Puppy vermelding van Jasper

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Jasper geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Jasper zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Boston Terrier puppy's van Jasper

Puppy's
Ras Boston Terrier
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 25 december om 02:03

Kennel
Kennelnaam: Jasper
Beschrijving: Boston Terriër te koop. Mag meteen mee. Geen broodfok! Op dit moment is er nog 1 reu beschikbaar. De honden zijn in huiselijke sfeer gesocialiseerd en al bijna zinnelijk! Het gaat mij om het geluk van de nieuwe baasjes EN de pups. Ik verkoop niet aan fokkers maar alleen aan mensen die een gezelschapsdier zoeken! Ze zijn nu 9 weken. Ingeënt, gechipt en ontwormd. Ze hebben geen stamboom want dat hebben de ouders ook niet. Ik heb wel de patella luxatie test laten doen en die was goed! Goed om te weten want ze springen en rennen het liefst de hele dag. De ouders hebben een zeer sterk uithoudingsvermogen en dus (net als de pups) veel behoefte aan beweging. Dit ras moet echt zijn energie kwijt kunnen dus alleen geschikt voor mensen die van actief zijn met de beestjes. Heb je vragen dan stuur mij even een berichtje. Ik probeer die dan zo snel mogelijk te beantwoorden. Dit is het tweede nestje (& laatste want kost me echt heel veel tijd ????)

Contact
Website: http://
Telefoon: 0612944633

Adres
Woonplaats: Moergestel

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De vader is bijna 6 en de moeder is 2. Het is het laatste nestje. Het was eigenlijk niet de bedoeling maar in een moment van onoplettendheid...

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Patella lux. test is gedaan en de ouders zijn vrij van problemen daar. De pups zijn uitvoerig door de dierenarts na gekeken. Ook op verteringssysteem en neus.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Hiervoor verwijs is naar het honden paspoort en de vragenlijst die daar in staat.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Ze mogen meteen weg omdat ze al 9 weken zijn.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1

Hoe en waar groeien de pups op ?
Thuis in de huiskamer en de tuin met pa en ma aanwezig ter socialisatie. Verder is het een buurt met veel kinderen en krijgen we vaak bezoek dus ze zijn goed gesocialiseerd!

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Boston Terrier puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Boston Terrier en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

JasperJasperJasper

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- Hartafwijkingen
- kaak en gebitsafwijkingen
- Patella luxatie
- Strottenhoofd scopie

Alle advertenties van Jasper

25-12 Boston Terrier pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^