Vuurwerk

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _  Bams ¥ .

Nee mensen zien niet wat vuurwerk bij dieren mensen doet, hebben er of maling aan want vuurwerk is een traditie die niet zomaar opgegeven wordt....ook ik ben er doodziek van, nooit geen hoofdpijn en mijn hoofd barst er van, de angst is bij mij groot, staan vuurpotten in mijn tuin bij het raam van de buur, en daarin gooien ze knallers die als bommen er uit komen, triest dat mensen zo zijn om anderen dit aan te doen, vuurwerk okee om 12 uur maar die bommen en knallers ik vind het heel erg....de steden waar het verboden was , was er gewoon vuurwerk aanwezig, mensen moeten zich kunnen uiten en dan praat men van een crisis in nederland, armoe, terwijl er meer dan 120 miljoen de lucht in gestoken wordt.....     

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Ben in totaal 4x richting bos gereden om Puck te laten plassen.

De laatste was gisteravond rond 22.30 ofzo. 

Door omstandigheden moest ze gisteravond ook een tijdje alleen zitten, gelukkig deed haar dat niks. 

Om 00.00 lagen we al even in bed, ik heb door het raam nog naarr het siervuurwerk gekeken, Puck lag diep te slapen. Had haar mooi ingestopt in haar hondenslaapzak.

 

Ben echt wel blij dat ze binnen niet bang is van het vuurwerk.

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

Hier was het ook behoorlijk erg, vooral voor 00.00u 

Zo belachelijk, die bommen hebben toch helemaal niets met vuurwerk of traditie te maken.

Het was het 1ste jaar dat de gemeente het verboden had, dus het was te verwachten dat het veel erger ging zijn. Mensen zijn zo stom.

Soit, na 00.00 viel het snel stil, een kwartier ofzo dus dat was goed te doen.

Vreemd genoeg hebben de honden totaal niet gereageerd op de enorme knallen die constant aanhielden. 1 knal om de zoveel tijd vinden ze duidelijk vreemder haha. 

Ik lag al even boven, de honden beneden hebben af en toe een blaf gegeven, maar waren voor de rest voortreffelijk. Nu liggen ze al alle 3 de ganse morgen voor Pampus na het vele kauwwerk van gisteren. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _  Bams ¥ .

Ook hier geen bange hond maar ik zelf kan het niet goed meer handelen, zware hoofdpijn, terwijl ik geen hoofdpijn mens ben, volgend jaar ga ik weg naar een vakantiehuisje in een gebied waar er geen vuurwerk is, kan er niet meer tegen....nou heb ik een buur die twee dagen al feest viert met grote tonnen waar ze van alles in stoppen als het maar fikt, vuurpoten en daar gooien ze de knallers in , zijn bommen.....en dat gaat twee dagen maar door....

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + 3 doggies

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Voor jullie allemaal de beste wensen. Al dat geweld, de overlast, de vernielingen, de overbelaste oogklinieken, met vaak levenslang letsel, gestresste huisdieren, overbelaste agenten, gebouwen die afbranden, 1 dode bij het carbidschieten. Het is echt het probleem van mannen en jongens. Een jongen die de ene fiets na de andere naar de politie gooit. Wat een idioot, dom gedrag. Het is net of het leven ervan afhangt. Moet dit allemaal kunnen? De miljoenen die zinloos weggeknald worden?  Zoveel weggegooid geld, dat naar mensen die naar de voedselbank gaan of hun energie-rekening niet kunnen betalen, zou moeten gaan. Ik blijf erbij: ik ben voor een algeheel vuurwerkverbod. We hebben het weer gehad.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Machtel, geweld en vernielingen, agressie naar hulpdiensten, tegenwoordig is dat normaal. Het hoort bij het uitgaan anders is het niet leuk.

honden page profiel Sug_063Sug_063

honden foto van Sug_063

" Machtel, geweld en vernielingen, agressie naar hulpdiensten, tegenwoordig is dat normaal. Het hoort bij het uitgaan anders is het niet leuk. "

Idd echt Bach… of je gaat uit en is t zo druk dat je gwn tegen iedereen aangeduwd word…. En dan draait en dame om en krijg je zomaar een klap… Ehm… nee ik ga niet uit… Dit is bij mijn vriendin gebeurd.. hele gevecht omdat dus door de drukte ze tegen een dame aanbotste?!! Kom op….

honden page profiel Paul (Eefke † ) FoskePaul (Eefke † ) Foske 3 doggies

honden foto van Paul (Eefke † ) Foske

Tja, we hebben het weer gehad. Ik dacht dat we in een recessie zaten maar daar was vannacht niets van te merken. Willemijn, wat betreft een vuurwerkvrije camping of huisje, dan moet je nu al reserveren. Eefke heeft zich goed gehouden. Die is er niet bang voor. Bovendien door haar leeftijd is ze ook al wat doof. Ik denk dat een vuurwerkvrije stad of dorp in de toekomst een illusie is. Helaas.

