Fokker vermelding van Schylger Samoyeds

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Schylger Samoyeds is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Dit betekend dat wij vinden dat Schylger Samoyeds een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid.
De HondenPage kan het aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Schylger Samoyeds
Beschrijving: Wij fokken af en toe een nestje uit zorgvuldig geselecteerde ouderdieren. Het is ons doel om gezonde pups met een goed karakter van het oude werktype te fokken.

Contact
Website: http://schylger-samoyeds.nl
Telefoon: 0562-443762

Adres
Woonplaats: West-Terschelling

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Schylger Samoyeds is te vinden onder
- Samojeed fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Ik fok pas met een teefje als ze drie jaar oud is. Als alles goed gaat krijgt ze na 2 jaar een tweede en laatste nestje, dus als ze rond de 5 jaar oud is.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Worden getest op Heupdysplasie en hebben tot nu toe altijd HD-A gehad. Verder krijgen ze het ECVO oogonderzoek waar tot nu toe ook geen afwijkingen zijn gevonden.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Samojedenpups hoeven niet getest te worden voor ze het nest uit gaan. Wel krijgen ze uiteraard het gezondheidsonderzoek door onze dierenarts. Ze zijn als ze de deur uit gaan 4 keer ontwormd en hebben de eerste enting gekregen.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Als ze 8 weken oud zijn.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 Nestje in 2 jaar tijd.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Pups groeien op in de huiskamer, zoals het hoort, tussen ons, de rest van de roedel en onze konijnen. Verder worden ze vanaf dat ze 6 weken oud zijn uitstekend gesocialiseerd. Voor ze de deur uit gaan hebben ze al geleerd aan de lijn te lopen, zijn ze mee geweest in de auto, zijn in een drukkere straat geweest, hebben indien mogelijk kennis gemaakt met katten, kinderen en zijn mee geweest naar het verzorgingstehuis (rolstoelen, scootmobiles). Verder laten we ze op verzoek van pupkopers met andere dingen kennismaken waar ze in de toekomst veel mee te maken zullen krijgen, bijvoorbeeld paarden. Vanaf dat ze 6 weken oud zijn beginnen we ook voorzichtig met zindelijkheidstraining.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Schylger Samoyeds
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Schylger SamoyedsSchylger SamoyedsSchylger SamoyedsSchylger SamoyedsSchylger SamoyedsSchylger SamoyedsSchylger SamoyedsSchylger SamoyedsSchylger SamoyedsSchylger Samoyeds

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Schylger Samoyeds

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^