Puppy vermelding van v.d. Fokrohof

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat v.d. Fokrohof geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje v.d. Fokrohof zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Bouvier puppy's van v.d. Fokrohof

Puppy's
Ras Bouvier
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 23 februari om 07:04

Kennel
Kennelnaam: v.d. Fokrohof
Beschrijving: Wordt verwacht plusminus 7 december 2011. Nest robuuste werkbouviers uit de combinatie: Moeder Actiongirl-Dax of Herland X Vader Cowboy v.d. Fokrohof. Beiden off. gerontgend,staan onder dierenarts controle. Ouders beiden het KNPV PH1 certificaat. Zie voor de afstamming en foto's (voor)ouders op www.bloedlijnen.nl wij verkopen aan personen die voldoende tijd willen besteden aan hun makker. Ik ben verantwoordelijk en aansprakelijk voor levering van een gezonde pup. Vrijblijvende informatie wordt verstrekt en ook gevraagd.

Contact
Website: http://www.fokrohof.nl
Telefoon: 0620515008

Adres
Woonplaats: 't Harde

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Beide honden zijn 5 jaar oud en in het bezit van het politiehond certificaat KNPV PH 1. Off. FCI gerontgend op HD ook medisch in orde bevonden.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
HDC en HDA. Staan onder controle bij de dierenartsen te Heerde en Putten vwb. de gezondheid i.c.m. met de africhting voor politiehonden.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Lichamelijke controle door de dierenarts en de pup inentingen , ontwormings kuren , gechipt. Afgifte Europees paspoort door de dieren arts.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Vanaf 7 weken als er geen bijzonderheden zijn.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 nestje per jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Thuis in huis onder wisselende omstandigheden.socialisatie van de pups. Dit type ouderwetse KNPV bouvier pups zijn in zijn algemeenheid bijzondere frank en vrije pups.

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Bouvier puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Bouvier en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.

Alle advertenties van v.d. Fokrohof

23-02 Bouvier pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^