Puppy vermelding van Dreamworks

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Dreamworks en vom Traum is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Dit betekend dat wij vinden dat Dreamworks een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid.
De HondenPage kan het aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Dreamworks zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Zwitserse Witte Herdershond puppy's van Dreamworks

Puppy's
Ras Zwitserse Witte Herdershond
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 17 oktober om 02:04

Kennel
Kennelnaam: Dreamworks
Beschrijving: Begin September 2019 hopen wij weer witte wondertjes te verwelkomen en we hebben nog enkele plaatsen beschikbaar op de wachtlijst! De moeder van dit nestje is onze Voodoo, ons wonderkind. Met de hand groot gebracht omdat ze te vroeg geboren was. Het nog maar de vraag of ze het zou redden maar met veel geduld en liefde is ze erdoor gekomen. Wat een geluk! Uiteraard is ze gebleven! Voodoo is een dochter van Tess, een teefje uit onze basislijn, en Mack -een prachtige import reu uit Frankrijk met vers bloed voor het ras. Ze is sneeuwwit en heeft een dikke, lange vacht. Daarbij ook nog eens pikzwart pigment. Ze is gewoon perfect. :) ?Vader Cas is een zoon van onze Luxemburgs kampioen Bandit Sr. (afkomstig uit Duitsland) en Amerikaans kampioen Kassie (afkomstig uit Amerika). Van beiden het laatste nest en voor ons dus heel bijzonder. Zijn bloedlijnen zijn grotendeels nieuw voor het ras. Met Voodoo samen dus een prachtige toevoeging. De ouders zijn onder andere: HD A (vrij) ED 0/0 (vrij) MDR1 N/N (vrij) DM N/N (vrij) Voor meer informatie kun je altijd de website eens bezoeken, en mag je ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wie weet tot binnenkort :)

Contact
Website: https://www.dreamworkswss.com
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Goetsenhoven

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Voodoo is 5 jaar en dit is haar tweede nestje. Cas is 5 jaar en dit is zijn eerste nestje! Ze zijn beiden verschrikkelijk lief, heel aanhankelijk met een grote will to please en daarbij nog eens prachtig mooi. Ze hebben een sneeuwwitte vacht en pikzwart pigment.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
We laten onze honden testen op alle verplicht te testen afwijkingen, en meer. Ze ondergaan in totaal zo'n 300 gezondheidstesten. We zijn van mening dat je door te testen de gok van het fokken zo klein mogelijk maakt, en zeker met DNA testen bepaalde afwijkingen gericht het ras uit kunt fokken. Alle uitslagen mogen hier worden ingezien.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups krijgen een APK (algemene puppy keuring). Ze krijgen een stamboom, paspoort, worden regelmatig ontwormt, ze worden ingeënt en verwend. De pups worden op 8 weken met meteen de "grote honden" cocktail geënt. Daarna worden ze getiterd en kun je aan de hand van de antistoffen verder >op maat< enten.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups mogen vanaf ze 9 weken zijn het nest verlaten.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
We hebben gemiddeld 2 Witte Herder nestjes per jaar. Afhankelijk van het jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pupjes worden in huis geboren. Als het lukt wordt de bevalling via live stream op de webcam uitgezonden. Zo kun je je eigen pup geboren zien worden. Als ze groot genoeg zijn (leeftijd is per nest verschillend) en het weer het toe laat, mogen ze ook naar buiten mee de tuin in.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over Dreamworks bekijk de gehele fokker vermelding van Dreamworks en vom Traum

Zwitserse Witte Herdershond puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Zwitserse Witte Herdershond en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

DreamworksDreamworksDreamworksDreamworksDreamworksDreamworksDreamworksDreamworksDreamworksDreamworksDreamworksDreamworksDreamworksDreamworksDreamworksDreamworksDreamworksDreamworks

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- Cataract
- CEA DNA
- CL DNA
- Cochleaire doofheid
- CSNB
- Cystinurie
- Dilute (DNA)
- Distichiasis
- DNA registratie raad van beheer / algemeen
- echocardiogram
- ECVO
- ED
- Fucosidosis
- HA(DNA)
- Hartafwijkingen
- HD
- kaak en gebitsafwijkingen
- LCP
- MDR1
- OCD
- Patella luxatie
- PRA (Progressive Retina Atrofie)
- PRCD (PRAM DNA)
- RD/OSD (DNA)
- TNS DNA
- vWD (von willebrand Desease)


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^