Belgische Herdershond, Mechelse puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Belgische Herdershond, Mechelse Pups op de HondenPage.

ik heb één pup wie wil hem hebben. Weegt 10 kg nu dus prima in orde wat betreft onze kennel beloftes. Getest op vlooien en negatieve energie dmv een biostabilio-dog ketting om zijn voorpoot. Moederhond aanwezig en vader Gerrit ook. Wie eeerst komt wie eerst maalt.!

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Belgische Herdershond, Mechelse puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Belgische Herdershond, Mechelse ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Belgische Herdershond, Mechelse? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Belgische Herdershond, Mechelse? Kijk dan bij de Belgische Herdershond, Mechelse rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Belgische Herdershond, Mechelse Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Belgische Herdershond, Mechelse puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^