HondenPage baasje Son

Wat schreven de vrienden van Son op het forum

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in vreemde kruising!
We begrijpen de zorg vanwege het fokken van bepaalde kruisingen, maar kunnen niet toelaten dat er zonder toestemming van de eigenaar bepaalde honden vanwege hun mankementen, op het forum besproken worden. Daarom zullen foto`s en links van die honden verwijderd worden.   Uiteraard is het wel toestestaan om een algemene discussie te voeren over het fokken van bepaalde kruisingen.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Hulp gevraagd: enquête afstudeerscriptie
Dit topic gaat op slot want er is geen toestemming gevraagd voor het plaatsen van een enquette. Hiervoor kun je contact opnemen met het moderator team. 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Broodfokker Eersel eindelijk definitieve stop door NVWA
We zijn hier allemaal tegen slechte fok, br00dfok, oepsnestjes, ongeteste ouderdieren, en andere onverantwoordelijke fok.  Iedereen kan zich op HP in de fokkershoek aanmelden, er staat ook duidelijk bij of het een fokker is die door HP gecontroleerd is of niet. En een heleboel tips waar op te letten bij het kopen van een hond: Voor fokkers en kopers De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.Richtlijnen voor fokkers op de HondenPagePotentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:BroodfoksignalenChecklist goede fokkerDe Aanschaf van een HondVerschil oepsnestjes en pretnestjes   Dit forum maken we met ons allen, staan er dingen op die niet gewenst zijn, geef dit dan even door aan het modteam zodat we er naar kunnen kijken.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Fotowedstrijd: Winter
nog 2 dagen om te stemmen!
honden page profiel Paco, Muis,Vera, Papadopoulos, Odette en Annabelle (Terra+, Dinky+, Saltarin+, Sam+, Zara+)    Paco, Muis,Vera, Papadopoulos, Odette en Annabelle (Terra+, Dinky+, Saltarin+, Sam+, Zara+) schreef in De wereld is klein
Hoi allemaal, Het is al weer een tijdje geleden dat ik nog op het forum was maar ik wil toch graag onze Annabelle aan jullie voorstellen. Ze kwam nogal onverwacht in ons leven. We hadden, na het heengaan van Sam, Saltarin en Zara gezegd dat we ooit, wanneer we nog slechts 2 of 3 honden zouden hebben, er nog een teckeltje zouden bij nemen. Dat teckeltje kwam dus vroeger dan gepland... Ik zag namelijk een jonge herplaatser ergens en reageerde er direct op. Helaas voor mij greep ik er tegen en was de aanbieder al in gesprek met iemand. Ik was zo bang dat ze het hondje aan de eerste de beste zou meegeven. Maar omdat ik me dan al volledig ingesteld had op een hondje, plaatste ik zelf een oproep of iemand een jonge herplaatser wist. Ik kreeg van een fokker een pup aangeboden, wegens annulatie van de kopers. Dit werd dus onze knappe Annabelle. https://www.hondenpage.com/foto/foto/562809.jpg https://www.hondenpage.com/foto/foto/562810.jpg https://www.hondenpage.com/foto/foto/562811.jpg https://www.hondenpage.com/foto/foto/562812.jpg Ze is nu 14 weken, en het is een figuur hoor! Een echte ondeugd. Veel ondernemender dan ons ander teckeltje Odette. Een echte durfal ook, je moet constant kijken dat ze geen gevaarlijke dingen uithaalt. Maar ze is ook zo heel erg lief! Dan verder over die herplaatser : Een paar dagen na de oproep plaatst een goeie kennis van me, die al 2 teckeltjes heeft, een foto van haar nieuwe hondje. Ik reageer en vraag hoe oud het hondje is, waar ze vandaan komt, etc... Wat blijkt, het is de herplaatser waar ik op gereageerd had. Ik liep dus al 3 dagen met buikpijn omdat ik dacht dat het arme hondje in verkeerde handen terecht gekomen was, en wat blijkt, ze is dus op een fantastische plek, en wat meer is, ze woont op nog geen kilometer van mij. De wereld is zo klein!!! En ik ben heel erg blij dat het frutseltje in een gouden mandje terechtkwam.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Help Bella met haar pootje behouden
Geen toestemming van het modteam, daarom gaat deze op slot. Je kunt ons een bericht sturen om toestemming te vragen. 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Fotowedstrijd: Winter
