Puppy vermelding van Dreamworks

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Dreamworks en vom Traum is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Dit betekend dat wij vinden dat Dreamworks een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid.
De HondenPage kan het aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Dreamworks zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Zwitserse Witte Herdershond puppy's van Dreamworks

Puppy's
Ras Zwitserse Witte Herdershond
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 26 december om 02:03

Kennel
Kennelnaam: Dreamworks
Beschrijving: Najaar/Eind 2017 hopen we het langverwachte nestje van Yuki en Mack te mogen verwelkomen. Yuki is een dochter van mijn hartenhond Meldo en zijn grote liefde Angie. De pups van het nest waar Yuki uit komt zitten over de hele wereld en hebben naast verschillende titels ook prachtige nakomelingen voortgebracht.  We duimen dat de dekking gelukt is, anders wordt dit nestje naar het voorjaar van 2018 verschoven. Omdat beiden ouders langhaar zijn zullen alle pupjes van dit nest langhaar zijn. Mack is een prachtige verschijning. Niet buitengewoon groot maar wel met buitengewoon heavy bone een een prachtige sprekende kop. Yuki is een prachtige sierlijke teef. Lief, mooi en slim. Wat wil je nog meer? :) Van dit nestje hebben beiden ouders een rustig, zeer vriendelijk, stabiel karakter en een prachtige witte vacht met gitzwart pigment. We verwachten lieve, sportieve honden met een grote will to please die perfect kunnen functioneren als gezinshond. ? De ouders zijn beiden HD en ED vrij. Ook zijn ze dmv DNA vrij getest van onder andere het MDR1 en DM gendefect. De pups zullen hier ook vrij van zijn. ? De pupjes krijgen een stamboom, een paspoort, worden ontwormt, geënt en verwend. ? Dit nestje zal alleen LANGHARIGE pupjes krijgen, en we hebben al verschillende reserveringen vast staan. Moest je dus interesse hebben in een van deze zeer veel belovende pupjes, wacht dan niet te lang met aanmelden! Dit kun je doen door het puppyformulier in the vullen op www.dreamworkswss.com of ons te mailen op [email protected].

Contact
Website: http://www.dreamworkswss.com
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Kortenaken

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Yuki is 5 jaar en dit is haar eerste nestje. Ze is afkomstig van onze basislijn welke wij sinds 1991 hebben, samen met Italiaanse lijnen. Mack is 6 jaar, dit is zijn derde nestje. Mack is afkomstig uit Frankrijk en heeft Engelse bloedlijnen die uniek zijn voor Europa.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
We laten onze honden testen op alle verplicht te testen afwijkingen, en meer. We zijn van mening dat je door te testen de gok van het fokken zo klein mogelijk maakt, en zeker met DNA testen bepaalde afwijkingen gericht het ras uit kunt fokken. Alle uitslagen mogen hier worden ingezien.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups krijgen een APK (algemene puppy keuring). Ze krijgen een stamboom, paspoort, worden regelmatig ontwormt, ze worden ingeënt en verwend. De pups krijgen niet de gangbare puppy enting. Ze worden ipv met 6 en 9 weken met een puppy enting, pas op 8 weken met meteen de cocktail geënt. Hiermee sla je een puppy enting over, die eigenlijk onnodig is, omdat ze nog bij de moeder drinken en voorkom je overvaccinatie en een antistoffen conflict.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups mogen vanaf ze 9 weken zijn het nest verlaten.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
We hebben gemiddeld 2-3 Witte Herder nestjes per jaar. Afhankelijk van het jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pupjes worden in huis geboren. Als het lukt wordt de bevalling via live stream op de webcam uitgezonden. Zo kun je je eigen pup geboren zien worden. Als ze groot genoeg zijn (leeftijd is per nest verschillend) en het weer het toe laat, mogen ze ook naar buiten mee de tuin in.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over Dreamworks bekijk de gehele fokker vermelding van Dreamworks en vom Traum

Zwitserse Witte Herdershond puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Zwitserse Witte Herdershond en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

DreamworksDreamworksDreamworksDreamworksDreamworksDreamworksDreamworksDreamworksDreamworksDreamworksDreamworksDreamworksDreamworksDreamworksDreamworks

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- Cataract
- CEA DNA
- CL DNA
- Cochleaire doofheid
- Dilute (DNA)
- DNA registratie raad van beheer / algemeen
- echocardiogram
- ECVO
- ED
- HA(DNA)
- Hartafwijkingen
- HD
- kaak en gebitsafwijkingen
- LCP
- MDR1
- PRA (Progressive Retina Atrofie)
- RD/OSD (DNA)
- Thrombopathiatest (DNA)
- TNS DNA
- vWD (von willebrand Desease)


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^