Kuvasz fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Kuvasz fokkers op de HondenPage.

Magyar Pajtassunk Magyar Pajtassunk

Onze kennelnaam betekent "onze Hongaarse vriend of vriendin" ! Sinds 1987 waren er Kuvaszen in ons leven, en er werd af en toe een nestje gefokt! Na de dood van onze laatste kuvasz Déru vorig jaar, op 23 augustus 2011, zijn we snel op zoek gegaan naar onze puli's. In het oorsprongsland Hongarije vonden we een aantal oude pulifokkers terug, waar we contact mee opnamen en in september zijn we bij hun kennels gaan kijken in Hongarije. We bekeken de ouderdieren en lieten ons informeren over stambomen, gezondheidstesten en konden de ouderdieren zelf ervaren , hoe ze waren qua karakter en uiterlijk. Daarop besloten we bij een van hen, een pulimeisje te kopen, en zo kwam Ixy in ons leven! In diezelfde tijd, waren we ook bij een andere fokster, om haar kennel te bezichtigen. De ouderdieren waren allen aanwezig en we lieten ons daar op de lijst zetten voor een puli- reu uit een bepaalde combinatie! Kwint werd geboren op 1 oktober en op 11 december 2011 hebben we hem naar Nederland gehaald, per vliegtuig, veilig bij ons op schoot in de cabine. Wat voelden we ons weer rijk! We genoten van hun puppietijd en langzaam groeiden ze op tot een prachtig stelletje "zwabbers"! Nu ze oud genoeg waren hebben we beiden officieel laten testen. De uitslagen waren geweldig! Vrij van oogziekten, geen aanwijzingen voor patellaluxatie, en goede HD-uitslagen. De officiële uitslagen zijn nog niet binnen, maar zogauw als dit is, worden die ook hier vermeld. Voorlopig genieten we iedere dag opnieuw weer van hun capriolen, ze verrijken ons leven! en we hebben geen moment spijt gehad dat we overgestapt zijn van onze oude liefde, de kuvasz , naar dit kleiner formaat hond, de puli! Nadere informatie volgt nog!

Kuvaszkennel Északi Irányban Kuvaszkennel Északi Irányban Kuvaszkennel Északi Irányban

Wij, Piet en Annelies Noordzij wonen in Bellingwolde in Groningen. We hebben daar veel ruimte voor onze Kuvaszok, Densy,Gabor en Gila. Zo af en toe hebben wij een nestje voor de echte liefhebber van dit geweldige ras. Voor veel foto's en informatie bezoek onze website www.kuvasz-noordzij.nl Voor een bezoekje bij ons en onze Kuvasz bel of mail ons.Wij vinden het belangrijk om eerst rustig kenneis komen maken met de Kuvasz. Onze Kuvaszok willen graag geknuffeld worden. Wij wonen Rhederweg 196 Bellingwolde tel.+31(0)597 785174

Aanrader!  Kuvaszkennel: Fehér Csavargo Aanrader!  Kuvaszkennel: Fehér Csavargo Aanrader!  Kuvaszkennel: Fehér Csavargo Aanrader!  Kuvaszkennel: Fehér Csavargo Aanrader!  Kuvaszkennel: Fehér Csavargo

Af en toe wordt er een nestje gefokt in huiselijke kring voor de serieuze liefhebber! Heeft u interesse in dit mooie, zeldzame, witte Hongaarse Herderras? Dan is het aan te raden om eens de website te bezoeken want daar treft u alle informatie en honderden mooie foto's van dit prachtige en exclusieve ras; De Kuvasz.

Wij fokken honden! Welk ras? "Alle!" Welke maat hond? "Alle!" Van golden retriever tot Dobermann wij zijn de fokker waarbij alles kan. Wilt u liever een mix? Een husky x tekkel? Of liever een tekkel x pomeriaan? Daar doen wij ook aan! Wij hebben OOK elk weekend laatste kans hondjes; de overblijvers met een verlaagde prijs speciaal voor de impulsieve honden koper. Koopt u twee pups dan krijgt u een bonus. Koopt u een heel nestje van minimaal 6 dan krijgt u een opblaas jacuzzi van ons gratis erbij.

Kuvasz Magasztos

Al minstens 35 jaar hebben we af en toe een nestje. We zijn lid van de Kuvasz vereniging Nederland (KVN). En fokken via de richtlijnen van vereniging. Om ons ras sterk en gezond te houden. Van de Zomer hopen we weer een nestje te krijgen. Wil je meer weten over de KUVASZ meen contact met me op, ik vertel er graag over. En Laika vind het leuk als je met haar kennes komt maken.

ZOUWELANDEN ZOUWELANDEN ZOUWELANDEN

Kuvaszkennel Zouwelanden fokt op bescheiden schaal Kuvaszoc, waarbij plezier met de honden voorop staat. Belangrijke aspecten in onze fokkerij zijn een goede gezondheid voor een lang en prettig leven, een fijn karakter passend in de huidige samenleving, een mooi en functioneel exterieur en een atletisch lichaam met makkelijke bewegingen. Wij fokken in overleg met en volgens de regels van de Kuvaszvereniging Nederland. Onze visie is niet om te vermeerderen, maar bewust fokken om de kwaliteit van het ras op peil te houden c.q. te verbeteren. Kwaliteit gaat boven kwantiteit.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Kuvasz fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Kuvasz ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Kuvasz? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Kuvasz? Kijk dan bij de Kuvasz rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Kuvasz fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Kuvasz puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^