Over ria bouwer

honden foto van ria bouwer wij zijn maltezerfan en houden heel veel van onze Mascha en Ice, helaas is Mascha op 16-10-2009 overleden en missen haar verschrikkelijk ook Ice is helemaal van slag hopen dat het weer goed komt hierbij een foto van Mascha en Ice onze schatjes ook Misty, het zusje van Mascha, die overleed toen ze 5 1/2 jaar was is steeds in onze gedachten.

Krabbels aan ria bouwer

honden page profiel marijke bmarijke b schreef om 07 december om 18:28
hallo Ria , wat een schatten he , die Maltezers , wij hebben er ook 2 , ik zou je graag uitnodigen voor ons maltezergroepje op facebook https://www.facebook.com/groups/maltezerenco/ we hebben 171 leden met hoofdzakelijk Maltezers .
honden page profiel ria bouwerria bouwer schreef om 17 november om 20:12
hallo sabrina en de hondjes, is even geleden maar kom er niet zo vaak aan toe onze ice is een teefje van 9.1/2 jaar oud de derde die we nu hebben, mascha en misty waren zusjes ik ben later gekomen, na een slecht leventje heb ik het nu heel goed heel veel groetjes van mijn vrouwtje ria en knuffeltje van mij.
honden page profiel Sabrina & DanteSabrina & Dante schreef om 12 oktober om 21:44
WROEFF, hai die Ice, wat een mooie maltezer! Ben je een teef of een reu? Nou wij hebben ook een maltezer sinds kort hij heet Marley.. dus weet wat je mist mop.. ik als grote loebas wil je best troosten.. nou tot horens en dikke lebber van Sokka en groetjes van me vrouwtje en de ander honden geven je een poot
honden page profiel ria bouwerria bouwer schreef om 08 november om 22:24
hallo hier ben ik weer even, tijdje niet op geweest dat mis ik dan wel maar ja we hebben een klein bedrijfje dat het van de zomer moet hebben dus niet veel tijd voor computer hoop dat nu de donkere dagen weer aankomen ik weer meer tijd heb, probeer het bij te houden maar ja ik werk ook nog bij een transportbedrijf en heb kleinkinderen waar ik op pas dus de dagen zijn gevuld wil toch graag dit bijhouden vindt er veel voldoening in.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

ria bouwer heeft 344 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van ria bouwer zeer positief gewaardeerd bij 3 waarderingen.

Berichten en online status
ria bouwer was voor het laatst online 4 jaar, 2 maanden, 1 weken, 17 uur, 36 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto onze mascha in de dierentuin. honden foto nu eerst even lekker zitten.Ice honden foto Onze Decy vond het zo fijn om met de caravan weg te gaan honden foto Mascha en Ice, zijn wij geen perfecte fotomodellen? honden foto lekker weg met e caravan vinden wij heerlijk, Mascha en Ice. honden foto misty en mascha kijken naar martijn of hij de sneeuw ook leuk vind.
ria bouwer heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: onze malthezers


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^