Puppy vermelding van Dreamworks

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Dreamworks en vom Traum is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Dit betekend dat wij vinden dat Dreamworks een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid.
De HondenPage kan het aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Dreamworks zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Zwitserse Witte Herdershond puppy's van Dreamworks

Puppy's
Ras Zwitserse Witte Herdershond
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 25 mei om 02:04

Kennel
Kennelnaam: Dreamworks
Beschrijving: Onze Gioia is op 10 april 2019 bevallen van 8 pupjes! 6 reutjes en 2 teefjes zagen het levenslicht! Er zijn nog pupjes beschikbaar. Gioia is een dochter van mijn hartenhond Meldo geboren na zijn dood, geïmporteerd uit Italië. Een bijzonder meisje dus. Bandit is een door ons zelf gefokte reu uit onze basislijn die teruggaat naar 1991. Van dit nestje hebben beiden ouders een rustig, zeer vriendelijk, stabiel karakter en een prachtige witte vacht met gitzwart pigment. We verwachten lieve, sportieve honden met een grote will to please die perfect kunnen functioneren als gezinshond. De ouders zijn beiden HD en ED vrij. Ook zijn ze dmv DNA vrij getest van onder andere het MDR1 en DM gendefect. De pups zullen hier ook vrij van zijn. De pupjes krijgen een stamboom, een paspoort, worden ontwormt, geënt en verwend. Dit nestje zal enkel LANGHARIGE pupjes geven, en we hebben al verschillende reserveringen vast staan. Moest je dus interesse hebben in een van deze zeer veel belovende pupjes, wacht dan niet te lang met aanmelden! Dit kun je doen door het puppyformulier in the vullen op www.dreamworkswss.com of ons te mailen op [email protected].

Contact
Website: http://www.dreamworkswss.com
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Tienen

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Gioia is 4 jaar en dit is haar tweede nestje. Haar eerste nestje waren 3 pupjes, zij zijn net twee jaar geworden. Ze is een dochter van een Duitse teef met voornamelijk Amerikaanse vloedlijnen. Haar vader is de uit Italë afkomstig multi kampioen Zucchero Meldolesi. Mijn hartenhond.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
We laten onze honden testen op alle verplicht te testen afwijkingen, en meer. Ze ondergaan in totaal zo'n 300 gezondheidstesten. We zijn van mening dat je door te testen de gok van het fokken zo klein mogelijk maakt, en zeker met DNA testen bepaalde afwijkingen gericht het ras uit kunt fokken. Alle uitslagen mogen hier worden ingezien.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups krijgen een APK (algemene puppy keuring). Ze krijgen een stamboom, paspoort, worden regelmatig ontwormt, ze worden ingeënt en verwend. De pups worden op 8 weken met meteen de "grote honden" cocktail geënt. Daarna worden ze getiterd en kun je aan de hand van de antistoffen verder >op maat< enten.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups mogen vanaf ze 9 weken zijn het nest verlaten.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
We hebben gemiddeld 2 Witte Herder nestjes per jaar. Afhankelijk van het jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pupjes worden in huis geboren. Als het lukt wordt de bevalling via live stream op de webcam uitgezonden. Zo kun je je eigen pup geboren zien worden. Als ze groot genoeg zijn (leeftijd is per nest verschillend) en het weer het toe laat, mogen ze ook naar buiten mee de tuin in.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over Dreamworks bekijk de gehele fokker vermelding van Dreamworks en vom Traum

Zwitserse Witte Herdershond puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Zwitserse Witte Herdershond en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

DreamworksDreamworksDreamworksDreamworksDreamworksDreamworksDreamworksDreamworksDreamworksDreamworks

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- CEA DNA
- CL DNA
- Cochleaire doofheid
- Dilute (DNA)
- Distichiasis
- DNA registratie raad van beheer / algemeen
- echocardiogram
- ECVO
- ED
- EIC (Exercise Induced Collapse)
- EU (Ectopische Urether)
- goniodysplasie
- Gonioscopie (glaucoom)
- HA(DNA)
- Hartafwijkingen
- HD
- kaak en gebitsafwijkingen
- LCP
- MDR1
- NCL-A
- OCD
- Patella luxatie
- PFK
- PL
- PLL
- PRA (Progressive Retina Atrofie)
- PRCD (PRAM DNA)
- RD/OSD (DNA)
- Thrombopathiatest (DNA)
- TNS DNA
- vWD (von willebrand Desease)


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^