Belgische Herdershond, Mechelse fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Belgische Herdershond, Mechelse fokkers op de HondenPage.

Günter Lehaen

Geslacht: 7 reu - 3 teef Leeftijd: 19/05/2016 Eigenschappen: stamboom, chip, ontwormd, ingeënt Beschrijving Mechelse herder pups - geen broodfok - eerste nest van 3-jarige teef - 0,0% inteeltcoëfficiënt. De pups verkeren in goede gezondheid en krijgen mee:* Stamboom NVBK informatie ouders Europees paspoort De nodige vaccinaties en ontwormingen Garantie op de pup overeenkomstig Belgische wetgeving

Wij zijn een kleinschalige hobbyfokkerij van borders. Wij hebben 3 teefjes en 1 reutje. Tevens fokken wij ook MECHELSE herders. Hiervan hebben wij 4 teefjes en 2 reutje. Ook hiervan 2 nestjes per jaar. Wij wonen in de denderstreek in België.meer bepaalt in BAASRODE.

Wij fokken werklijnen mechelse herders. Dit houdt in dat de pups die bij ons worden geboren, enthousiaste, actieve pups zijn. Zij vinden het heel fijn als u met hen een hondensport gaat doen zodat ze hun energie op een goede manier kwijt kunnen. Wij besteden veel tijd en aandacht aan een goede socialisatie van de pups. Hiervoor gaan ze meerdere keren mee in de auto en bezoeken we dan winkelcentra, tuincentrum, kinderboerderij enz. Ze groeien bij ons op in de huiskamer en daar blijven ze tot het tijd is om naar hun nieuwe baas te gaan.

onze kennel "Like A Hurricane". Wij zijn geregistreerd bij de Raad van Beheer onder kennelregistratie nummer 263171 en richten ons op het fokken van diverse werkhonden rassen geschikt voor de africhting (KNPV, IPO en ringsport in al z’n facetten). Buiten de standaard programma's om zijn ook diverse honden van ons aktief in de agility, dogdance en het speurwerk. “Breed by Choice not by Chance”

Of Nightfire Of Nightfire

In de eerste plaats zijn onze honden leden van het gezin en trainen we met onze honden gehoorzaamheid en agility. Af en toe hebben we een nestje pups. De honden waar mee gefokt word krijgen maximum 2 nestjes op heel hun leven.

van de Annahenhof van de Annahenhof van de Annahenhof van de Annahenhof van de Annahenhof van de Annahenhof

Wij fokken mechelse herders en dwergkezen met stamboom. Wij zijn aangesloten bij de NVBH en de NKC. Al onze pups worden verkocht met een koopcontract. Kijk voor alle informatie op onze website

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Belgische Herdershond, Mechelse fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Belgische Herdershond, Mechelse ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Belgische Herdershond, Mechelse? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Belgische Herdershond, Mechelse? Kijk dan bij de Belgische Herdershond, Mechelse rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Belgische Herdershond, Mechelse fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Belgische Herdershond, Mechelse puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^