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

" Anouk, oefening baart kunst zeg je door het vuurwerkgeluid af te steken, werkt dus niet bij een echte bange hond, het vuurwerk geluid door de boxen keihard doet hem dan weer helemaal niks.
 
Elke keer als je dit zegt doe je mensen tekort vind ik, wij doen er echt alles aan om Sam minder bang te laten zijn, een vuurwerkcursus word hij niet aangenomen, want TE bang, dan werkt het niet meer, geluiden en filmpjes doen hem niks, we doen niet zielig tegen hem, we laten hem maar onder het bureau liggen, soms ff kijken, mijn vorige hond kreeg een blauwe tong van het hijgen, ik dacht dat hij dood ging van angst.
 
Dat het bij jou werkt, echt, ik ben blij voor je, maar dan denk ik dat de angst niet zo diep zat.
Ik denk dat je geen idee hebt, met alle respect. "

Heb je al eerder gezegd dat dit over het algemeen werkt maar niet bij jouw hond omdat die extreme angst heeft ervoor en je alles al uit de kast gehaald hebt. Dat gaat dus niet over ieder dier.

 

Omdat het maar een eenmalig geluid is wat 1 keer in het jaar voorkomt? Kun je van te voren een beetje oefenen. Scheelt echt enorm als je dieren al gewend zijn aan het geluid. Ik hoefde er weinig aan te doen dit jaar. Zijn op de veluwe geweest en daar waren militaire oefeningen. Botty was al gewend aan de knallen en die daar? Zijn vele malen harder dan dat uurtje geknetter.

honden page profiel LolaLola 3 doggies

honden foto van Lola

" Heb je al eerder gezegd dat dit over het algemeen werkt maar niet bij jouw hond omdat die extreme angst heeft ervoor en je alles al uit de kast gehaald hebt. Dat gaat dus niet over ieder dier.
 
Omdat het maar een eenmalig geluid is wat 1 keer in het jaar voorkomt? Kun je van te voren een beetje oefenen. Scheelt echt enorm als je dieren al gewend zijn aan het geluid. Ik hoefde er weinig aan te doen dit jaar. Zijn op de veluwe geweest en daar waren militaire oefeningen. Botty was al gewend aan de knallen en die daar? Zijn vele malen harder dan dat uurtje geknetter. "

Hier werkt dat ook bij geen enkele hond. Ze weten precies dat hij uit de boxen komt. Slapen er gewoon door heen. Buiten 1 knal? En het is gelijk mis. Honden kunnen dit echt duidelijk onderscheiden. Fijn inderdaad dat dit voor jullie werkt! Echter ken ik verder helaas niemand bij wie dit gewerkt heeft. 

 

Daarnaast is het het "siervuurwerk geluid" ook wel heel wat anders dan al die bommen die tegenwoordig af gaan undecided

honden page profiel CatnDogCatnDog

honden foto van CatnDog

" Nee nog steeds niet, hij is helemaal van het padje, weet niet of hij weg moet kruipen, op zijn lip optrekken of bij je komen, hij weet het gewoon niet meer, het is nog steeds oorlog hier.
Niet gedronken vandaag en niet gegeten. Zo triest... "

Zeno ging gelukkig toen het iets rustiger was (ik denk rond 23.00 uur) nog drinken. Vanochtend ook weer goed gedronken. Gegeten heeft hij nog niet, maar dat vind ik minder belangrijk. Dat komt vanavond wel weer.

Hoe gaat het nu met Sam?

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Dat is heel jammer Lola maar dan is het niet anders. Maar nogmaals kortzichtig om te denken dat het voor elk dier dan niet werkt. Mijn ervaring erin is toch anders. Ook is het handiger om het beeld er ook bij te hebben. Staat voldoende materiaal op youtube. De techniek is een officiële die door menig gedragstrainers wordt gebruikt.

