Fokker vermelding van ZOUWELANDEN

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: ZOUWELANDEN
Beschrijving: Kuvaszkennel Zouwelanden fokt op bescheiden schaal Kuvaszoc, waarbij plezier met de honden voorop staat. Belangrijke aspecten in onze fokkerij zijn een goede gezondheid voor een lang en prettig leven, een fijn karakter passend in de huidige samenleving, een mooi en functioneel exterieur en een atletisch lichaam met makkelijke bewegingen. Wij fokken in overleg met en volgens de regels van de Kuvaszvereniging Nederland. Onze visie is niet om te vermeerderen, maar bewust fokken om de kwaliteit van het ras op peil te houden c.q. te verbeteren. Kwaliteit gaat boven kwantiteit.

Contact
Website: http://www.zouwelanden.nl
Telefoon: +31 6 12 55 64 01

Adres
Woonplaats: Nieuwland

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

ZOUWELANDEN is te vinden onder
- Kuvasz fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Naar verwachting zal eind juni onze ANGEL KATE-LEE of CORIENOS HOME gedekt worden door KIRÀLYDOMBI-FEHÈR CINKOS. KATE-LEE is geboren op 04-05-2016, zij is HD-A met een Norbergwaarde van 37,5 en PRA-vrij CINKOS is in 2016 in Hongarije geboren, hij is HD-vrij, OCD-vrij, ED-vrij, PRA-vrij en DOK-vrij. CINKOS is in eigendom van Angelika Lanzerath. De Duitse rasvereniging Klub für Ungarische Hirtenhunde vatte de beoordeling van CINKOS als volgt samen: “Angekört ohne Auflage. Kräftiger, hochtypischer Rüde, 75cm hoch, Verhaltenstest mit Bestnote 1”. Voor meer informatie over CINKOS zie http://www.kuvasz-von-anka.de Beide honden hebben naast een fantastisch exterieur en een goede gezondheid ook een heel plezierig karakter. Voor informatie of pupaanvragen kunt u mailen naar [email protected] of bellen met Joke van Rijn 0183351717 of 0612556401.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Alle gezondheidsverklaringen van zowel de teef als de reu staan op de site www.zouwelanden.nl

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden door onze DAP Sleeuwijk van alle noodzakelijk inentingen voorzien en krijgen ook een gezondheidsverklaring.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8 à 10 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Wij hebben al 40 jaar kuvaszcok en houden zo mogelijk graag een door ons zelf gefokte Kuvasz aan. Wij fokken incidenteel, dit wordt ons C-nest.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien in huiselijke omgeving op en worden zo goed mogelijk gesocialiseerd.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met ZOUWELANDEN
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

ZOUWELANDENZOUWELANDENZOUWELANDEN

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van ZOUWELANDEN

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^