Puppy vermelding van Vom Traum

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Dreamworks en vom Traum is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Dit betekend dat wij vinden dat Vom Traum een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid.
De HondenPage kan het aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Vom Traum zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Duitse Herdershond Langstokhaar puppy's van Vom Traum

Puppy's
Ras Duitse Herdershond Langstokhaar
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 22 oktober om 02:07

Kennel
Kennelnaam: Vom Traum
Beschrijving: Verwacht half september 2022! Stevie en Nuka hebben een succesvolle date gehad. We kunnen niet wachten op deze speciale pupjes! We zijn super blij te kunnen vermelden dat de verwachtte genetische coi van dit nest, zoals via DNA test berekend door Embarkvet 7% is! Met een rasgemiddelde van 28% zijn wij daar uiteraard enorm blij mee.

Contact
Website: https://www.dreamworkswss.com/verwacht
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Tienen

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Stevie is 4 jaar, dit is haar eerste nestje Nuka is 3 jaar, hij heeft zich al eerder mogen bewijzen. Nuka woont in Duitsland.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Stevie heeft HD A (OFA good), ED 0/1 (OFA) en is vrij van afwijkingen in de rug (OFA normaal). Nuka heeft HD B1, ED 0/0 en is vrij van oogafwijkingen. Ook zijn ze beiden door middel van de embarkvet DNA vrij getest van meer dan 200 afwijkingen en ziektes, waaronder het MDR1 en DM gendefect. De pups zullen hier ook vrij van zijn.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups krijgen een APK (algemene puppy keuring). Ze krijgen een stamboom, paspoort, worden regelmatig ontwormt, ze worden ingeënt en verwend. De pups worden op 8 weken met meteen de "grote honden" cocktail geënt. Daarna worden ze getiterd en kun je aan de hand van de antistoffen verder >op maat< enten.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups mogen vanaf ze 9 weken zijn het nest verlaten, dit is half november 2022

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
We hebben gemiddeld 2 Duitse Herder nestjes per jaar. Afhankelijk van het jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pupjes worden in huis geboren en groeien op als volwaardig lid van ons gezin. Samen met mijn zoontje van 2 maken ze de boel onveilig :)

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over Vom Traum bekijk de gehele fokker vermelding van Dreamworks en vom Traum

Duitse Herdershond Langstokhaar puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Duitse Herdershond Langstokhaar en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Vom Traum Vom Traum Vom Traum Vom Traum Vom Traum Vom Traum

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- CEA DNA
- Dilute (DNA)
- ECVO
- ED
- HA(DNA)
- HD
- kaak en gebitsafwijkingen
- MDR1
- vWD (von willebrand Desease)


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^