Puppy vermelding van Dreamworks

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Dreamworks en vom Traum is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Dit betekend dat wij vinden dat Dreamworks een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid.
De HondenPage kan het aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Dreamworks zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Zwitserse Witte Herdershond puppy's van Dreamworks

Puppy's
Ras Zwitserse Witte Herdershond
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 23 januari om 02:02

Kennel
Kennelnaam: Dreamworks
Beschrijving: Wij verwachten begin 2017 weer puppies!! We hebben nog enkele plaatsen beschikbaar op de wachtlijst. De moeder van het nestje is de prachtige eigengefokte MultiCH Zucchero Meldolesi dochter "Dreamworks Fairies Wear Boots" aka Pixie en zij zal gedenkt worden door het Poolse heerschap "CH Gaudí du Bois de Ternes". We hebben deze reu onder andere gekozen zodat we terug kunnen gaan naar het type van Pixie's vader, Meldo. We zijn dan ook enorm benieuwd wat dit nestje gaat geven! De ouders zijn onder andere: HD A (vrij) ED 0/0 (vrij) MDR1 N/N (vrij) DM N/N (vrij) Voor meer informatie kun je altijd de website eens bezoeken, en mag je ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wie weet tot binnenkort :)

Contact
Website: http://dreamworksbbs.wixsite.com/dreamworksbbs
Telefoon: (+32) (0) 487 68 14 09

Adres
Woonplaats: Kortenaken

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De vader van de pupjes is de Poolse kampioensreu Gaudi du Bois des Terned. En de moeder is onze MCH Zucchero Meldolesi dochter "Dreamworks Fairies Wear Boots" aka Pixie.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
De meest gangbare gezondheidsonderzoeken zijn uitgevoerd. Daarbij heeft Pixie nog een hele lijst extra onderzoeken gehad. Op alles zijn ze vrij getest. Uitslagen mogen hier altijd worden ingezien.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pupjes krijgen geen puppy enting, maar een volledige enting op de leeftijd van 8 weken. Vanaf ze 9 weken zijn mogen ze verhuizen.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pupjes krijgen geen puppy enting, maar een volledige enting op de leeftijd van 8 weken. Vanaf ze 9 weken zijn mogen ze verhuizen.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
We hebben afhankelijk van het jaar 2 a 3 nestjes per jaar. De moeders krijgen uiteraard nooit meer dan 1 nestje in anderhalf jaar tijd, en krijgen per hond, als alles goed verloopt, maximaal 3 nestjes.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De puppies worden in huis geboren en groeien hier ook op. We hebben buiten een stuk voor ze afgezet waardoor, als het weer het toelaat, ze ook lekker naar buiten kunnen. De mensen mogen vanaf de geboorte bij de pups op bezoek komen, dus ze zijn héél véél in handen. Onder andere hierdoor worden ze optimaal gesocialiseerd.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over Dreamworks bekijk de gehele fokker vermelding van Dreamworks en vom Traum

Zwitserse Witte Herdershond puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Zwitserse Witte Herdershond en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- Cataract
- Cochleaire doofheid
- DNA registratie raad van beheer / algemeen
- echocardiogram
- Hartafwijkingen
- HD
- kaak en gebitsafwijkingen
- MDR1
- Patella luxatie
- PRA (Progressive Retina Atrofie)


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^