Duitse Dog, zwart zwart wit puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Duitse Dog, zwart zwart wit Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Duitse Dog, zwart zwart wit puppy's

Momenteel worden er geen Duitse Dog, zwart zwart wit puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Uit de uitmuntende combinatie : Jyrena von Haus vom Steraldted HD A (foto 2) & Gwentin Tarantino vom Meissnerland HD A (foto 1) zijn op 7 juni 2012 negen schitterende pups geboren! (foto 3) Nog 1 bijzonder mooie zwarte reu te koop! Onze pups : Worden elke 2 weken ontwormd. Krijgen 2 inentingen. Worden optimaal gesocialiseerd. Groeien op in huis met kinderen en andere honden. Worden 2 keer helemaal nagekeken door de dierenarts. Krijgen een gezondheidsverklaring van de dierenarts. Krijgen een stamboom van de raad van beheer. Worden gechipt door de raad van beheer. Voor alle overige informatie kunt u terecht op onze website of telefonisch contact met ons opnemen. 074-3490284 06-27229916

Op 17 januari 2015 zijn er 6 Duitse Doggen pups geboren 3 reutjes en 3 teefjes. Ouders zijn: Gemma The King Of Dogs X Madjax The Lothario Beide ouder dieren zijn erg sociaal en getest op HD A, ED vrij, DCM vrij en ECVO vrij. De pups worden groot gebracht met vers vlees.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Duitse Dog, zwart zwart wit puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Duitse Dog, zwart zwart wit ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Duitse Dog, zwart zwart wit? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Duitse Dog, zwart zwart wit? Kijk dan bij de Duitse Dog, zwart zwart wit rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Duitse Dog, zwart zwart wit Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Duitse Dog, zwart zwart wit puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^