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Ik vraag me toch wel af, waar zijn de ouders? Weten zij dat hun zonen dit doen? De jongen die bv. die fietsen naar de politie gooide, had opgepakt moeten worden, de cel in moeten gaan. En dan ook aangepakt moeten worden door de ouders en de vernielingen zouden op hen gewoon verhaald moeten worden. Ze komen ermee weg. De politie en brandweer staan erbij en laten het gebeuren. Dilan Yesilgoz-Zegerius verkondigde gisteren nog, dat "deze mooie traditie" in stand moet worden gehouden. Onze VVD-minister van Justitie en Veiligheid. Zij bepalen dat al om 18.00 uur vuurwerk afgestoken mag worden. Nederland staat te kijk bij de andere Europese landen. Nederland is niet in staat dit vuurwerkbeleid te handelen. Dus rest alleen een algeheel vuurwerkverbod, want in steden waar een verbod was, wordt gewoon geknald, brandstapels worden toch aangestoken, terwijl de gemeente deze afgelast had door de sterke wind. De politie en brandweer staan erbij en laten alles toe. Daar gaat het mis. Waarom kan dit in andere landen wel?

honden page profiel ientjeientje 3 doggies

honden foto van ientje

" Hier werkt dat ook bij geen enkele hond. Ze weten precies dat hij uit de boxen komt. Slapen er gewoon door heen. Buiten 1 knal? En het is gelijk mis. Honden kunnen dit echt duidelijk onderscheiden. Fijn inderdaad dat dit voor jullie werkt! Echter ken ik verder helaas niemand bij wie dit gewerkt heeft. 
 
Daarnaast is het het "siervuurwerk geluid" ook wel heel wat anders dan al die bommen die tegenwoordig af gaan  "

Die cd werkt niet omdat het niet echt is. Echt vuurwerk, lucht verplaatsing en stank. Mijn vroegere hond panisch, niet te bereiken, sliep op de cd lekker. De relaxopet kan iets verlichting geven. Diki deed het goed. Rond elf uur de relaxopet meegenomen met diki de tuin in en ze plaste. Daarna de relaxopet aan laten staan. Diki lag rustig. Maar het was hier niet een beetje geknetter, Enorme dreunen, hele harde knallen, tot een uur of vier.  flitsen. Zoveel geld zomaar weg gegooid.

 

 

honden page profiel Paul (Eefke † ) FoskePaul (Eefke † ) Foske 3 doggies

honden foto van Paul (Eefke † ) Foske

" Ik vraag me toch wel af, waar zijn de ouders? Weten zij dat hun zonen dit doen? De jongen die bv. die fietsen naar de politie gooide, had opgepakt moeten worden, de cel in moeten gaan. En dan ook aangepakt moeten worden door de ouders en de vernielingen zouden op hen gewoon verhaald moeten worden. Ze komen ermee weg. De politie en brandweer staan erbij en laten het gebeuren. Dilan Yesilgoz-Zegerius verkondigde gisteren nog, dat "deze mooie traditie" in stand moet worden gehouden. Onze VVD-minister van Justitie en Veiligheid. Zij bepalen dat al om 18.00 uur vuurwerk afgestoken mag worden. Nederland staat te kijk bij de andere Europese landen. Nederland is niet in staat dit vuurwerkbeleid te handelen. Dus rest alleen een algeheel vuurwerkverbod, want in steden waar een verbod was, wordt gewoon geknald, brandstapels worden toch aangestoken, terwijl de gemeente deze afgelast had door de sterke wind. De politie en brandweer staan erbij en laten alles toe. Daar gaat het mis. Waarom kan dit in andere landen wel? "

 Nou Machtel, dit is wel duidelijk. Politie kun je beschouwen als een uitgestorven diersoort. Van de paar exemplaren die nog over zijn moeten die de meeste tijd besteden aan administratie om te beschrijven van wat ze precies gedaan hebben. Vroeger had je respect voor de politie maar dat is helemaal weg. Bovendien hebben kwaadwillende figuren door de sociale media een veel groter bereik en kunnen ze veel meer meelopers bereiken om mee te rellen. Ik heb in mijn kennissenkring mensen die bij de politie werken en heb daar heel veel respect voor. In principe zijn het ordehandhavers maar in de praktijk hulpverleners. Ik denk dat een vuurwerkverbod voorlopig een utopie is. Je kunt die troep heel makkelijk over de grens verkrijgen. Het is natuurlijk van de gekke dat je het in de steden waar een vuurwerkverbod is, het wel kan kopen maar niet mag afsteken. Je moet het dan ook niet kunnen kopen.

honden page profiel Nadia & MilaNadia & Mila

honden foto van Nadia & Mila

Onze hond is niet bang van vuurwerk en wij hebben echt een heerlijke avond gehad met vrienden en familie, hapjes en drankjes en de jongens en mannen hebben heel veel vuurwerk afgestoken! Denk dat 90% van de bevolking zo'n avond gehad heeft.

