Puppy vermelding van Dutchdoggies

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Dutchdoggies geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Dutchdoggies zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Dwergdashond, ruwhaar puppy's van Dutchdoggies

Puppy's
Ras Dwergdashond, ruwhaar
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 02 juni om 22:37

Kennel
Kennelnaam: Dutchdoggies
Beschrijving: Op 19 april 2013 is er bij ons een nestje ruwharige dwergteckel pups geboren. Er zijn drie reutjes en drie teefjes geboren. Wij versturen wekelijks een pupdate met de belevenissen van de pups, informatie en heel veel foto's zodat de nieuwe eigenaren de nestperiode mee kunnen maken. De pups krijgen een stamboom, informatieboekje, inentingsboekje (paspoort), voer voor de eerste dagen, kleedje met de nestgeur. Er is nog een prachtig reutje beschikbaar.

Contact
Website: http://www.dutchdoggies.nl
Telefoon: 0612988456

Adres
Woonplaats: Twijzelerheide

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Ik fok zéér kleinschalig aangezien ik maar twee dwergteckels heb. Diva is net zeven geworden en Jaimy is net drie geworden. Diva en Jaimy zijn moeder en zoon.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Mijn beide teckels zijn vrij van PRA, Cataract en Distichiasis. Deze onderzoeken herhalen wij ieder jaar.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden volledig nagekeken en geënt door onze dierenarts. Ook worden ze bij 2,4,6 en 8 weken ontwormd.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups mogen vanaf 9 weken de wijde wereld in!

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Gemiddeld één nestje per jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien op bij ons in de woonkamer. De eerste weken alleen in de werpkist, daarna in de puppyren en vanaf 5/6 weken mogen ze ook regelmatig even los in de kamer met de andere teckels. Als het weer het toelaat maken ze ook al kennis met de tuin. We zorgen ervoor dat de pups goed gesocialiseerd het nest verlaten en laten ze dus ook aan allerlei geluiden wennen.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over Dutchdoggies bekijk de gehele fokker vermelding van Dutchdoggies

Dwergdashond, ruwhaar puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Dwergdashond, ruwhaar en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

DutchdoggiesDutchdoggiesDutchdoggies

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- Cataract
- Distichiasis
- PRA (Progressive Retina Atrofie)

Alle advertenties van Dutchdoggies

02-06 Dwergdashond, ruwhaar pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^