Whippet fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Whippet fokkers op de HondenPage.

ChessWyn ChessWyn ChessWyn ChessWyn ChessWyn ChessWyn ChessWyn ChessWyn ChessWyn ChessWyn ChessWyn ChessWyn ChessWyn ChessWyn ChessWyn ChessWyn ChessWyn ChessWyn ChessWyn ChessWyn ChessWyn ChessWyn ChessWyn

Wij zijn een kleine hobby kennel in Roermond. Van tijd tot tijd pups beschikbaar uit weloverwogen combinaties.

DELIRIOUS DELIRIOUS DELIRIOUS DELIRIOUS DELIRIOUS DELIRIOUS DELIRIOUS

Hier bij Delirious nemen wij fokken erg serieus. Onze honden zijn in eerste instantie geliefde huishonden die met ons samenleven en de hele dag om ons heen zijn. Onze honden leven gewoon bij ons in huis en niet in kennels. Zij kunnen gaan en staan waar zij willen. Ook genieten zij zoveel mogelijk van hun vrijheid, dagelijks gaan we naar het bos waar ze naar hartenlust kunnen rennen, spelen of gewoon genieten van de geuren. Wij proberen ook een bepaalt type whippet te fokken die gezond en intelligent is, kan coursen en aangenaam is om naar te kijken. De meeste van onze honden hebben dan ook kampioenschappen behaald in binnen en buitenland. Ook karakter is voor ons heel belangrijk, want daar leef je mee. Shows en coursings maken maar een klein deel uit van het leven van een hond, het grootste gedeelte van hun leven zijn onze honden gewoon gezelschapsdieren. Juist dan komt het karakter naar voren als een van de belangrijkste eigenschappen van een hond. Wij houden van whippets die stabiel en intelligent zijn. Doordat wij ook nog coursen met onze whippets weten wij ook dat zij uit het juiste hout gesneden zijn voor het werk waar zij oorspronkelijk voor zijn gefokt, n.l. hazen en konijnen vangen. Wij fokken geen whippets voor geldelijk gewin. Voordat we een nest fokken hebben we lang nagedacht over de aanstaande ouders en het doel dat we ermee hopen te bereiken. Onze pups worden in huis grootgebracht onder de best mogelijke omstandigheden. Kwaliteit gaat boven kwantiteit vandaar dat wij slechts af en toe een nestje fokken enkel en alleen als wij zelf weer een jonge hond willen aanhouden om onze lijnen voort te zetten. Ook kost het veel tijd en energie om pups te socialiseren en voor te bereiden voor het leven bij hun nieuwe eigenaar. Wij fokken niet voor kampioenschappen die bij de naam van een hond kunnen worden gezet. Wij fokken ook niet voor de bekers, rozetten of ons eigen ego. Wij fokken om een (heel) klein steentje bij te kunnen dragen aan het behoud van ons mooie ras. We vinden het veel belangrijker om een gezonde whippet te fokken met een stabiel intelligent karakter geschikt als geliefde huishond. Een huishond waar je mee kan sporten, showen maar vooral van kan genieten.

Fu Ja Shen Whippets is te vinden in de kop van Overijssel in het plaatsje Tuk. Naast het luieren op de bank en in de manden, zijn onze whippets actief in coursing en show. Wij fokken volgens het rasspecifiek fokregelement van de Nederlandse Whippet Club. Jaarlijks volgen wij de fokkerstour van de Raad van Beheer.

Marakaya's whippets is een bescheiden whippet"kennel" in Noord Holland. Onze honden leven in huis en zijn onderdeel van ons gezin. Dagelijks maken wij lange wandelingen in de duinen of op het strand. Onze honden lopen tevens op de renbaan (windhondenrennen). Eens in de 2/3 jaar fokken wij een nestje uit weloverwogen combinaties. In 2016 werd ons 11e nest geboren sinds 1990.

