Middenslag Keeshond, wit puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Middenslag Keeshond, wit Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Middenslag Keeshond, wit puppy's

Momenteel worden er geen Middenslag Keeshond, wit puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Op 29 augustus zijn er bij ons 4 pups geboren! 2 reutjes en 2 teefjes. De moeder is onze Didi van het Bearehöfke en zij is getest op erfelijke afwijkingen aan ogen en knieën. De pups worden met een stamboom en contract verkocht. Ze worden huiselijk opgevoed en gesocialiseerd aan dingen binnenshuis en buitenshuis. Ze worden ontwormt, ontvlooit, gechipt door de Raad van Beheer en krijgen de puppy-enting met een Europees Paspoort. Als nieuwe eigenaar krijgt u ook een informatiepakket over de verzorging enz. en een puppypakket met voer, speeltjes, kluifjes, riempje, nestknuffel en cd met foto's.

Op 30 juni zijn er 4 witte Middenslag Keeshond pups geboren. Het zijn alle 4 reutjes! De geboorte gewichten ware 176gr, 198gr, 160gr en 158 gram. De pups worden ontwormd, gevaccineerd en gecontroleerd door de dierenarts, gechipt door de Raad van Beheer en geregistreerd bij hun databank. Ze worden met stamboom en een contract verkocht. Het karakter van een Keeshond: -Leergierig -Slim -Trouw/Aanhankelijk -Waaks -Sportief Vader en moeder zijn bij ons aanwezig. De vader is PL vrij De pups groeien op in de woonkamer en met mooi weer gaan ze naar onze achtertuin waar ze lekker kunnen spelen. Ze leren aan het riempje lopen, auto rijden en worden gesocialiseerd.

28 februari zijn er 4 Witte Middenslag Keeshond pups geboren. 2 reuen en 2 teven. De moeder is Didi van het Bearehöfke en de vader Kleiner Harlekin Eisdream Best of Laurin. De puppy's worden met Stamboom en een contract verkocht. Heeft u interesse of voor meer informatie bezoek onze website en neem contact met ons op.

Op 12 mei zijn er bij ons 4 witte middenslag Keeshond pups geboren. Het zijn 2 reutjes en 2 teefjes. Vader en moeder zijn aanwezig en onderzocht op Patella, erfelijke oogafwijkingen doormiddel van ECVO ogentest en hebben een DNA test van combibreed rasgroep 5 door Van Haeringen. De pups worden ontwormd, krijgen de 6 weken enting, Europees Paspoort met gezondheidsverklaring, worden door de Raad van Beheer gechipt en geregistreerd bij Databank honden, krijgen een DNA profiel en Stamboom van de Raad van Beheer. Vanaf 8 weken mogen ze naar de nieuwe eigenaar.

15 juni zijn de pups geboren het zijn 4 teefjes, Meisje oranje Finja van het Bearehöfke is nog op zoek naar een nieuw baasje zie de laatste foto's. Middenslag Keeshonden zijn volwassen 30-38 cm schofthoogte dus geen dwergkeeshond/pomeriaan/pomeranian die maar een schofthoogte van 18-22 cm schofthoogte bereikt. Keeshonden zijn heel slim, leergierig, aanhankelijk, trouw en waaks. Het zijn ideale hondjes voor de sport. De moeder is Hexe vom Berlisbach zij is PL 0/0, ECVO VRIJ getest 2015 en 2016, heeft een DNA Combibreed test voor honden van rasgroep 5 en heeft een DNA profiel van de Raad van Beheer. Ze heeft de titel Europasieger. De vader is Asti vom Hause Bälder hij is PL 0/0 heeft een DNA profiel en heeft de titels Nederlands Kampioen, Winner, Clubwinner en Bundessieger. De pups worden in huis geboren en gesocialiseerd. Als ze oud genoeg zijn mogen ze op onderzoek in onze tuin en leren ze wennen aan allerlei omgevingsgeluiden, met 2/4/6 en 8 weken worden ze ontwormd, ongeveer met 5 weken worden ze gechipt door de Raad van Beheer en registreer ik ze op databankhonden en met 6 weken worden ze ook door de dierenarts gecontroleerd en ingeent. Na de 6 weken enting leren we ze lopen aan de lijn, gaan ze mee in de auto, op bezoek bij oma en gaan ze mee de stad in. De pups krijgen een stamboom en DNA profiel (bewijs van afstamming) van de Raad van Beheer en worden met een contract verkocht. Ze krijgen een puppypakket met oa voeding, nestknuffel, kluifjes en snoepjes, speeltjes en uitgebreide informatie mee. Ook worden de stambomen, gezondheidsuitslagen en titels van de ouders mee geleverd op een USB stick. Neem een kijkje op onze website: www.vanhetbearehofke.nl We zijn lid van de Nederlandse Keeshonden Club, Deutscher Spitz Club of Belgium en de Verein für Deutsche Spitze. Facebook: Middenslag Keeshond Wit "Van het Bearehöfke"

