Ierse Wolfshond fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Ierse Wolfshond fokkers op de HondenPage.

Gaelforce Irish Wolfhounds Gaelforce Irish Wolfhounds

Een kleine familiekennel waar onze honden opgroeien met kinderen, paarden, katten, pluimvee enz. Wij fokken op gezondheid en karakter.

Bois de Sina is een kleinschalige kennel die zich focust op Ierse Wolfshonden. Onze honden groeien op in een rustige bosrijke omgeving waar ze naar hartelust kunnen spelen en ravotten. Onze focus ligt voornamelijk op het typische vriendelijk karakter van dit ras en op de gezondheid zodat we jouw hond een gezond leven geven.

Glaslyn Gateway Glaslyn Gateway Glaslyn Gateway

Wij zijn een jong gezin die een grote liefde heeft voor dieren. Samen met onze drie kinderen fokken wij Ierse Wolfshonden. We betrekken onze kinderen dan ook in het socialiseren, zorgen en opvoeden van de puppy's. We zijn verliefd geworden op dit prestigieuze ras vanwege hun imposante verschijning en hun zacht karakter. Voor ons is de Ierse Wolfshond de ideale familiehond. Zacht, lief en rustig van aard veroveren ze een plekje in elk hart en ook in ons gezin. We zoeken steeds naar gezonde, sterke lijnen maar dit fantastische karakter is voor ons het allerbelangrijkst. In het najaar van 2020 verwachten wij een nestje van onze River.

Occassionele fokker van Ierse wolfshonden vanuit een grote liefde voor het ras. Onze honden leven samen met ons in huis en maken deel uit van ons gezin. We houden onze roedel bewust klein om ze voldoende zorg, aandacht en levenskwaliteit te kunnen bieden. In 2019 plannen wij ons eerste nestje puppies.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Ierse Wolfshond fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Ierse Wolfshond ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Ierse Wolfshond? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Ierse Wolfshond? Kijk dan bij de Ierse Wolfshond rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Ierse Wolfshond fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Ierse Wolfshond puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^