Puppy vermelding van hannekesgoed

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat hannekesgoed geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje hannekesgoed zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Dwergdashond, ruwhaar puppy's van hannekesgoed

Puppy's
Ras Dwergdashond, ruwhaar
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 21 oktober om 02:04

Kennel
Kennelnaam: hannekesgoed
Beschrijving: Onze Tessa( Odessa van Altsiedlerhof) heeft op 3 juni 2013 een prachtig nest pups gekregen het zijn allemaal reutjes. Onze pups groeien op in de huiskamer met de andere honden, katten. We zijn een gezin met kinderen. De vader van de pups is Quint uit de boevenkuil. Wij zijn lid van de Nederlandse teckelclub. Onze pups mogen met negen weken naar hun nieuwe baas. ze zijn dan 2 keer ingeënt, ontwormd, hebben een stamboom en krijgen een koopovereenkomst mee.

Contact
Website: http://
Telefoon: 0641581505

Adres
Woonplaats: nijkerk GLD

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Onze Tessa is 3 jaar oud, ze heeft op de shows altijd uitmuntend en zeer goed gelopen. Het lieve aanhankelijk hondje. Quint heeft ook goede showuitslagen en een hele lijst goede jachtuitslagen. Leuke rustige hond met een hele goede neus

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
UItslagen van beide waren goed. Dit moet ook anders ga ik er niet mee fokken.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
2 keer de puppyenting, algemene gezondheid

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
leeftijd van 9 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 á 2

Hoe en waar groeien de pups op ?
In de huiskamer

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Dwergdashond, ruwhaar puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Dwergdashond, ruwhaar en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- Cataract
- PRA (Progressive Retina Atrofie)

Alle advertenties van hannekesgoed

21-10 Dwergdashond, ruwhaar pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^