Nog een kleine twee weken! Vergeet niet om af en toe op nieuwe foto's te stemmen: https://www.hondenpage.com/fotowedstrijd/122/winter.phpOf upload nog een leuke foto 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Hondenvoer
Er zijn een aantal antwoorden gekomen en er is een afspraak met de dierenarts. Dit is een oud topic dus deze gaat op slot. Bij verdere vragen kun je het beste een eigen topic aanmaken, zodat er gerichtere antwoorden kunnen worden gegeven. 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Teken petitie tegen extreme stijging dierenartskosten
ON TOPIC Vriendelijk verzoek om on topic te blijven. Off topic gesprekken kunnen voortgezet worden via PB als het een een-op-een discussie is tussen twee leden. Ben je hier een onderwerp tegengekomen waarvan je denkt "dit is echt wel iets waar ik breder met andere forum leden over door wil praten" dan staat het je vrij om over dit onderwerp een apart nieuw topic aan te maken. In dit topic is het echter ongepast.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Bandog fokkers (fokken van pitbull x mastiff)
Oud topic, daarom gaat deze op slot.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Pups At School
RECLAME Reclame met als doel mensen over te halen tot aanschaf van een product of dienst tegen betaling is niet toegestaan op HP. Deze topics worden op slot gezet en verwijderd. Ook sluikreclame door middel van verwijzen naar een eigen commerciele site of het wijzen op een product is niet toegestaan. Dit geld ook voor watermerken van foto's. Een foto watermerken om kopieen tegen te gaan is prima maar daarbij mag een bedrijfsnaam, websitelink of logo niet prominent aanwezig zijn. Deze foto's zijn niet toegestaan in (foto)topics op het forum, als profielfoto of in profiel album.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in schilfers
prima opgelost, dan kan dit topic in het archief
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Koop geen pup bij fokker X in Ede
Naam in de titel is verwijderd door modteam
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Puppy 11 weken weekend weg
dit topic is opgeschoond, reakties van geband lid verwijderd
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Fotowedstrijd: Winter
Beste iedereen, Het is alweer even geleden, maar het is weer tijd voor een fotowedstrijd!Dit is een leuke manier om je mooiste, grappigste, liefste foto's van je hond(en) te delen. Het thema van deze keer is 'winter'. Lekker voor de hand liggend  Kom maar op met jullie winterse plaatjes!Deze wedstrijd duurt een maand en loopt eind februari af. De winnaar mag het thema voor de volgende wedstrijd kiezen! Meedoen kan via deze link: https://www.hondenpage.com/fotowedstrijd/122/winter.php Dit topic blijft open voor als je vragen hebt of iets anders kwijt wil.  Wedstrijdregels-Bij de fotowedstrijd staat duidelijk het onderwerp omschreven waaraan de foto moet voldoen. Lees dat voor het plaatsen van je foto goed door. Foto's die niet aan het onderwerp voldoen worden verwijderd.-Het thema voor de wedstrijd wordt bepaald door de winnaar van de vorige wedstrijd.-Je kunt maximaal 3 foto's plaatsen.-De foto die je plaatst moet door jezelf gemaakt zijn.-De honden op de foto moeten je eigen honden zijn of bekende honden waarvan je toestemming hebt om de foto te plaatsen.-De foto mag fototechnisch bewerkt zijn maar mag niet gefotoshopt zijn tenzij in het onderwerp anders wordt aangegeven.-Foto's die niet aan de regels voldoen worden zonder uitleg verwijderd.     Juryregels-Iedereen die toegang heeft tot de koffiehoek op de HondenPage heeft juryrechten.-Per profiel is slechts 1 stem per foto uit te brengen.- Op jezelf stemmen is niet toegestaan, tactisch andere foto's omlaag stemmen ook niet. Wij modereren hier op. -Het is niet toegestaan om op het forum stemmen te werven.Veel plezier! 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Challenge: 100km lopen met je hond(en)
Leuk dat je mee wilt doen en zelfs je eerste kilometers al gemaakt hebt. Zodra de challenge erop staat mag je van start, dus de kilometers van vandaag tellen gewoon mee. 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Challenge: 100km lopen met je hond(en)
