Boston Terrier puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Boston Terrier Pups op de HondenPage.

Jasper Jasper Jasper

Boston Terriër te koop. Mag meteen mee. Geen broodfok! Op dit moment is er nog 1 reu beschikbaar. De honden zijn in huiselijke sfeer gesocialiseerd en al bijna zinnelijk! Het gaat mij om het geluk van de nieuwe baasjes EN de pups. Ik verkoop niet aan fokkers maar alleen aan mensen die een gezelschapsdier zoeken! Ze zijn nu 9 weken. Ingeënt, gechipt en ontwormd. Ze hebben geen stamboom want dat hebben de ouders ook niet. Ik heb wel de patella luxatie test laten doen en die was goed! Goed om te weten want ze springen en rennen het liefst de hele dag. De ouders hebben een zeer sterk uithoudingsvermogen en dus (net als de pups) veel behoefte aan beweging. Dit ras moet echt zijn energie kwijt kunnen dus alleen geschikt voor mensen die van actief zijn met de beestjes. Heb je vragen dan stuur mij even een berichtje. Ik probeer die dan zo snel mogelijk te beantwoorden. Dit is het tweede nestje (& laatste want kost me echt heel veel tijd ????)

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Boston Terrier puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Boston Terrier ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Boston Terrier? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Boston Terrier? Kijk dan bij de Boston Terrier rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Boston Terrier Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Boston Terrier puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^