De media van tegenwoordig is alleen maar gericht op negativiteit, mensen die het hardst blèren en dingen verbieden. En ja hier waren ook harde knallen, illegaal spul, zijn gewoon explosieven! Daar moeten ze veel beter op handhaven.

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Ben ik met je eens, Paul. Toen de Marokkaanse supporters de gewonnen wedstrijden van het Marokkaanse elftal "vierden" met geweld en agressie in de Nederlandse steden, werd in de Marokkaanse steden zelf totaal geen geweld gebruikt en alleen feestgevierd. Dat is toch een teken aan de wand. In Marokko ga je wel voor minder de cel in.

 

honden page profiel LolaLola 3 doggies

honden foto van Lola

" Dat is heel jammer Lola maar dan is het niet anders. Maar nogmaals kortzichtig om te denken dat het voor elk dier dan niet werkt. Mijn ervaring erin is toch anders. Ook is het handiger om het beeld er ook bij te hebben. Staat voldoende materiaal op youtube. De techniek is een officiële die door menig gedragstrainers wordt gebruikt. "

Ik zeg niet dat het voor geen enkel dier werkt. Ik ken behoorlijk wat mensen die dit geprobeerd hebben en niemand waarbij het gewerkt heeft, dat is een ander verhaal. 

honden page profiel Sug_063Sug_063

honden foto van Sug_063

Voor alle eigenaren die ook een mega bang hondje gisteren hebben…. Die van mij slaapt nu veel maar hijgt nu nog steeds veel en tijdens slapen ademt hij best diep…. Dit doet hij heel de dag? Ik denk dat ik gwn reactie is nog steeds na gisteren aangezien hier en daar nog wat knallen zijn… maak me toch wel beetje zorgen eig. Iemand meer met zo iets?

 

bij mr. Google staat dus dat t normaal is zeker tijdens oud en nieuw en dat t na een tijdje goed komt…. Maarrr toch ff hier na vragen…

honden page profiel jantienjantien 3 doggies

honden foto van jantien

Vorig jaar was Pepijn bang van vuurwerk.  Maar ik besef nu dat dat ook door mij komt.  Ik word altijd kwaad als ik  op straat loop en ergens vuurwerk hoor of zie.  

Dit jaar heb ik lopen zingen en fluiten (!) op straat en gaf IK geen krimp als er ergens vuurwerk was.    Dus ....    Pepijn reageerde er ook helemaal niet op.  Uiteraard zoek ik het vuurwerk niet op en ga ik een straatje om als het nodig is om het te vermijden.

Gisteravond om 19.30 uur de laatste plas en vanmorgen om 08.00 uur weer de eerste, heerlijk. (Dat zijn zijn normale tijden.)

Pepijn je bent een kanjer! 

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Vraag me eigenlijk wel af hoe dat ras gerelateerd zit? Gross van de honden is van oorsprong gebruikt voor de jacht en zouden dus in de genen? Meer dan gewend moeten zijn aan de knallen en de kruid geur. Zijn pointers bv minder angstig dan andere honden?

honden page profiel SamanthaSamantha 3 doggies

" Voor alle eigenaren die ook een mega bang hondje gisteren hebben…. Die van mij slaapt nu veel maar hijgt nu nog steeds veel en tijdens slapen ademt hij best diep…. Dit doet hij heel de dag? Ik denk dat ik gwn reactie is nog steeds na gisteren aangezien hier en daar nog wat knallen zijn… maak me toch wel beetje zorgen eig. Iemand meer met zo iets?
 
bij mr. Google staat dus dat t normaal is zeker tijdens oud en nieuw en dat t na een tijdje goed komt…. Maarrr toch ff hier na vragen… "