We verwachten rond 18 december witte middenslag keeshond pups met stamboom. De ouders hebben shows gelopen en zijn onderzocht op Patella Luxatie (losse knieeen) en zijn hier vrij van. De moeder heeft ook nog de ogen onderzocht op erfelijke oogafwijkingen. De laatste 4 foto's zijn van de aanstaande ouders. Keeshonden zijn ideale gezinshonden, ze zijn slim, trouw, leergierig en waaks. Door hun ideale vacht hebben ze niet veel vacht verzorging nodig, modder of ander vuil valt uit de vacht en wassen is dus niet nodig. Ze hebben ook nauwelijks klitten en een bezoek aan de trimsalon is niet nodig. De pups worden bij ons in huis geboren. Ze worden ontwormd, gecontroleerd door de dierenarts en ingeent, krijgen een chip, en van de Raad van Beheer krijgen ze een stamboom en DNA profiel. We zorgen voor een goede socialisatie zo gaan de pups ook naar buiten, leren we ze aan het lijntje lopen, gaan ze mee in de auto en mee op bezoek bij oma, leren ze andere honden en mensen kennen enzovoorts. Ze krijgen een puppypakket mee met de voeding die ze hier krijgen en met nog allerlei kluifjes, snoepjes, speelgoed en een nestdoekje waar de geur van het nest aan zit. De pups worden met een contract verkocht en we willen eerst kennis maken met de nieuwe eigenaren alvorens we een pup toewijzen. We zijn lid van de Nederlandse Keeshonden Club, Deutscher Spitz Club of Belgium en Verein für Deutsche Spitze.

Kennel van het Bearehöfke verwacht een nestje witte Middenslag Keeshond puppy's met stamboom rond 11 maart! De ouders van het aanstaande nestje zijn Patella Luxatie VRIJ en VRIJ van erfelijke oogafwijkingen. Ze voldoen aan de foktoelating van de rasvereniging en zijn beide in verschillende landen kampioen. De pups groeien samen met onze andere honden bij ons in huis op. Ze worden ontwormd, krijgen de 6 weken puppy enting en worden dan ook gecontroleerd door de dierenarts. Ze worden gechipt door de Raad van Beheer en krijgen ook een stamboom en DNA profiel van de Raad van Beheer. Ze worden goed gesocialiseerd, we leren ze al aan het lijntje lopen, we nemen ze mee in de auto, gaan op bezoek bij oma, nemen ze mee de stad in en laten ze zoveel mogelijk nieuwe dingen zien. Als ze naar hun nieuwe baasje gaan krijgen ze een groot puppypakket met voeding, informatie, speelgoed, kluifjes, verzorgingsspullen, nest doekje en een USB stick mee met de stambomen en gezondheidsuitslagen van de ouderdieren mee. De pups worden met een contract verkocht en worden niet zomaar aan iedereen verkocht. Heeft u interesse in een pup stuur dan een uitgebreide email met informatie over uzelf en waarom u graag een middenslag Keeshond wil. Later maken we dan een afspraak om eens kennis te maken. U kunt alles volgen van onze honden en pups op onze facebookpagina: Middenslag Keeshond Wit "Van Het Bearehöfke"

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Middenslag Keeshond, wit puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Middenslag Keeshond, wit ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Middenslag Keeshond, wit? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Middenslag Keeshond, wit? Kijk dan bij de Middenslag Keeshond, wit rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Middenslag Keeshond, wit Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Middenslag Keeshond, wit puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^