Drentsche Patrijshond fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Drentsche Patrijshond fokkers op de HondenPage.

fan de Indo-Anjoho fan de Indo-Anjoho fan de Indo-Anjoho fan de Indo-Anjoho

Wij, Douwe en Inge Hoekstra te Veenwouden , Friesland, hebben op dit moment "maar" 1 Drentsche patrijshond: Fardau fan de Indo-Anjoho( geb. 14-04-2010). Ongeveer 1x per 1,5 jaar fokken we een nestje. Inmiddels hebben we een aantal nestjes gefokt met Demi fan de Indo-Anjoho (moeder van Fardau) en haar moeder (Sonja vd Drentsche Dreven).Onze pups groeien in huis op en worden gefokt volgens de regels van de Drentsche Patrijshondenvereniging. Wilt u wat meer weten over onze honden of "de Drent" in het algemeen belt u ons dan gerust, of kom eens kennismaken. Inge Hoekstra-Dekkers Feintenslaan 9 9269 VA Veenwouden 0511-476131, email: [email protected]

Wij zijn Otto en Madelien Atema uit Nieuw-Vennep. Wij hebben sinds 2001 Drentsche Patrijshonden. Momenteel zijn dat Teuntje fan 't Getsewold en haar dochter Dirkje. Af en toe fokken we een nestje volgens de normen van de Vereniging "de Drentsche Patrijshond". Op 30 november 2015 is Dirkje gedekt door Snuf v. 't Hoage Gors. Als de dekking geslaagd is verwachten we eind januari 2016 pups. Heeft u belangstelling voor een pup, of wilt u meer informatie, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wij zijn fokkers van dit prachtige ras sedert 1983. wij fokken en showen dit fijne ras evenzo lang en met veel succes. Onze honden staan bekend om hun zachtheid en wij fokken conform de regels/ eisen van de rasvereniging DPHCN ( Drentsche Patrijshonden Club Nederland). Wilt u eens kijken naar onze honden en bent u serieus geïnteresseerd, schroom dan niet en stuur een mail of bel ons eens. Wij houden van duidelijkheid en eerlijkheid. Het verkopen van een pup is geen probleem... maar het zoeken van een goed adres is een ander verhaal.

Van 't Dreske Kwinne Van 't Dreske Kwinne Van 't Dreske Kwinne

Wij zijn Marry en Jolanda Huijsman en wonen samen met onze Drentsche Patrijshonden in De Kwakel, een klein dorpje onder de rook van Aalsmeer. Onze honden wonen bij ons in huis en de pups zullen in de huiskamer geboren worden en opgroeien. Wij fokken op karakter en gezondheid en volledig volgens de normen van de rasvereniging. Wilt u meer weten over ons toekomstige nestje van onze Drentsche Patrijshond kijkt u dan eens op onze website www.onzedrentjes.nl of bel - of mail ons gerust.

van Ruco Sunshine

Hallo wij zijn een kleine kennel met 1 Drentsche Patrijshond en enkele Cavalier King Charles Spaniel. Wij fokken uitsluitend met goed geteste honden en onze pups groeien op in de huiskamer en zijn kinderen en een poes gewend!

Van't Dreske Kwinne

Wij zijn Marry en Jolanda Huijsman en wonen samen met onze Drentsche Patrijshond Blossom in De Kwakel, een klein dorpje onder de rook van Aalsmeer. Onze Blossom is op 05-10-2010 geboren. Wij hopen eerste week maart een nestje te krijgen met Blossom. Het zal ons eerste nestje gaan worden en benutten deze tijd om ons er heel goed in te verdiepen. Blossom woont bij ons in huis en haar pups zullen in de huiskamer geboren worden en opgroeien. Wij fokken op karakter en gezondheid en volledig volgens de normen van de rasvereniging. Wilt u meer weten over ons toekomstige nestje van onze Drentsche Patrijshond kijkt u dan eens op onze website www.onzedrentjes.nl of bel - of mail ons gerust.

Wij Anita en Robert Post hebben sinds 2001 al Drentsche Patrijshonden in huis. We hebben een kleinschalige kennel en fokken uitsluitend honden gericht op open, lief karakter en gezondheid, dit met passie voor het ras. Zijn aangesloten bij de rasvereniging DPHCN (Drentsche PatrijsHonden Club Nederland)De pups groeien op in de huiskamer alwaar ze goed gesocialiseerd worden. Heeft u interesse in een pup en of ons mooie ras, kijk dan op onze website en of facebook pagina.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Drentsche Patrijshond fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Drentsche Patrijshond ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Drentsche Patrijshond? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Drentsche Patrijshond? Kijk dan bij de Drentsche Patrijshond rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Drentsche Patrijshond fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Drentsche Patrijshond puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^