Hey, 

 

zoals je weet hier ook heel bang hondje, net iemand die bewust vuurwerk naar haar gooide, mijn bloed kookte, komt dus nu nooit meer goed . Dus ik weet hoe je gevoel is, je maakt je toch zorgen

Ze slapen meer omdat ze uitgeput zijn van de spanning dus dat is normaal, dat ze wat sneller ademen en hijgen is ook opzich oke (adrenaline ) 

drinkt en eet hij wel? Ik zou het even aankijken na morgen overdag , lekker kriebelen en vertroetelen 

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

" Vorig jaar was Pepijn bang van vuurwerk.  Maar ik besef nu dat dat ook door mij komt.  Ik word altijd kwaad als ik  op straat loop en ergens vuurwerk hoor of zie.  
Dit jaar heb ik lopen zingen en fluiten (!) op straat en gaf IK geen krimp als er ergens vuurwerk was.    Dus ....    Pepijn reageerde er ook helemaal niet op."

Eerste keer met Botty? Pfffff schoot hij elke kant op om zich te verbergen. Hier duurt het meestal 1 1/2 uur op hoog tempo, daarna is het hier en daar wat. Misschien is dat mijn mazzel? Na een minuut of 20? Niks  aan het handje. Ik heb ook nul aversie tegen vuurwerk behalve dan de vernielzucht of typisch die het nodig vinden om te kijken wat er gebeurd als je ermee gaat stunten. Heb hem net nog gewandeld en hier knalt het nog zo nu en dan door. Ik ben dat meer dan gewend hier en reageer daar ook niet op.  Mijn kat? Geeft er al helemaal geen reet om maar die heb ook altijd meegenomen vanuit Belgie naar Amsterdam.

 

honden page profiel IgloIglo

honden foto van Iglo

" Onze hond is niet bang van vuurwerk en wij hebben echt een heerlijke avond gehad met vrienden en familie, hapjes en drankjes en de jongens en mannen hebben heel veel vuurwerk afgestoken! Denk dat 90% van de bevolking zo'n avond gehad heeft.
De media van tegenwoordig is alleen maar gericht op negativiteit, mensen die het hardst blèren en dingen verbieden. En ja hier waren ook harde knallen, illegaal spul, zijn gewoon explosieven! Daar moeten ze veel beter op handhaven. "

Daar vergis je je in. Tweederde van Nederland is voor een algeheel vuurwerkverbod. Met jouw liefde voor vuurwerk ben je dus in de minderheid. Mensen worden zich steeds meer bewust van rekening houden met anderen, dieren en het milieu. Jammer dat je dat als negatief ziet.  

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

" Onze hond is niet bang van vuurwerk en wij hebben echt een heerlijke avond gehad met vrienden en familie, hapjes en drankjes en de jongens en mannen hebben heel veel vuurwerk afgestoken! Denk dat 90% van de bevolking zo'n avond gehad heeft.
De media van tegenwoordig is alleen maar gericht op negativiteit, mensen die het hardst blèren en dingen verbieden. En ja hier waren ook harde knallen, illegaal spul, zijn gewoon explosieven! Daar moeten ze veel beter op handhaven. "

17 oogoperaties, 8 agenten met gehoorschade. Nog wat agenten met ander letsel. En ga zo maar door.

 

Nee, doe mij maar gewoon een paar oliebollen zonder lawaai.

 

En dan heb ik t nog niet eens over mijn hondjes.

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

" Daar vergis je je in. Tweederde van Nederland is voor een algeheel vuurwerkverbod. Met jouw liefde voor vuurwerk ben je dus in de minderheid. Mensen worden zich steeds meer bewust van rekening houden met anderen, dieren en het milieu. Jammer dat je dat als negatief ziet.   "

Iglo ik ben ook van de "minderheid" Waar wij allemaal niet zo goed tegen kunnen? Is de vernieling. Buiten dat de echte reden achter het vuurwerk "verbod" hedendaags? Zit achter de verloren stikstof rechtszaak. Was een minderheid die dat heeft gewonnen en daar branden de openhaardjes non stop het hele jaar door.....

 

 

 

 

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

Nou, dat mijn hond met gaten in haar kop rondloopt, heeft echt de media niet gehaald hoor 

Ik vind het prima dat mensen graag dingen laten ontploffen, maar waarom ten koste van anderen? Een groot deel van die mensen gaan mij scheef bekijken als in niet 1 seconde na het droppen, de kak van mijn honden nog niet opgeruimd heb.