We hebben het idee bedacht om regelmatig een challenge online te zetten en willen jullie allemaal uitnodigen om deel te nemen.   De eerste challenge is het lopen van 100km samen met je hond(en), niet schrikken dit hoeft niet op één dag te zijn. Het idee is dat iedereen zijn/haar afstanden tijdens de wandelingen bijhoudt, totdat je op de 100km zit. Ongemerkt zullen we namelijk allemaal best veel lopen met onze hond(en) en het leek ons leuk om dat eens bij te houden en met elkaar te delen. Als je mee wilt doen, plaats dan een berichtje in dit topic, ga lekker op pad en ga ontdekken hoe lang jij en je hond(en) hiervoor nodig hebben.   Praktische info: De afstanden kun je op allerlei manieren bijhouden, er zijn verschillende apps voor op de telefoon (bijvoorbeeld Strava, Runkeeper MapmyWalk etc.) ook een sporthorloge/smartwatch of gps kan hiervoor gebruikt worden. Als je dit niet wilt of kunt gebruiken kan je ook gebruik maken van de website www.afstandmeten.nl, hierop kan je de route die je gelopen hebt opmeten en dan zie je hoeveel km je rondje was, schrijf het voor jezelf op en tel de afstanden bij elkaar op.   Laat het in dit topic weten als je mee wilt doen. Het is leuk als je regelmatig een update van je afstand deelt, ook mooie inspirerende foto's zijn zeker welkom. De leden die meedoen worden in deze post vermeld, wanneer iemand de challenge behaald heeft staat dit achter de naam.    Motiveer en inspireer elkaar, veel plezier en succes!    Deelnemers:   - Michelle, baasje van Scotty en kater Charlie - 100km gehaald - Hannah & June - Dagmar - Marijke - Aila, Dinja & Evi - Anouk van Botty - 100km gehaald -Lavina
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Bevalling?
Gefeliciteerd met de geboorte van de pups! Fijn dat alles goed is gegaan.  FOKKEN Hondenpage is voorstander van verantwoord fokken. Om deze reden is het alleen voor fokkers die verantwoord fokken toegestaan om te schrijven over dekking, dracht en hun nestje pups. Onder verantwoord fokken verstaan wij o.a. juiste leeftijd ouderdieren, uit laten voeren van testen op erfelijke afwijkingen, goede leefomgeving voor moeder en pups, en een juiste verzorging en begeleiding van de pups in het nest. Topics waarvan wij de fokwijze niet weten worden op slot gezet. Wanneer wij via een PB de fokwijze ontvangen en deze door ons akkoord is bevonden ben je vrij om topics in deze rubriek te plaatsen. Wanneer wij geen informatie hebben over je fokwijze of wanneer je niet voldoet aan de gestelde eisen van verantwoorde fok is het alleen toegestaan om dringende vragen in het forum te stellen. Nadat er voldoende advies gegeven is zal het topic gesloten worden. Meer informatie omtrent het verantwoord fokbeleid van HP, de gestelde eisen en de verschillende HP keurmerken lees je in onderstaande link http://www.hondenpage.com/honden-encyclopedie/wid_492-Richtlijnen-voor-fokkers-op-de-hondenpage.php/ -- reactie gewijzigd door het moderator team op 03 november om 21:24 -- -- reactie gewijzigd door het moderator team op 03 november om 21:24 --
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Documentaire Met Bromet naar hondencursus
Dit topic is opgeschoont.   is niet de bedoeling om als geband lid mee te forummen
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Pup bijt hard
OMGANG OP HET FORUM HP stimuleert het respectvol reageren naar elkaar. Neem daarom ook gezamenlijk de verantwoording om de site leuk, leerzaam en gezellig te houden. In je emotie kun je soms iets te fel overkomen, een verkeerde aanname doen of te scherp oordelen. Dit kun je voorkomen door de tijd te nemen om je mening goed te forumleren en eerst je bericht nog eens goed door te lezen voordat je op de reageerknop drukt. Stel eerst eens een vraag voordat je meteen je oordeel geeft. Afbranden draagt niet bij aan een goed gesprek en jaagt mensen weg. Dat laatste willen we graag voorkomen omdat het doel is om zoveel mogelijk honden en baasjes te helpen. Wij zetten waar nodig een moderatormelding in om mensen hieraan te herinneren, maar stimuleren ook dat leden elkaar hier netjes op wijzen. Samen maken we de sfeer en de kwaliteit van het forum!
