Nederlandse Schapendoes fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Nederlandse Schapendoes fokkers op de HondenPage.

0. van de Zeeuwse Strange 0. van de Zeeuwse Strange 0. van de Zeeuwse Strange 0 van de Zeeuwse Strange

Op dit moment verwachten wij geen nestje pups van onze schapendoezen. Wij fokken volgens de regels van de Vereniging de Nederlandse Schapendoes waar wij sinds 1995 lid van zijn. De pups groeien bij ons in huiselijke kring op. Onze schapendoezen zijn goedgekeurd voor alle gezondheidsonderzoeken die de Vereniging de Nederlandse Schapendoes en de Raad van Beheer als voorwaarde stelt om te fokken. gPRA-onderzoek, ECVO-oogonderzoek, DNA enz. Wij hebben 1 x per 1 of 2 jaar een nestje.

Wij zijn een kennel gelegen in zuid-Limburg en zijn aangesloten bij de Vereniging Nederlandse Schapendoes. wij hebben gemiddeld één nestje per jaar, die in huislijke kring opgroeien. Bij ons staat gezondheid en karakter voorop. Je kunt ons regelmatig op shows tegen komen in binnen- en buitenland. Wanneer je interesse hebt in een goed gesocialiseerde schapendoespup, neem dan gerust contact met ons op.

* Bam Bam Samsalabims

In 2011 heeft mijn Bobby samen met zijn grote jeugdliefde Polle voor maar liefst 9 geweldige nakomelingen gezorgd. Eén van die pupjes is bij ons gebleven en zij is uitgegroeid tot niet alleen een heel mooi doesje maar vooral een ongelooflijk grappig meisje. Geen idee hoe ze het allemaal verzint maar het kan bijna niet anders dan dat zij het voor elkaar krijgt om de grootste hondenhater aan het lachen te krijgen en dan is het bij haar eenmaal, andermaal.......dan zijn ze allemaal verkocht! Als de pups maar een klein deel van deze grapgenen mee zouden krijgen dan krijgen we weer heel veel vrolijke nieuwe baasjes erbij. Het spreekt voor zich dat u als baas zijnde dus wel over een gezond portie humor moet beschikken!

*Het Haskerhûs *Het Haskerhûs *Het Haskerhûs *Het Haskerhûs

Wij, Peter en Janny Wierda, fokken al 20 jaar onder de kennelnaam Het Haskerhûs met véél plezier schapendoezen volgens de regels van "de Schapendoes Club"

Bouvier- en Schapendoeskennel van het Molengat

Hallo! Wij zijn Ineke, Wicher en Annemarie Dijksma en hebben af en toe een nestje Bouvier- of Schapendoespups. Pups groeien op in de woonkamer en als ze oud genoeg zijn en de weersomstandigheden laten het toe mogen ze lekker buiten spelen. De moederhond (en familie) zijn aanwezig. Wij fokken volgens de regels van onze Kennelverenigingen/clubs Pups zijn met stamboom en dnaprofiel, krijgen wormkuren en de nodige inentingen. Alle informatie over onze honden kunt u vinden op onze website Https://www.vhmolengat.com Op 20 November 2019 zijn de Bouvierpups van Roselique Ilana van het Molengat en Kamp.Laroz Unique van de Vanenblikhoeve geboren! 6 reutjes en 6 teefjes en moeder en de kleintjes doen het prima!

d' Escaut Vivant d' Escaut Vivant d' Escaut Vivant

Af en toe fokken wij een nestje vrolijke, gezonde schapendoezen. Ze groeien in huis op en worden goed gesocialiseerd. Lid "Vereniging de Nederlandse Schapendoes" Rond 7 juli 2012 wordt er een nestje verwacht.

d' Escaut Vivant d' Escaut Vivant d' Escaut Vivant

Af en toe fokken wij een nestje vrolijke, gezonde schapendoezen. Ze groeien in huis op en worden goed gesocialiseerd. Lid "Vereniging de Nederlandse Schapendoes" Rond 7 juli 2012 wordt er een nestje verwacht.

Wij fokken honden! Welk ras? "Alle!" Welke maat hond? "Alle!" Van golden retriever tot Dobermann wij zijn de fokker waarbij alles kan. Wilt u liever een mix? Een husky x tekkel? Of liever een tekkel x pomeriaan? Daar doen wij ook aan! Wij hebben OOK elk weekend laatste kans hondjes; de overblijvers met een verlaagde prijs speciaal voor de impulsieve honden koper. Koopt u twee pups dan krijgt u een bonus. Koopt u een heel nestje van minimaal 6 dan krijgt u een opblaas jacuzzi van ons gratis erbij.

de La Vallée du Doux de La Vallée du Doux de La Vallée du Doux de La Vallée du Doux

De la Vallée du Doux is een kennel in Frankrijk. Ik heet Hanke Distel , ben Nederlandse en woon in Frankrijk ( 150 km ten zuiden van Lyon). Ik fok schapendoezen sinds 1991. Ik heb 2 schapendoezen die bij mij wonen en ook nog een aantal die ik heb 'geplaatst' als fok/showhond bij familie en vrienden. Bij La Vallée du Doux dus geen kennels ; al 'mijn' honden leven als gezelschapsdier in huis en krijgen de individuele aandacht en zorg waarvan ik vind dat een hond die nodig heeft. De honden waar ik mee heb gefokt blijven nadat ze te oud zijn om puppies te krijgen gewoon in hun eigen huis wonen.

