Finse Lappenhond fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Finse Lappenhond fokkers op de HondenPage.

Kultasepän Kultasepän Kultasepän

Wij zijn een zeer kleinschalige kennel. Wij wonen samen met onze 3 Finse Lappenhonden (Aila, Dinja en Evi) in het mooie Gelderland. Wij plannen om de paar jaar een nestje met één van onze dames.

Kennel Lapsitalvi Kennel Lapsitalvi Kennel Lapsitalvi Kennel Lapsitalvi Kennel Lapsitalvi Kennel Lapsitalvi Kennel Lapsitalvi

Wij zijn een kleine Finse Lappenhonden kennel aan de rand van de Betuwe. Heel af en toe fokken wij een nestje met onze honden in huiselijke sfeer. Wij zijn erkend als aspirant fokker door de Finse Lappenhonden Vereniging Nederland en fokken volgens de richtlijnen van de rasvereniging..

Kennel van de Kruikenlappies Kennel van de Kruikenlappies

wij zijn een kleine fokker van Finse Lappenhonden. Wij doen dit in huiselijke kring zodat de puppies goed gesocialiseerd worden. op dit moment is een van onze teefjes drachtig en verwachten wij rond 31 Juli pups. Op onze wachtlijst is altijd ruimte voor liefhebbers van dit ras. Wij zijn ook lid van de rasvereniging (FLVN)

Saar Saar

Najaar 2017 verwachten wij pups. Saar (Finse lappenhond met de officiële naam Fairdogs Ismira) woont samen met ons gezin met 4 jonge kinderen in een dorpje in de kop van Noord-Holland. Saar is juli 2014 geboren in Zweden en met mij naar Nederland gekomen. Saar is een hele lieve, actieve, vrolijke kindvriendelijke, sociale dame met een prachtige tekening. Najaar 2017 hopen wij dat Saar gedekt wil worden en haar eerste nestje zal krijgen.

Du Jardin de Laponie Du Jardin de Laponie Du Jardin de Laponie Du Jardin de Laponie

Kleine familiale kennel, maximum 1 à 2 nestjes per jaar. De pups worden in huis opgebracht, ze zijn daardoor heel sociaal. Fokken gebeurt volgens de regels van de Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus. Ze hebben een stamboom, een europees paspoort, ze zijn gechipt, ingeënt en ontwormd. De ouders zijn getest op heupdysplasie en erfelijke oogziekten.

Finse lappenhond kennel Bronnesteyn Finse lappenhond kennel Bronnesteyn Finse lappenhond kennel Bronnesteyn Finse lappenhond kennel Bronnesteyn Finse lappenhond kennel Bronnesteyn

Wij zijn een kleinschalige Finse Lappenhond kennel. Wij wonen met onze honden en onze drie kinderen in de Betuwe.

Ikuinenlahjan Ikuinenlahjan Ikuinenlahjan Ikuinenlahjan

Ikuinlahjan is een erkende fokker van de FLVN. Af en toe fok ik een nestje Finse Lappenhonden volgens de welzijnsregels van de Raad van Beheer en de FLVN. Met een zorgvuldig gemaakte keuze van een combinatie ouderdieren hoop ik een gezond en sociaal nageslacht voort te brengen die in huiselijke sfeer groot gebracht zullen worden.

www.jalanjälki www.jalanjälki www.jalanjälki www.jalanjälki www.jalanjälki www.jalanjälki

We zijn de gelukkige eigenaren van 2 Finse Lappenhonden. De Finse Lappenhonden in Nederland vormen een kleine populatie. Daarom leveren we graag een bijdrage aan het ras. We realiseren ons dat fokken meer is dan volgens de richtlijnen een nestje fokken. We willen het serieus aanpakken. Om die reden hebben we onze eigen kennelnaam: Jalanjälki. Jalanjälki is Fins en betekent “Voetstap”. Gezondheid en het gezond houden van het ras vinden we erg belangrijk. Omdat de populatie in Nederland erg klein is betrekken we bij het fokken graag het land van herkomst. Daarom fokken we volgens de regels van The Lapphund Club of Finland. Wij zijn van plan af en toe een nestje te fokken in huiselijke kring.

Jewel of Suomessa Jewel of Suomessa

Kleinschalige fokker van Finse lappenhond. Wij fokken af en toe een nestje in huiselijke kring. In 2018 hebben wij ons 1e nestje gekregen van onze eigen reu en teefje, Kai en Jaana, uit dit nestje van 6 pups zijn er 2 bij ons blijven wonen, Fynn en Lilly. In 2020 hopen wij op een 2e nestje!

Kennel Karpalosadun Kennel Karpalosadun Kennel Karpalosadun Kennel Karpalosadun

Wij zijn liefhebbers van de Finse Lappenhond en fokken af en toe een nestje. Dit doen we volgens de richtlijnen van de FLVN.

Kennel Kruikenlappies

wij zijn aspirant fokkers, aangesloten bij de raad van beheer en de Finse Lappenhonden Vereniging Nederland. Wij hebben 1 teefje waarmee wij begin 2017 mee gaan fokken.

Kennel Pixilo Kennel Pixilo Kennel Pixilo Kennel Pixilo

Pixilo is een kleine huiselijke kennel erkend door Sint Hubertus. Op dit ogenblik leven we samen met 7 honden in huis waarvan 4 Finse Lapjes. Gezondheid en karakter vinden wij het allerbelangrijkste.

kisuke kisuke

Kisuke is een kleinschalige erkend fokker van de FLVN. We fokken volgens de regels en voorwaarden. We zijn erg gericht op de gezondheid en karakter van onze honden en hun nakomelingen. we zijn in het bezit van een teef strix,s kisuke, roepnaam beer en een reu, Leroy du jardin de laponie, roepnaam ocho.

Lumilapsen Lumilapsen Lumilapsen

Af en toe fokken wij een nestje Finse Lappenhonden. Wij kijken zorgvuldig naar het karakter en de gezondheid van de ouderhonden.

Mokysha Mokysha Mokysha Mokysha Mokysha

Wij fokken maximaal 1 nestje per jaar volgens de regels van de FLVN ondanks we in België wonen. Alle honden en pups leven bij ons in huis. Op onze website staan evt nestjes die op de planning staan.

Wij zijn woonachtig in belgie en plannen Max 1 nestje per jaar. Onze pups worden groot gebracht in huiselijke kring.

Tjistij Chebaka Tjistij Chebaka Tjistij Chebaka

Wij fokken af en toe een nestje Finse Lappenhonden. Wij fokken op gezondheid, karakter en dan op uiterlijk. De honden leven bij ons in huis. De pups worden zorgvuldig gesocialiseerd. De honden zijn voor ons geen hobby, maar onze passie.

vd peellappies vd peellappies vd peellappies vd peellappies

Kennel vd peellappies bevindt zich in het zuiden van Nederland. In het gebied "de peel".. Met meerdere Finse lappen in huis is de keuze snel gemaakt voor onze kennelnaam. We nemen deel aan shows. ..volgen vele gehoorzaamheid cursussen en gaan mee met vele verenigings activiteiten. af en toe fokken we en nestje volgens de normen van de FLVN.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Finse Lappenhond fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Finse Lappenhond ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Finse Lappenhond? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Finse Lappenhond? Kijk dan bij de Finse Lappenhond rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Finse Lappenhond fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Finse Lappenhond puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^