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Wat is een goed en veilig product tegen teken en vlooien? bravecto?
Dit topic gaat op slot aangezien het een oud topic is.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Epilepsie bij honden
Hallo, wij willen vragen om zelf een topic aan te maken. Zodat leden gerichter kunnen reageren. Dit een een erg oud topic, daarom gaat deze ook op slot.  Beterschap gewenst!   
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Chihuahua doet raar
MEDISCH Hondenpage adviseert om bij twijfel altijd een dierenarts te raadplegen.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Tijm siroop
MEDISCH Hondenpage adviseert om bij twijfel altijd een dierenarts te raadplegen.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Desensitisatie aanrakingen
FYSIEKE CORRECTIES/CORRIGERENDE HULPMIDDELEN en POSITIEVE OPVOEDING EN OMGANG MET DE HOND. HondenPage hecht belang aan verantwoord en positief opvoeden en begeleiden van honden. Onder positieve opvoeding en omgang met de hond verstaan wij een wijze van opvoeden en omgang waarbij het welzijn, de veiligheid en de integriteit van de hond altijd gewaarborgd is. LET OP! Het adviseren, propageren en rechtvaardigen van opvoedtechnieken met als basis dwang, fysieke correcties en/of corrigerende hulpmiddelen of andere (fysiek) provocerende, intimiderende of overheersende handelingen is niet toegestaan op de HondenPage. Behalve dat het stress veroorzaakt bij de hond en beschadigend is voor de vertrouwensrelatie kunnen ze ook een serieus risico vormen voor de veiligheid en gezondheid van mens en dier. Open vragen en gesprek hierover zijn toegestaan als middel tot informatie en kennis, maar herhaaldelijk adviseren of propageren van technieken en middelen die in strijd zijn met deze visie en beleid kunnen er bij herhaling toe leiden dat het moderatorteam een waarschuwing geeft en/of een afkoelban. Topics met als doel discussie over methodes waarin technieken gebruikt worden die niet binnen deze visie van de HondenPage passen gaan we niet op voorhand uit de weg, maar kunnen wel op ieder moment door het Moderatorteam gesloten worden wanneer zij van mening is dat alles gezegd is en/of wanneer de discussie een provocerend of verheerlijkend karakter krijgt of in strijd is met visie en beleid. Link naar volledige uitleg van visie en beleid >>> http://www.hondenpage.com/faq/regels
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Wat te doen? Aangeven of niet?
OMGANG OP HET FORUM HP stimuleert het respectvol reageren naar elkaar. Neem daarom ook gezamenlijk de verantwoording om de site leuk, leerzaam en gezellig te houden. In je emotie kun je soms iets te fel overkomen, een verkeerde aanname doen of te scherp oordelen. Dit kun je voorkomen door de tijd te nemen om je mening goed te forumleren en eerst je bericht nog eens goed door te lezen voordat je op de reageerknop drukt. Stel eerst eens een vraag voordat je meteen je oordeel geeft. Afbranden draagt niet bij aan een goed gesprek en jaagt mensen weg. Dat laatste willen we graag voorkomen omdat het doel is om zoveel mogelijk honden en baasjes te helpen. Wij zetten waar nodig een moderatormelding in om mensen hieraan te herinneren, maar stimuleren ook dat leden elkaar hier netjes op wijzen. Samen maken we de sfeer en de kwaliteit van het forum!
