Boston Terrier puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Boston Terrier Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Boston Terrier puppy's

Momenteel worden er geen Boston Terrier puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Ik verwacht omstreeks 5 januari 2013 een nest Boston Terrier pups. De ouders zijn Amerikaans Kampioen Lumberjack`s Jim Jammin at ChessWyn`s Palooza en de moeder is ChessWyn Little Light Of Mine. Tevens zoek ik nog een goed tehuis voor Angus. Angus is geboren op 17 juli, 2012 uit de combinatie Am. Kamp. Lumberjack`s Jim Jammin At ChessWyn`s Palooza en Devil Mountain`s You Gotta Believe. Hij is een lieve en speelse pup, opgegroeid te midden van mijn 6-jarige dochter en andere honden. Verder heeft hij een stamboom , microchip, is hij regelmatig ontwormt en ingeënt. Voor meer informatie ben ik te bereiken op telefoonnummer (0031) (0) 6162333289

HOERAAAAA!!! Ons Kaatje is zwanger van de knappe Jackson , We verwachten 4 pupjes en kunnen nog 1 reservering aannemen. kijk voor meer info op onze site of bel www.mightymidget.nl 046-4748313

mijn boston is vorige week bevallen van vijf gezonde pups! het zijn drie teefjes en twee reutjes. zowel pappa als mamma bostons hebben stambomen, die de pups natuurlijk ook meekrijgen.

op 5 februari is benthe bevallen van 5 pups. 3 reutjes en 2 teefjes

Wij verwachten rond half januari 2013 een nestje Boston Terrier moeder is Anneliza v/d paschardena en vader is jim jam .Wij verheugen ons er erg op en Annaliza zal een prima moedertje zijn dat is gebleken toen haar moeder Fleurtje verleden jaar een nestje had van twee pups .Bent u geintereseerd in een pup uit deze combinatie neem dan vrijblijvend contact met ons op Tel;071-3412477=of 06-54215367.

We verwachten begin juni een nestje Bostons van onze Fleurtje het wordt haar laatste nestje.De vader is Chesswyn Blessed Assuranee van Amerikaanse afstamming.Fleurtje is een heel lief en rustig hondje met een hoog knuffel gehalte.De pups groeien op in de huiskamer met andere honden en horen veel geluiden van binnen en buiten .Ze worden regelmatig ontwormd en tweemaal geent en gecipt door de Raad van beheer.En worden goed gesocialiseerd.Bent u geinteresseerd in een pup uit deze combinatie neem dan contact met ons op Tel:071-3412477 of 06-54215367.

op 12 juni is benthe bevallen van 7 prachtige pups. 5 reuen en 2 teven. op dit moment zijn alle pups gereserveerd. als ze naar hun nieuwe huis mogen zijn ze 4 keer ontwormd, nagekeken door de dierenarts.

Op dit ogenblik zijn er geen pups beschikbaar. Wil u hulp met het zoeken naar een boston terrier puppy, kan u me mailen en zal ik u fokkers doorgeven.

Op dit ogenblik zijn er geen pups beschikbaar

Boston terrier puppys geboren op 15/10/2014. Mogen weg half december. Voor meer info mag u me altijd contacteren!!

Boston Terriër te koop. Mag meteen mee. Geen broodfok! Op dit moment is er nog 1 reu beschikbaar. De honden zijn in huiselijke sfeer gesocialiseerd en al bijna zinnelijk! Het gaat mij om het geluk van de nieuwe baasjes EN de pups. Ik verkoop niet aan fokkers maar alleen aan mensen die een gezelschapsdier zoeken! Ze zijn nu 9 weken. Ingeënt, gechipt en ontwormd. Ze hebben geen stamboom want dat hebben de ouders ook niet. Ik heb wel de patella luxatie test laten doen en die was goed! Goed om te weten want ze springen en rennen het liefst de hele dag. De ouders hebben een zeer sterk uithoudingsvermogen en dus (net als de pups) veel behoefte aan beweging. Dit ras moet echt zijn energie kwijt kunnen dus alleen geschikt voor mensen die van actief zijn met de beestjes. Heb je vragen dan stuur mij even een berichtje. Ik probeer die dan zo snel mogelijk te beantwoorden. Dit is het tweede nestje (& laatste want kost me echt heel veel tijd ????)

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Boston Terrier puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Boston Terrier ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Boston Terrier? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Boston Terrier? Kijk dan bij de Boston Terrier rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Boston Terrier Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Boston Terrier puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^