut en Lilohonden foto van gabyhonden foto van Sharon & Harleyhonden foto van Nolita.honden foto van Basjehonden foto van Lottehonden foto van Jana & Romi honden foto van Linda en Nousya honden foto van Ilse & Livvyhonden foto van silke & woody honden foto van Inge, Nico en Dolyhonden foto van Benno en Senna ;Dhonden foto van Gerda en Rickyhonden foto van dogsloverhonden foto van annhonden foto van Doggiehonden foto van anais ~ filou&kajouhonden foto van vanessahonden foto van marianne, cindy en rozyhonden foto van Loredana Diva & Jaydeehonden foto van Louise & Body honden foto van SIMONhonden foto van Paulinehonden foto van Suusjehonden foto van Stefaniehonden foto van britthonden foto van chrissy van cauwenberghhonden foto van Annemieke&Nakhonden foto van brent en ruby honden foto van The Tibbies on tourhonden foto van Floor Arensmanhonden foto van meert nancyhonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Jelke & Casperhonden foto van Lisette, Chico & jerseyhonden foto van Justmehonden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van tessahonden foto van vanetyhonden foto van Emmahonden foto van bellahonden foto van Ingrid, Lindy en Lishahonden foto van Sabrina

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^