Fokker vermelding van Van Garijpe

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Van Garijpe
Beschrijving: Wij hebben sinds 1984 schapendoezen.In 2006 zijn we met onze reu Makker Nelis v.d. Korte Toren in de fokkerij beland. Uit een van zijn Nederlandse nesten hebben wij zelf een teefje aangehouden. Pleuntje is een mooi fijn gebouwd zwart teefje. Daar fokken wij nu mee onder de naam van Garijpe.In het voorjaar van 2015 hopen we met Pleuntje haar derde nestje te fokken. Wij zijn lid en fokken volgens de regels van de Vereniging de Nederlandse Schapendoes.

Contact
Website: http://www.vangarijpe.nl
Telefoon: 0118592131

Adres
Woonplaats: Grijpskerke Zeeland

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Van Garijpe is te vinden onder
- Nederlandse Schapendoes fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Wij hebben 3 generaties in huis. Op dit moment fokken wij met Pleuntje. Het wordt het laatste nest van Pleuntje, wat in het voorjaar van 2015 gepland staat. Daarna gaan wij verder met de dochter van Pleuntje; Julia Gijsje Pleun van Garijpe. Roepnaam Puck!

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Ouders moeten ten tijde van de dekking een geldig oogonderzoek hebben. Pleuntje is bovendien onderzocht op ED. Zij is vrij!

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden direct na de geboorte door onze dierenarts nageken. Dat gebeurt weer als ze zes weken zijn en hun eerste inenting krijgen. Uiteraard worden de pups een aantal keren ontwormd.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Wanneer de puppen ongeveer 8 weken zijn, kunnen zij het nest verlaten

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Er zit ongeveer 1½ jaar tussen de nesten. In 2015 zullen wij mogelijk 2 nesten hebben.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Onze puppen worden geboren in de huiskamer. Op die manier komen zij al direct met de normale huiselijke geluiden in aanraking. Afhankelijk van het weer, mogen ze met ongeveer 4 weken naar buiten. Eerst nog met een puppyren, later mogen ze door het grootste gedeelte van de tuin. Zodra ze de eerste enting hebben gehad, gaan ze mee met de auto naar het bos e.d. Wij proberen de puppen zo goed mogelijk te socialiseren.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Van Garijpe
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Geen foto's gevonden

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Van Garijpe

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^