Kuvasz puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Kuvasz Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Kuvasz puppy's

Momenteel worden er geen Kuvasz puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Mooie HD, ED en OCD vrije Kuvaszpups beschikbaar voor de serieuze liefhebber! Pups worden in huiselijke kring ingeprent en gesocialiseerd. Met stamboom, chip, puppyenting, ontwormd, puppypakket. Gefokt volgens de regels van de Raad van Beheer en rasvereniging Kuvasz Vereniging Nederland! Kom gerust eens kennis maken met dit mooie zeldzame witte Hongaarse herderras! En bezoek ook eens de website voor meer informatie en honderden mooi foto's van dit ras. Tot horens en/of tot ziens!

Kuvasz puppies geboren op 7 augustus 2017 en mogen op 8 wk leeftijd naar nieuwe eigenaar. We hebben 3 reutjes en 4 teefjes. We hebben nog 1 teefje beschikbaar voor serieuze liefhebber van dit ras.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Kuvasz puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Kuvasz ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Kuvasz? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Kuvasz? Kijk dan bij de Kuvasz rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Kuvasz Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Kuvasz puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^