Nederlandse Schapendoes puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Nederlandse Schapendoes Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Nederlandse Schapendoes puppy's

Momenteel worden er geen Nederlandse Schapendoes puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Rond 19 januari verwachten wij pups uit de combinatie Struise Pleun Lauke v.d. Korte Toren en Buniwa Quatro van Os Doezenhöfke

Floortje heeft op 23 februari 2012, pups gekregen, 1 stoere reu en 3 mooie dames. Heeft u interesse, neem dan gerust contact met ons op.

Chablis en Storm hebben 7 puppy's ! Er zijn nog 2 reutjes beschikbaar. Ze kunnen vanaf 22 mei naar hun nieuwe baas. De ouderdieren zijn getest op erfelijke afwijkingen en goedgekeurd voor de fok. De ouders hebben een genetisch identiteits bewijs. De pups groeien op op een camping waar wij wonen ( in Frankrijk) dus ze worden heel goed gesocialiseerd. Ze hebben hun eerste inenting gehad als ze 7 weken zijn , en ze zijn gechipped en ontwormd. Ze krijgen een Europees paspoort. De pups zijn ingeschreven in het LOF ( Frans hondenstamboek).

Truffel heeft 9 pups gekregen. 3 teefjes 6 reutjes. Er zijn pups beschikbaar.

hallo Rond 20 februari verwacht onze Ziva haar eerste nestje. Ze worden bij ons in de woonkamer geboren en groeien dus in het gezin op.Wij zijn lid van de Nederlandse schapendoesclub.Er wordt met zorg en nauwkeurigheid gelet op gezondheid en karakter worden alle onderzoeken volgens de regels van Raad van Beheer en de club verricht. Heeft u interesse voor een schapendoes neem dan gerust contact op of kijk eens op onze website www.schapendoes-brizasplace.nl met vr gr Anja

Maandag 23 december 2013 hebben Izzy les Ours Gentils (Sophie) en Jazzriver of The Gentle Bears 6 prachtige mannen op de wereld gezet. Uit deze combinatie hebben wij Rood/Witte en Rood/Bonte puppen gekregen. Moeders en kids maken het beide goed.

Jill en Gymelef Du Royaume De Fanelia hebben puppen! Op 31 maart 2014 heeft Jill 9 prachtige puppen gekregen, waarvan 5 dames en 4 heren. Moeder en kids maken het beide goed.

Hallo Allemaal Begin Mei verwachten wij een nestje Schapendoesjes, Onze Britt krijgt is 5 jaar en krijgt haar tweede nestje.Wij zijn een echte huisfokker met af en toe een nestje. Wij gaan voor stabiele,gezonde en vrolijke does en hebben dan ook een mooie combinatie gevonden met Cecil Thijs van Bulagas Huske. De stambomen en alle papieren van gezondheid en DNA onderzoek zijn aanwezig. heeft U belangstelling neem dan gerust contact op.

Op 29 mei zijn de pups van Yara en Jari geboren. Er zijn nog een reutje en een teefje beschikbaar. Ze mogen volgende week naar hun nieuwe eigenaar.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Nederlandse Schapendoes puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Nederlandse Schapendoes ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Nederlandse Schapendoes? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Nederlandse Schapendoes? Kijk dan bij de Nederlandse Schapendoes rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Nederlandse Schapendoes Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Nederlandse Schapendoes puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^