Fokker vermelding van Magyar Pajtassunk

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Magyar Pajtassunk is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Dit betekend dat wij vinden dat Magyar Pajtassunk een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid.
De HondenPage kan het aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Magyar Pajtassunk
Beschrijving: Onze kennelnaam betekent "onze Hongaarse vriend of vriendin" ! Sinds 1987 waren er Kuvaszen in ons leven, en er werd af en toe een nestje gefokt! Na de dood van onze laatste kuvasz Déru vorig jaar, op 23 augustus 2011, zijn we snel op zoek gegaan naar onze puli's. In het oorsprongsland Hongarije vonden we een aantal oude pulifokkers terug, waar we contact mee opnamen en in september zijn we bij hun kennels gaan kijken in Hongarije. We bekeken de ouderdieren en lieten ons informeren over stambomen, gezondheidstesten en konden de ouderdieren zelf ervaren , hoe ze waren qua karakter en uiterlijk. Daarop besloten we bij een van hen, een pulimeisje te kopen, en zo kwam Ixy in ons leven! In diezelfde tijd, waren we ook bij een andere fokster, om haar kennel te bezichtigen. De ouderdieren waren allen aanwezig en we lieten ons daar op de lijst zetten voor een puli- reu uit een bepaalde combinatie! Kwint werd geboren op 1 oktober en op 11 december 2011 hebben we hem naar Nederland gehaald, per vliegtuig, veilig bij ons op schoot in de cabine. Wat voelden we ons weer rijk! We genoten van hun puppietijd en langzaam groeiden ze op tot een prachtig stelletje "zwabbers"! Nu ze oud genoeg waren hebben we beiden officieel laten testen. De uitslagen waren geweldig! Vrij van oogziekten, geen aanwijzingen voor patellaluxatie, en goede HD-uitslagen. De officiële uitslagen zijn nog niet binnen, maar zogauw als dit is, worden die ook hier vermeld. Voorlopig genieten we iedere dag opnieuw weer van hun capriolen, ze verrijken ons leven! en we hebben geen moment spijt gehad dat we overgestapt zijn van onze oude liefde, de kuvasz , naar dit kleiner formaat hond, de puli! Nadere informatie volgt nog!

Contact
Website: http://
Telefoon: 0621291309

Adres
Woonplaats: St Odiliënberg

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Magyar Pajtassunk is te vinden onder
- Puli, anders dan wit fokkers
- Kuvasz fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
geen antwoord gegeven

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
geen antwoord gegeven

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
geen antwoord gegeven

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
geen antwoord gegeven

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
geen antwoord gegeven

Hoe en waar groeien de pups op ?
geen antwoord gegeven

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Magyar Pajtassunk
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Magyar PajtassunkMagyar Pajtassunk

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Magyar Pajtassunk

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^