Does van Reurik

Wij zullen zo af en toe een nestje schapendoezen fokken... Lid van de rasvereniging "De Nederlandse Schapendoes"

DuinDonder

Wij fokken met veel plezier af en toe een nestje schapendoesjes waarbij gezondheid en karakter voorop staan. Onze honden zijn in de eerste plaats onze huisgenoten en de pups groeien op in onze woonkamer.

From Perciva's Lodge & Von Hugo Boss Schapendoes & Briard Fokker From Perciva's Lodge & Von Hugo Boss Schapendoes & Briard Fokker From Perciva's Lodge & Von Hugo Boss Schapendoes & Briard Fokker From Perciva's Lodge & Von Hugo Boss Schapendoes & Briard Fokker From Perciva's Lodge & Von Hugo Boss Schapendoes & Briard Fokker From Perciva's Lodge & Von Hugo Boss Schapendoes & Briard Fokker From Perciva's Lodge & Von Hugo Boss Schapendoes & Briard Fokker From Perciva's Lodge & Von Hugo Boss Schapendoes & Briard Fokker From Perciva's Lodge & Von Hugo Boss Schapendoes & Briard Fokker From Perciva's Lodge & Von Hugo Boss Schapendoes & Briard Fokker

Ik fok uit liefde voor het Ras. GEEN kennelhouding. Mijn honden zijn PRA, Cataract(Ogen) en HD (heup)en ED (elleboog)getest. Worden met liefdevol opgevoed en zeer zorgvuldig gesocialiseerd.Ook ben ik met mijn honden regelmatig op Hondententoonstellingen te vinden.Heeft u vragen mag u gerust vrijblijvend mailen of bellen. LG Britt

Schapendoes-Briza's Place

Wij zijn een huiskamer/Hobbyfokker en zijn lid van de Club. De Doezen wonen samen met ons in huis en wij genieten volop van ze.Af en toe hebben wij een nestje en deze groeien op bij ons in de huiskamer.

Verwacht van tijd tot tijd pups uit weloverwogen combinatie waar karakter en gezondheid voor opstaan. Begin maart verwachten we briard pups van twee geweldige briards We verwachten fauve en zwart.

Wij zijn Joop en Ria Suos en fokken zo af en toe een nestje schapendoezen onder de strenge regels van de Ver. de Nederlandse Schapendoes. Voor ons staat gezondheid en karakter voorop. Wij hebben 5 Schapendoezen en 1 Australiën Shepherd.

van de Jonkstee van de Jonkstee van de Jonkstee

wij hebben 3 schapendoezen, fokken zo nu en dan een nestje zijn lid van de nederlandse schapendoes vereniging. Fokken volgens de regels van de vereniging.

Mijn naam is Jacqueline Verkaik en ik ben geboren in Amsterdam, maar woon al ruim 15 jaar met mijn man en drie kinderen in Almere. Ik ben een enorme dierenvriend en als mijn man mij niet afremt, dan zou mijn huis overspoelt zijn met Doezen. Ik ben gevallen op het ras Schapendoes, omdat het altijd vrolijke honden zijn met een flinke portie ondeugendheid! Ze zijn erg lief en aanhankelijk en passen zich geweldig aan binnen het gezin. Met kinderen kunnen ze geweldig omgaan en omdat ik altijd van drukte om mij heen houd, is het voor ons de perfecte hond. Ik heb momenteel 2 Doezen : Izzy Les Our Gentils en haar dochter Jill, die geboren is uit het eerste nest van Izzy LesOurs Gentils en Dibbus Of The GentleBears. Ik ben iemand die heel af en toe een nestje fokt op karakter, maar wel volgens alle regels van de Raad van Beheer. Met alle testen op ogen , nieren en met stamboom.

In 2010 hebben wij onze eerste schapendoes gekocht. Met Dayka hebben wij ons eerste nestje gefokt. Daarvan hebben wij een teefje aangehouden en zo zijn we in de fokkerij gerold. Mijn passie voor de fokkerij is sindsdien alleen maar gegroeid. Nu fokken we regelmatig met veel plezier een nestje.

Wij hebben sinds 1984 schapendoezen.In 2006 zijn we met onze reu Makker Nelis v.d. Korte Toren in de fokkerij beland. Uit een van zijn Nederlandse nesten hebben wij zelf een teefje aangehouden. Pleuntje is een mooi fijn gebouwd zwart teefje. Daar fokken wij nu mee onder de naam van Garijpe.In het voorjaar van 2015 hopen we met Pleuntje haar derde nestje te fokken. Wij zijn lid en fokken volgens de regels van de Vereniging de Nederlandse Schapendoes.

Wij zijn een kleine kennel met twee volwassen bouviers ,en een pup van vijf maand oud.

De pups groeien op in de woonkamer en raken bekend met alle veelvoorkomende gebeurtenissen, geluiden en geuren die in het degelijk leven voorkomen. De pups worden gefokt volgens de regels van de Vereniging Nederlandse Schapendoes en/of de Schapendoesclub.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Nederlandse Schapendoes fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Nederlandse Schapendoes ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Nederlandse Schapendoes? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Nederlandse Schapendoes? Kijk dan bij de Nederlandse Schapendoes rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Nederlandse Schapendoes fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Nederlandse Schapendoes puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^