Belgische Herdershond, Mechelse puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Belgische Herdershond, Mechelse Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Belgische Herdershond, Mechelse puppy's

Momenteel worden er geen Belgische Herdershond, Mechelse puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Op 25 maart 2012 geboren puppy's: 4 reutjes en 4 teefjes uit de volgende combinatie: Beulah-Djembe met Leeuwenmoed X Rocco From Mike's Place (Roepnaam Chico) Deze pups zijn geschikt voor knpv, ipo, maar ook voor agility, G&G enz. Nog 1 teefje te koop! Voor meer info: www.kennelvangoedenhuize.nl

15 maart 2019 zijn er 5 stamboom pups geboren uit werklijnen. De vader en moeder zijn: Malimaniac's Action X Astra Sunny Bohemia. Als je met ze hondensport beoefent, kun je ze daarnaast ook als huishond houden. Niet alleen als huishond dus. Ze zijn goed gesocialiseerd.

15 maart 2019 zijn er 5 stamboom pups geboren uit werklijnen. De vader en moeder zijn: Malimaniac's Action X Astra Sunny Bohemia. Als je met ze hondensport beoefent, kun je ze daarnaast ook als huishond houden. Niet alleen als huishond dus. Ze zijn goed gesocialiseerd.

Wij verwachten op 10 April 2012 een nestje van de mechelse herders. Beide ouders komen uit de IPO-lijn. pups krijgen/worden: - DNA test - Ingeënt - Ontwormd - Europees paspoortje - FCI stamboom Sint-Hubertus (België) Pups worden in huiselijke kring geboren en opgevoed, er word een koopovereenkomst opgesteld met daarbij de stambomen van de ouders plus handige tips om je pup goed groot te brengen en te wennen aan zijn/haar nieuwe omgeving. Als de pups hun entingen hebben gehad worden zij goed gesocialiseerd buiten het huis (auto's, lawaai, fietsen, kinderen, enz...) Meer informatie over de ouders vind je op onze website.

Op 27 april 2012 geboren pups uit de combinatie : Aika from Mikes Place X cuja''s Tariq. 3 reuen en 5 teven. Beide honden uit een geweldige werklijn. Zowel Aika als Tariq hebben een zeer stabiel karakter en zijn zeer goed belastbaar voor het werk. Ook zijn beide ouders goed sociaal en kunnen dus ook als huishond worden gehouden, mits er wel voldoende tijd aan besteedt kan worden. Het zullen namelijk wel pups zijn met veel energie en zeker niet geschikt voor mensen die geen ervaring met honden hebben.

Nog één reutje beschikbaar van 7 pups. Opgevoed in huiselijke kring. Op zoek naar een zachtaardig, actief baasje. Afkomstig uit de lijnen Contes d'Hoffmann, Deux Pottois, Joefarm (kant van de teef) en van de Duvetorre (kant van de reu) De teef werkt in gehoorzaamheid, de reu in de mondioring.

Te Koop nog 5 mechelse herder pups Nog 4 mechelse kleur en 2 donkere pups tegen zwart aan. Mooie gezonde hondjes. Vader hond is een mooie rode mechelaar ph1 in opleiding. Moeder hond is een mechelaar x hollander. Beide honden zijn sociaal. Hondjes worden gechipt ingeënt en ontwormd. Met paspoort puppypakket en dekentje met nestgeur. Voor contact en info bel vrijblijvend 0620899998

ik heb één pup wie wil hem hebben. Weegt 10 kg nu dus prima in orde wat betreft onze kennel beloftes. Getest op vlooien en negatieve energie dmv een biostabilio-dog ketting om zijn voorpoot. Moederhond aanwezig en vader Gerrit ook. Wie eeerst komt wie eerst maalt.!

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Belgische Herdershond, Mechelse puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Belgische Herdershond, Mechelse ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Belgische Herdershond, Mechelse? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Belgische Herdershond, Mechelse? Kijk dan bij de Belgische Herdershond, Mechelse rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Belgische Herdershond, Mechelse Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Belgische Herdershond, Mechelse puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^