Drentsche Patrijshond puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Drentsche Patrijshond Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Drentsche Patrijshond puppy's

Momenteel worden er geen Drentsche Patrijshond puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Drentsche Patrijshond pups met stamboom en gefokt conform de normen van de drentschepatrijshonden vereniging. Beide ouders op gescreend en gekeurd met beoordeling goed, zeergoed en uitmuntend. Alle pups worden verkocht met koopcontract (verplicht bij vereniging). Pups worden geboren rond 1 april en kunnen na 8 weken naar nieuwe eigenaar, dit zal dan rond eind mei zijn. Pups groeien op in huis en zullen met allerlei omstandigheden in aanraking komen.

Onze lieve Drent Zita fan 't Suydevelt heeft op 06-04-2018 een prachtig nest pups gekregen. Beide ouders zijn getest op ogen en HD en goed bevonden. Onze pups groeien op in de huiskamer samen met kinderen en onze Ragdoll poes. Wij besteden veel aandacht aan de socialisering en het begin van zindelijk maken.

Prachtige Drentsche Patrijshond pup. Uit het mooie nest van 9 hebben wij nog een reu beschikbaar. Zijn naam is Abel. Hij is bijna 10 weken oud en mag het nest dus verlaten. Beide ouders uitmuntende honden, HD-A, PRA vrij, gefokt volgens de richtlijnen van de rasvereniging DPHCN waar wij actief lid van zijn. Bij serieuze interesse, neem contact met ons op. kijk ook op de website of Facebook alwaar wij de dagelijkse voortgang van de pups bijhouden.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Drentsche Patrijshond puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Drentsche Patrijshond ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Drentsche Patrijshond? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Drentsche Patrijshond? Kijk dan bij de Drentsche Patrijshond rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Drentsche Patrijshond Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Drentsche Patrijshond puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^