Puppy vermelding van Dreamworks

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Dreamworks en vom Traum is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Dit betekend dat wij vinden dat Dreamworks een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid.
De HondenPage kan het aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Dreamworks zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Zwitserse Witte Herdershond puppy's van Dreamworks

Puppy's
Ras Zwitserse Witte Herdershond
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 25 juli om 02:04

Kennel
Kennelnaam: Dreamworks
Beschrijving: Van ons nestje geboren op 11 mei hebben we nog een pupje beschikbaar! De ouders van dit nestje zijn beiden geïmporteerd uit Amerika en hebben een uitzonderlijk lief en stabiel karakter. Ook zijn ze uitzonderlijk groot van formaat. Deze pupjes hebben unieke bloedlijnen voor Europa, waar wij natuurlijk éxtra trots op zijn :) Deze pupjes mogen vanaf het weekend van 15 en 16 juli naar hun nieuwe baasjes verhuizen :) Als je interesse hebt nodigen we je uit om via de website ons puppy formulier in te vullen. Zo krijgen wij een beeld van wie je bent en waar je naar op zoek bent, en kunnen we inschatten of een pupje van ons, de juiste voor jou zou zijn.

Contact
Website: https://www.dreamworkswss.com/
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Kortenaken

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De vader van dit nestje is onze Amerikaanse import reu RAMBO. Een prachtige grote stokhaar reu met een zacht, vriendelijk karakter. De mama van het nestje is onze Amerikaanse import teef PAISLEY. Ook zij is uitzonderlijk groot van formaat en vreselijk lief. We verwachten zowel korthaar als langhaar pupjes, met unieke bloedlijnen voor Europa.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
We laten onze honden testen op alle verplicht te testen afwijkingen, en meer. We zijn van mening dat je door te testen de gok van het fokken zo klein mogelijk maakt, en zeker met DNA testen bepaalde afwijkingen gericht het ras uit kunt fokken. Alle uitslagen mogen hier worden ingezien en de nieuwe ouders krijgen kopieën mee naar huis.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups krijgen een APK (algemene puppy keuring). Ze krijgen een stamboom, paspoort, worden regelmatig ontwormt, ze worden ingeënt en verwend. De pups krijgen niet de gangbare puppy enting. Ze worden ipv met 6 en 9 weken met een puppy enting, pas op 8 weken met meteen de cocktail geënt. Hiermee sla je een puppy enting over, die eigenlijk onnodig is, omdat ze nog bij de moeder drinken en voorkom je overvaccinatie en een antistoffen conflict.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups mogen vanaf ze 9 weken zijn het nest verlaten.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
We hebben gemiddeld 2-3 nestjes per jaar. Afhankelijk van het jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pupjes worden in huis geboren. Als het lukt wordt de bevalling via live stream op de webcam uitgezonden. Zo kun je je eigen pup geboren zien worden. Als ze groot genoeg zijn (leeftijd is per nest verschillend) en het weer het toe laat, mogen ze ook naar buiten mee de tuin in.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over Dreamworks bekijk de gehele fokker vermelding van Dreamworks en vom Traum

Zwitserse Witte Herdershond puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Zwitserse Witte Herdershond en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- Cataract
- CEA DNA
- CL DNA
- Cochleaire doofheid
- DNA registratie raad van beheer / algemeen
- echocardiogram
- ECVO
- ED
- Hartafwijkingen
- HD
- LCP
- MDR1
- Patella luxatie
- PRA (Progressive Retina Atrofie)
- vWD (von willebrand Desease)


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^