Nonsuch whippets Nonsuch whippets Nonsuch whippets Nonsuch whippets Nonsuch whippets Nonsuch whippets Nonsuch whippets

Nonsuch whippets is een kleine kennel uit Den Haag die eens in de twee tot vier jaar een nestje heeft. De pups worden bij ons in de huiskamer met veel zorg en liefde grootgebracht. Wij besteden uiteraard ook veel aandacht aan een goede socialisatie. We zijn lid van de Nederlandse Whippet Club (NWC) en de honden waarmee wordt gefokt voldoen aan de uiterlijke en gezondheidseisen van de Whippet Club.

Whippets zijn lieve, sociaal, aanhankelijke en sportieve honden. Wandelen, spelen graag met honden en kinderen. Liggen 's avonds met baasje en familie leden op de zetels, dicht bij of op de schoot de vier pootjes de lucht in. Een ideaal hond in alle omstandigheden.

oochigea's

we zijn een hobbyfokker van het ras whippet een whippet is een perfecte huishond of renhond onze honden en pups worden in huiselijke sfeer grootgebracht en krijgen veel liefde

Salty Sand's Salty Sand's Salty Sand's Salty Sand's Salty Sand's Salty Sand's Salty Sand's Salty Sand's Salty Sand's Salty Sand's Salty Sand's Salty Sand's Salty Sand's Salty Sand's Salty Sand's Salty Sand's Salty Sand's Salty Sand's Salty Sand's Salty Sand's Salty Sand's

Salty Sand's is een kleine whippetfamilie in Den Helder, Noord-Holland. Onze whippets doen hun kennelnaam eer aan en rennen dagelijks langs de zee in Den Helder, want voldoende vrije beweging is belangrijk voor dit ras. Daarna bezetten zij vanzelfsprekend de beste plekjes op de bank. Wij showen en coursen met onze whippets en fokken af en toe een nestje, volgens de regels van de Raad van Beheer voor de kynologie in Nederland en de Nederlandse Whippet Club. Dit houdt o.a. in dat de ogen van de ouderdieren worden onderzocht op erfelijke oogziekten, en dat wordt voldaan aan criteria met betrekking tot het welzijn, de gezondheid en het karakter van de ouderdieren en de pups. Daarnaast laten wij altijd het hart van de ouderdieren onderzoeken op erfelijke afwijkingen. Onze nestjes worden uiteraard in de huiskamer geboren en grootgebracht en de pups worden liefdevol en zeer uitgebreid gesocialiseerd. Wij maken altijd eerst persoonlijk kennis met toekomstige pupeigenaren voor zij op de lijst voor een pup komen. Wilt u gewoon eens meer weten over ons heerlijke ras? Volgt u dan ons weblog; hierop verschijnen wekelijks artikelen, over zowel het wel en wee van onze eigen whippets als over de whippet in het algemeen.

Southgrove Whippets Southgrove Whippets Southgrove Whippets Southgrove Whippets Southgrove Whippets Southgrove Whippets Southgrove Whippets Southgrove Whippets Southgrove Whippets Southgrove Whippets Southgrove Whippets Southgrove Whippets Southgrove Whippets Southgrove Whippets Southgrove Whippets Southgrove Whippets

Southgrove Whippets is een kleine kennel gevestigd in het oosten van Nederland. Onze honden wonen bij ons in huis. Dagelijks gaan we er met ze op uit en maken heerlijke wandelingen in de bossen rondom. Zo nu en dan hebben wij een nestje, waarvan de ouderdieren voldoen aan alle eisen die de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland en de Nederlandse Whippet Club stelt. De pups groeien in huis op. Wij stellen hogen eisen aan de socialisatie van de pups. Wij laten ze kennismaken met heel veel verschillende dingen, geluiden, dieren, auto, (regen)water (sneeuw alleen als het er is )en nog veel meer. Voor meer informatie kunt u op onze website terecht of voor meer dagelijkse dingen op de daaraan gekoppelde blog. Zijn er meer vragen neem dan gerust contact op.

fokker van whippets (1985/1998 en magyar agars (1998) nu gestopt met fokken, maar nog wel onderhoudend met andere fokkers... hieronder de Magyar Agar en Greyhound Club, http://members.casema.nl/jfidom/rasvereniging.html

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Whippet fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Whippet ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Whippet? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Whippet? Kijk dan bij de Whippet rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Whippet fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Whippet puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^