Dashond Standaard, ruwhaar puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Dashond Standaard, ruwhaar Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Dashond Standaard, ruwhaar puppy's

Momenteel worden er geen Dashond Standaard, ruwhaar puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Teckel Club (NTC) en fokken ook volgens het regels van de NTC. Hou onze website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen. Er zijn nog enkele pups beschikbaar. Graag een belletje voor een vrijblijvend bezoekje of vragen. 0527- 205223 06-30091257 www.kenoby.nl

Op 8 januari 2012 zijn er 7 pups geboren uit de combinatie Anouk v.d. Tadderak en Wannes uit de Boevenkuil, 4 reuen en 3 teefje. Pups groeien op in huis met kinderen en andere honden. In verband met een annulering is er nog één teefje beschikbaar. Kijk voor meer info op onze website of de Walborgh Nieuwsblog.

Onze standaard ruwhaar teckel Noortje heeft 8 pups gekregen, 5 reutjes en 3 teefjes op 5-11-2013. De vader is Darius van Wild in de Wilgen.

Voor de allerliefste teckelbaas(jes) hebben wij bij Sarah's Hope nog een prachtig black and tan ruwhaar teckelmeisje beschikbaar. Maud heeft een prachtige stamboom en is ingeent en ontwormd en is in het bezit van een gezondheidsverklaring van de dierenarts. Maud is een versgevoerde pup en heeft ook versgevoerde ouders. We zijn voor haar dan ook op zoek naar een baasje die dit gaat voortzetten om dat wij volledig overtuigd zijn van de vele gezondheidsvoordelen die dit voor onze teckeltjes heeft. Maud en haar broertjes en zusjes zijn in huiselijke kring groot gebracht. Maud heeft de leeftijd om het nest te mogen verlaten. Voor meer info over ons en onze teckeltjes verwijzen wij u graag naar onze site. Zou u graag dit prachtige meisje als huisgenoot wllen hebben neemt u dan gerust kontakt met ons op!

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Dashond Standaard, ruwhaar puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Dashond Standaard, ruwhaar ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Dashond Standaard, ruwhaar? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Dashond Standaard, ruwhaar? Kijk dan bij de Dashond Standaard, ruwhaar rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Dashond Standaard, ruwhaar Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Dashond Standaard, ruwhaar puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^