Ik had overigens ook een gezellige avond met hapjes en ben daarbij ook nog eens niemand anders tot last geweest. Ik ben wel verplicht geweest anderen hun lawaai aan te horen.

Laat ze een ruimte en tijdvak afbakenen voor diegenen die graag willen knallen. Dan kan een ander er tenminste voor kiezen er geen deel van uit te maken.

honden page profiel Paul (Eefke † ) FoskePaul (Eefke † ) Foske

honden foto van Paul (Eefke † ) Foske

" Onze hond is niet bang van vuurwerk en wij hebben echt een heerlijke avond gehad met vrienden en familie, hapjes en drankjes en de jongens en mannen hebben heel veel vuurwerk afgestoken! Denk dat 90% van de bevolking zo'n avond gehad heeft.

De media van tegenwoordig is alleen maar gericht op negativiteit, mensen die het hardst blèren en dingen verbieden. En ja hier waren ook harde knallen, illegaal spul, zijn gewoon explosieven! Daar moeten ze veel beter op handhaven. "

 Nadia, Ik heb op blad 3 van dit topic een artikel van de Volkskrant gepost. Het is een langstuk maar lees dat eens door. Daarin wordt uiteengezet wat vuurwerk doet voor de dieren in de natuur. Dat is echt dramatisch. Ik heb het gisternacht het vuurwerk op een afstand mogen zien. Ik woon sinds kort in noord Friesland en keek uit op Dokkum. Het was een heel mooi gezicht daar op afstand maar dat mooie gezicht weegt niet op tegen de ellende die dat vuurwerk aanricht in de natuur. Ik heb het dan nog niet eens over het feit dat onze hulpverleners in de ziekenhuizen overuren moeten draaien om de gewonden te helpen en de mensen die ogen moeten missen. Wat mij betreft, meteen afschaffen die troep.

honden page profiel IgloIglo

honden foto van Iglo

" Iglo ik ben ook van de "minderheid" Waar wij allemaal niet zo goed tegen kunnen? Is de vernieling. Buiten dat de echte reden achter het vuurwerk "verbod" hedendaags? Zit achter de verloren stikstof rechtszaak. Was een minderheid die dat heeft gewonnen en daar branden de openhaardjes non stop het hele jaar door.....
 
 
 
  "

Ik denk zelf niet in termen van “verboden” of wie er wel of niet een rechtszaak wint. Ik heb mijn eigen mening over vuurwerk en dat staat helemaal los van wat de overheid en andere hoge pieten doen. 

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Zeno ging gelukkig toen het iets rustiger was (ik denk rond 23.00 uur) nog drinken. Vanochtend ook weer goed gedronken. Gegeten heeft hij nog niet, maar dat vind ik minder belangrijk. Dat komt vanavond wel weer.
Hoe gaat het nu met Sam? "

Beter gelukkig, hij durft nog niet naar buiten, maar heeft goed gegeten en gedronken, zelfs zijn botje wilde hij nu. (hij is wel buiten geweest, kan niet dat hij 2 dagen niet plast en poept, manlief heeft hem gewoon meegenomen, ja onder dwang dan eigenlijk)

 

Maar hij is heel moe, hij snurkt gewoon, de spanning zit in zijn lijf, nekmasage vind hij heerlijk, ik zie ook waar de pijn zit.

 

De ramen trilde hier, ik voelde de knallen in mijn buik, dus hoe moet het voor een dier zijn.

 

Hebben jullie de radarbeelden gezien, bizar toch, dat zoveel vogels veel te hoog in paniek opvliegen en zich kapot vliegen, herten die zich dood rennen , gewoon tegen bomen en sloten, en was het nu 1 nacht, zeg maar tussen 12 en 2 uur of zo, dan is het allemaal te doen. Mijn vriendin haar paard dat ging aardig, maar was niet blij, er waren paarden die zich bezeerd hadden in de stal. Gelukkig alleen wat wonden aan de benen.

 

Ik wil volgens jaar eigenlijk in een huisje, maar duur, en het begint hier al in oktober, en september nog erger.

 

Ik kan gewoon niet begrijpen dat men in deze tijd, wetend wat voor ellende het geeft, vuurwerk nog leuk vind, particulier dan heh. Elke dombo mag rotjes afsteken.

 

 

pagina 6 van 7 12 3 4 5 67
Volgende forumvraag: Verhuizen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^