HondenPage baasje Bianca Smits

Over Bianca Smits

honden foto van Bianca Smits Ik ben Bianca en heb op het moment 4 dwergpinschers.
M'n eerste dwergpinscher kreeg in 2001; een b/t reu Wesley v. Majori's Donk. Omdat ik al vanaf 1991 tentoonstellingen liep met de westies van m'n ouders wilde ik met Wesley ook gaan showen. Hij werd in korte tijd multi kampioen. Helaas is hij vorig jaar op een leeftijd van 8 jaar naar de hondenhemel gegaan. Hij is de aanstichter van m'n dwergpinscher-liefde, show-liefde, fok-liefde.
In 2002 kreeg ik Bjorn v. Majori's Donk. Ook die werd in korte tijd multi kampioen. In 2004 kwam Gabber v. Majori's Donk en ook die werd multi kampioen.
In 2006 werd ik mede-eigenaar van de kennel v. Majori's Donk. In ditzelfde jaar kochten we onze eerste teef uit Finland waarvan Wesley de vader was; Aurra Sing Whispering Wings (Roepnaam Whisper). Nadat Wesley was overleden kreeg ik de mogelijkheid om samen de de fokker van Whisper in Finland een nieuw teefje te kopen uit Rusland. Haar naam Semper Ante Forget Me Not (roepnaam Viva).
Ik vind het heerlijk om shows te lopen en hoop af en toe een nestje te kunnen fokken.
www.dwergpinscher.tk
http://members.home.nl/wesleyvanmajorisdonk

Krabbels aan Bianca Smits

honden page profiel JolandaJolanda schreef om 14 november om 11:11
Hoi Hoi, Nee mus vind het niet erg om in de bench te gaan,dat was hij toch eigelijk al gewent. Dus na lang wachten ben ik er toch achter gekomen. Ja en een klein ongelukje kan altijd wel eens voor komen natuurlijk. Maar nu hoef ik het iederedag niet meer op te ruimen Ha Ha Ha. Gr Jolanda
honden page profiel JolandaJolanda schreef om 11 november om 23:57
Hoi Bianca, Ik ben er al achter gekomen wie er bij binnen plast. Het is onze Musky,ik heb het uitgetest,mus heb ik in de bench gedaan toen ik moest gaan werken. Ik kwam thuis en er was niet binnen geplast,dat heb ik nu al 3 dagen aangehouden,en er word niet meer binnen geplast bij mij. Dus ik ben er nu achter dat ons Musje als hij los is dan plast hij binnen. Dus ons Musje zit nu weer vast in de bench,maar hij gaat er zonder moeite in zen bench gelukkig wel. Dus nu zitten er weer twee vast en twee lopen er los. Gr Jolanda
honden page profiel JolandaJolanda schreef om 28 oktober om 07:57
Hoi Hoi, Ja ze hadden mij een mailtje gestuurt,omdat ik ook die kaarten naar zullie had gestuurd met de hondjes er op. En toen had ik een mailtje terug gehad en daar had ze er bij gezet dat ze het black and tan hondje de naam Tjakka had gegeven. dus vandaar maar is de naam nu anders dan of is het wel Tjakka,en ze zouden mijn nog een mailtje sturen als ze het teefje had verkocht en waar het naar toe zal gaan als ze het verkocht hebben. GR Jolanda.
honden page profiel JolandaJolanda schreef om 07 september om 13:52
Hoi Hoi, Hebben jullie een goede vakantie gehad. Ik heb gelezen dat ze een bosmuis gevangen had,wel zielig hoor maar goed dat ze niet door gebeeten heeft ha ha. Maar de twee bruintjes hebben het ook wel naar de zin gehad. Nou ik hoor je nog wel, Groetjes Jolanda en de dwergjes.
honden page profiel Joyce OvergoorJoyce Overgoor schreef om 24 augustus om 20:09
Wauw wat een mooie hondjes :)
honden page profiel JolandaJolanda schreef om 18 augustus om 14:47
Hoi Hoi, He Woeven een fijne vakantie toegewenst,en geniet er van. En het vrouwtje en het baasje ook natuurlijk,lekker veel gaan wandelen,en jagen achter de konijntjes. En heel terug komen natuurlijk. Groetjes Ozzy-Spikey-Musky-Cody en het vrouwtje niet te vergeeten natuurlijk. Fijne vakantie.
honden page profiel sander dumaysander dumay schreef om 10 augustus om 19:59
hoi ooh ok,echt leuk om te weten waar mijn superpinschertje vandaan komt. Op straat kom ik zo af n toe wel een Dwergpinschertje tegen, maar vaak komen ze nieteens van een kennel,en lijken ze wel verdacht veel op chihuahuas. ik was altijd al bang dat Kyra veels te breed was,maar misschien is dat haar bouw. Zit daar verschil in bij Pinschers?
honden page profiel sander dumaysander dumay schreef om 10 augustus om 15:28
'T Veenerfje! ja klopt. Wat grappig dat je haar vader kent, is volgens mij wel een mooie Pinscher? Naar wat ik weet en lees op het internet,vonden mensen die hondjes van daar altijd erg goed,geen klachten verder.
honden page profiel sander dumaysander dumay schreef om 10 augustus om 00:40
he daar bedankt voor je leuke reactie, ik ben aan Kyra gekomen via een rasfokker,ik geloof ergens in Overijssel,maar die vrouw is inmiddels gestopt. In haar paspoort staat achter haar naam de naam 'T Vennetje. Krijg iid veel reactie van mensen dat ze haar zo mooi vinden,ik probeer ook zo goed mogelijk voor haar te zorgen. Hoop ooit financieel de mogelijk te hebben om een pinschertje erbij te nemen. Kyra luisterd ook super,ze loopt vaak los,ook naast de fiets en gaat goed om met mens en dier.
honden page profiel sander dumaysander dumay schreef om 09 augustus om 03:00
wauw wat een mooie Pinschers hebben jullie daar!
honden page profiel JolandaJolanda schreef om 10 juni om 09:40
Hoi Hoi,er ging iet verkeert, Laten we het open dat mus het net zo goed doet als verigeweek, Nou ja afwachten,weet jij hoeveel honden er mee doen? Ik sms je als we gelopen hebben. Nog bedankt Groetjes Jolanda.
honden page profiel CabasjaCabasjagoedgekeurde fokker schreef om 07 juni om 15:49
Hey Bianca, Leuk je hier te zien.... Groetjes Marian
honden page profiel JolandaJolanda schreef om 07 juni om 12:34
Hoi Hoi leuk dat je eigen ook toegevoegd hebt. Wat en mooie honden zeg Ha Ha Ha. Groetjes Jolanda Knuffels van de dwergjes.
honden page profiel JapjesJapjes schreef om 07 juni om 11:56
wauw wat zijn ze mooi. welkom op het forum

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Bianca Smits heeft 202 ontvangen.

Berichten en online status
Bianca Smits was voor het laatst online 10 jaar, 11 maanden, 1 weken, 6 dagen, 16 uur, 4 minuten, 13 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^