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Vanacht zijn onze puppy's geboren Engelse Bulldog
FOKKEN Hondenpage is voorstander van verantwoord fokken. Om deze reden is het alleen voor fokkers die verantwoord fokken toegestaan om te schrijven over dekking, dracht en hun nestje pups. Onder verantwoord fokken verstaan wij o.a. juiste leeftijd ouderdieren, uit laten voeren van testen op erfelijke afwijkingen, goede leefomgeving voor moeder en pups, en een juiste verzorging en begeleiding van de pups in het nest. Topics waarvan wij de fokwijze niet weten worden op slot gezet. Wanneer wij via een PB de fokwijze ontvangen en deze door ons akkoord is bevonden ben je vrij om topics in deze rubriek te plaatsen. Wanneer wij geen informatie hebben over je fokwijze of wanneer je niet voldoet aan de gestelde eisen van verantwoorde fok is het alleen toegestaan om dringende vragen in het forum te stellen. Nadat er voldoende advies gegeven is zal het topic gesloten worden. Meer informatie omtrent het verantwoord fokbeleid van HP, de gestelde eisen en de verschillende HP keurmerken lees je in onderstaande link http://www.hondenpage.com/honden-encyclopedie/wid_492-Richtlijnen-voor-fokkers-op-de-hondenpage.php/
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Puppy verlatingsangst / bench
Dubbel topic, daarom op slot
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Binky zal worden ingeslapen
Topic op slot.   Binky's baasje heeft het profiel verwijderd en verdere discussie lijkt ons niet passend. We wensen Binky & baasje heel veel sterkte. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Mijn lieve kanjer Macho vandaag 14 jaar
Van harte.
 

Vrienden van Son

honden foto van fabiennehonden foto van Ramona & Elinehonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van het Moderatorteamhonden foto van Laura & Sparkyhonden foto van Naomiihonden foto van ***honden foto van Stephanie en Cashhonden foto van carinahonden foto van Meisjeshonden foto van Christahonden foto van Chonden foto van nellie en djoery boomer en rakkerhonden foto van wies honden foto van harrie en geahonden foto van moniquehonden foto van Lopes honden foto van bets-bean&raiderhonden foto van Irishonden foto van Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.honden foto van Joy & Lunahonden foto van Antonhonden foto van Miranhonden foto van Japjeshonden foto van Mirella en 24 hondenpootjeshonden foto van Marjolein en Noa en kleine Levihonden foto van Maaike&Baileyhonden foto van Jacqueline & Amyhonden foto van Vivianehonden foto van Sannehonden foto van Paco, Muis,Vera, Papadopoulos, Odette en Annabelle (Terra+, Dinky+, Saltarin+, Sam+, Zara+)    honden foto van Hanne baasje van  Bonny honden foto van Titiahonden foto van Natasjahonden foto van Nathalie & Lilly!honden foto van hondenvriendjehonden foto van Claudia, Taco & Spyhonden foto van Ingrid en Thibohonden foto van kellyhonden foto van lia doomenhonden foto van tinekehonden foto van Dolfinehonden foto van mel honden foto van Carnishahonden foto van Desireehonden foto van bibiane honden foto van Chantal_*_Binkyhonden foto van petra matzhonden foto van lisa en layckahonden foto van anais ~ filou&kajouhonden foto van inge, FAY & NOORhonden foto van sofiexCesarxCanneloxSnowyhonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Justmehonden foto van Mercedès & Macchiatohonden foto van  Sabine en Mini Max honden foto van michellehonden foto van anja en simbahonden foto van elainehonden foto van Julie en Valérie, Milo en Noahonden foto van  Valérie, Milo en Noa

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^