Dwergdashond, korthaar puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Dwergdashond, korthaar Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Dwergdashond, korthaar puppy's

Momenteel worden er geen Dwergdashond, korthaar puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Uit onze kleine kennel zijn er nog 2 pups beschikbaar. Het gaat om een Reu en een Teef. Ze mogen half september het nest verlaten. Ze krijgen een stamboom,chip, meerdere wormkuren, een enting. Uiterraard komt er een koop contrackt bij dat is een stukje garantie naar u toe. Ook worden alle honden versgevoerd. de voordelen daar van zijn: - minder ontlasting, - minder ziektes - mooiere vachten - in het algemeen gezondere honden. Alle pups groeien volledig op in huis. U mag ten alle tijden vrijblijvend komen kijken hoe het er uit ziet bij onze kennel.

Op 8 september 2014 heeft Caatje (Simply Stripes vd Gorsselseheide) 5 sterke pups op de wereld gezet van Cyberdachs mini Nascimento. 4 roodgestroomde en 1 rood teefje. De pups groeien op in de woonkamer en naast hun moeder worden ze begeleid door de andere teefjes uit mijn roedeltje die hun o.m. de kneepjes van het teckelworstelen bijbrengen. Zodra het weer en de entingen het toelaten wordt hun wereld vergroot naar de tuin en vervolgens ook de grote wereld. Vanzelfsprekend zijn de pups gefokt volgens de voorwaarden van de ntc, zijn de ouders getest en worden de pups ontwormd, inge├źnt, gechipt en krijgen een stamboom en dna-profiel. Vanaf 9 weken mogen ze naar hun nieuwe eigenaar.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Dwergdashond, korthaar puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Dwergdashond, korthaar ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Dwergdashond, korthaar? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Dwergdashond, korthaar? Kijk dan bij de Dwergdashond, korthaar rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Dwergdashond, korthaar Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Dwergdashond, korthaar puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^