Vizsla (Hongaarse staande hond) fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Vizsla (Hongaarse staande hond) fokkers op de HondenPage.

Erkend FCI fokker van Hongaarse Staande Honden - Vizsla korthaar. Wij fokken met teven die zelf jacht- of jachttraining doen. Onze reuen selecteren we op karakter en werklust.

Jessie Claire van Brederode Jessie Claire van Brederode

Kedves Drágám korthaar vizslas Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen en/of onze website bezoeken. Pups verwacht zomer 2012. Serieus geïnteresseerden in een vizsla pup kunnen contact met ons opnemen. Wij zoeken eigenaren die zowel kwalitatieve als kwantitatieve tijd met hun vizsla willen en kunnen spenderen! Een hondenleven lang.

Kortharige Vizsla Kennel: Mindenki Baratja Kortharige Vizsla Kennel: Mindenki Baratja

Wij zijn een klein schallige Vizslakennel die af en toe is een nestje fokken. Pups worden in huiselijke kring opgevoed. We fokken volgens de richtlijnen van de Magyar vizsla en we letten op de gezondheid, exterieur, karakter en jachteigenschappen. Voor eventuele vragen kan je ons altijd contacteren via telefoon of e-mail of ga gerust is een kijkje nemen op onze website. Er worden pups verwacht voorjaar 2013.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Vizsla (Hongaarse staande hond) fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Vizsla (Hongaarse staande hond) ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Vizsla (Hongaarse staande hond)? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Vizsla (Hongaarse staande hond)? Kijk dan bij de Vizsla (Hongaarse staande hond) rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Vizsla (Hongaarse staande hond) fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Vizsla (Hongaarse staande hond) puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^