Vizsla (Hongaarse staande hond) puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Vizsla (Hongaarse staande hond) Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Vizsla (Hongaarse staande hond) puppy's

Momenteel worden er geen Vizsla (Hongaarse staande hond) puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Wij hebben eenmalig een nestje vizsla pups. De ouders zijn draadhaar met stamboom, goede heupen en gefokt op karakter. Doordat draadhaar geen dominant gen is, hebben we korthaar, draadhaar en langhaar pups. De 8 pups zijn geboren op 6-09-2011, 3 reuen en 5 teven. Ze zullen volledig in orde zijn met chip, vaccinatie en ontworming. De pups mogen rond 30-10-2011 nest verlaten. Ze worden zeer huiselijk grootgebracht. We hopen via deze weg goede baasjes te vinden voor deze zeer lieve hondjes. Nog 1 langhaar teefje beschikbaar.

Nestje van 8 pups geboren 25/10/2011, Moeder komt uit Hongarije van bij André de Waele: Gercei-Vadasz PANNI 11/02/07 Vader: CSARKO de la Betoule 03/05/07 Beide ouders Jagen, hebben beide heup-test ondergaan, Beide B. Allebei een Exellent in schoonheidswedstrijden. Vader is Trailer, 3 maal Exellent in 2011. Nog beschikbaar 2 reutjes en 2 teefjes. Pups zijn geboren in Frankrijk. Hebben franse stamboom en deze kan naar belgische omgezet worden.Elke pup verkocht naar belgie, zullen een export-pedegree hebben. Beide ouders Kindvriendelijk en zeer rustig. Voor meer Info mag je gerust even bellen, of een sms'je, en ik bel terug. Ik zou de eventuele verkochte pups in Belgie zelf naar Belgie Brengen tussen Kerst en Nieuwjaar. Naar houthalen-Helchteren : postcode 3530.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Vizsla (Hongaarse staande hond) puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Vizsla (Hongaarse staande hond) ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Vizsla (Hongaarse staande hond)? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Vizsla (Hongaarse staande hond)? Kijk dan bij de Vizsla (Hongaarse staande hond) rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Vizsla (Hongaarse staande hond) Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Vizsla (Hongaarse staande hond) puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^