Dwergdashond, ruwhaar fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Dwergdashond, ruwhaar fokkers op de HondenPage.

van Kenoby

Wij zijn een kleinschalige teckel kennel, waarbij onze honden in huis leven. Ze zijn onderdeel van ons leven. af en toe een nestje uit verantwoorde combinaties.

Dutchdoggies

Wij hebben af en toe een nestje dwergdashond ruwhaar. De honden wonen in de huiskamer en hebben een ruimte tuin tot hun beschikking. Deze is helemaal teckelproof gemaakt. Onze honden zijn lieve en sociale honden die grotendeels als huishond gehouden wordt. Onze honden voldoen aan de ras standaard en hebben zich ook beide bewezen op shows. Wij zijn lid van de Nederlandse teckelclub. Ons doel is om lieve, gezonde en sociale teckels te fokken. U kunt vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie.

Some Kind of Dreams - Jess's Some Kind of Dreams - Jess's Some Kind of Dreams - Jess's Some Kind of Dreams - Jess's Some Kind of Dreams - Jess's Some Kind of Dreams - Jess's Some Kind of Dreams - Jess's Some Kind of Dreams - Jess's Some Kind of Dreams - Jess's Some Kind of Dreams - Jess's Some Kind of Dreams - Jess's

Wij fokken Australian Shepherds en Teckels (Dwerg en Kaninchen ruwhaar). Alle honden klein en groot en natuurlijk ook onze pups wonen gezellig bij ons in huis, zodat ze alle nodige prikkels als pup al meekrijgen , en ze in onze samenleving stevig in hun schoenen staan. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat de pups goed gesocialiseerd worden. De honden waarmee gefokt gaat worden moeten voldoen aan schoonheidseis en zijn vrij van eventueel voorkomende erfelijke afwijkingen. Wij zoeken zorgvuldig naar een passende reu voor onze teven Ons streven is te fokken van leuke en lieve, sociale en gezonde honden. Wij zijn lid van de rasvereniging ASCN (Australian Shepherd Club Nederland) en ASCB (Australian Shepherd Club Belgiƫ) en de NTC (Nederlandse Teckel Club) en de Belgische Teckelclub. Voor informatie of het maken van een afspraak kan u altijd bellen of mailen naar ons:

Teckel liefhebbers die na lange tijd en cursussen beslist hebben om zelf te gaan fokken.Wij hebben ruwhaar teckels dwerg en standaard.Ze leven bij ons in huis en in onze grote tuin ,en worden ook gebruikt bij nazoekwerk in de jacht .Daar ze zo een goede neus hebben wouden we met ze kweken.Wij hebben momenteel een nestje dwerghaar pups, geboren op 27/11/2015

Van Rodies Home

Mijn kennelnaam is Van Rodies Home en ik fok al sinds 1985 ruwharige teckels, met stamboom, ze brengen alle vreugde in mijn leven die ik nodig heb. Zo af en toe fok ik een nestje. Rest informatie staat op mijn site vermeld.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Dwergdashond, ruwhaar fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Dwergdashond, ruwhaar ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Dwergdashond, ruwhaar? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Dwergdashond, ruwhaar? Kijk dan bij de Dwergdashond, ruwhaar rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Dwergdashond, ruwhaar fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Dwergdashond, ruwhaar puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^