Dwergdashond, ruwhaar puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Dwergdashond, ruwhaar Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Dwergdashond, ruwhaar puppy's

Momenteel worden er geen Dwergdashond, ruwhaar puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Op 19 april 2013 is er bij ons een nestje ruwharige dwergteckel pups geboren. Er zijn drie reutjes en drie teefjes geboren. Wij versturen wekelijks een pupdate met de belevenissen van de pups, informatie en heel veel foto's zodat de nieuwe eigenaren de nestperiode mee kunnen maken. De pups krijgen een stamboom, informatieboekje, inentingsboekje (paspoort), voer voor de eerste dagen, kleedje met de nestgeur. Er is nog een prachtig reutje beschikbaar.

1 Mei 2013 is ons Teckeltje bevallen van 1 teefje en 2 reutjes Wildkleur. Ze groeien in huis op . Op onze site staan foto's van de pups van dag 1 tot nu elke week maken we nieuwe foto's van onze pups zodat de toekomstige eigenaar alles mooi kunnen op volgen. U mag ook altijd de pupjes zelf komen bewonderen. Als u interesse hebt kan u ons mailen of bellen. De eigenaar krijgen een eigen fotoboekje mee van de pup, entingboekje, documenten van ouders, puppy pakket voeding als ze wel verzorgings pakketje. Nog 1 reutje en 1 teefje beschikbaar

Onze Tessa( Odessa van Altsiedlerhof) heeft op 3 juni 2013 een prachtig nest pups gekregen het zijn allemaal reutjes. Onze pups groeien op in de huiskamer met de andere honden, katten. We zijn een gezin met kinderen. De vader van de pups is Quint uit de boevenkuil. Wij zijn lid van de Nederlandse teckelclub. Onze pups mogen met negen weken naar hun nieuwe baas. ze zijn dan 2 keer inge├źnt, ontwormd, hebben een stamboom en krijgen een koopovereenkomst mee.

Als enige nog over, en het is nog wel de mooiste en liefste kroelkip! Dat kan natuurlijk niet! Stuiver is een reutje van 6,5 week oud. wie o wie wordt zijn nieuwe baasje? hij luisterd al goed, is al zindelijk op matjes! Stuiver is een roodharige,ruwharige dwerg teckel met stamboom Stuiver is de pup met de lichte kleur.

mooie ruwhaar dwerdteckel puppies , geboren op 27/11/2015.Moeder uit v.d.Hoefstal, vader uit v.d.Nerendijk. Komen met stamboom, dna certificaat , gechipt, ontwormd,.... Enkel nog reutjes ter beschikking donkere wildkleur

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Dwergdashond, ruwhaar puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Dwergdashond, ruwhaar ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Dwergdashond, ruwhaar? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Dwergdashond, ruwhaar? Kijk dan bij de Dwergdashond, ruwhaar rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Dwergdashond, ruwhaar Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Dwergdashond, ruwhaar puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^