Groenendaeler fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Groenendaeler fokkers op de HondenPage.

Groenendaelerkennel Groenendaelerkennel Groenendaelerkennel Groenendaelerkennel

We zijn een kleine kennel die zo en dan eens een nest zal fokken volgens de regels van de rasvereniging. Ons doel is om een gezonde hond te fokken met een goed karakter. Uiterlijk is belangrijk , maar voor ons ondergeschikt aan gezondheid en karakter.

Wij fokken honden! Welk ras? "Alle!" Welke maat hond? "Alle!" Van golden retriever tot Dobermann wij zijn de fokker waarbij alles kan. Wilt u liever een mix? Een husky x tekkel? Of liever een tekkel x pomeriaan? Daar doen wij ook aan! Wij hebben OOK elk weekend laatste kans hondjes; de overblijvers met een verlaagde prijs speciaal voor de impulsieve honden koper. Koopt u twee pups dan krijgt u een bonus. Koopt u een heel nestje van minimaal 6 dan krijgt u een opblaas jacuzzi van ons gratis erbij.

groenendaelkennel van Hof ter Brughe groenendaelkennel van Hof ter Brughe groenendaelkennel van Hof ter Brughe

Wij zijn een Belgische kennel, kweken max 1 nestje per jaar. Dit uit liefde voor het ras. Wij doen dit met twee, Robert van Wesemael (keurder op schoonheidsshows en gehoorzaamheid) en Dimitri Seminck,( speler gehoorzaamheid). Op 05/05/2014 wordt onze teef Kleo van Hof ter Brughe (zeer goede uitslagen in gehoorzaamheid) gedekt door jago de Sincfal (meerdere keren schoonheidskampioen). Er zijn al enkele pups besteld maar bel gerust voor wat meer uitleg. neem ook eerst een kijkje op onze site.

Tikaani 's hof ter Lede Tikaani 's hof ter Lede Tikaani 's hof ter Lede Tikaani 's hof ter Lede Tikaani 's hof ter Lede Tikaani 's hof ter Lede Tikaani 's hof ter Lede Tikaani 's hof ter Lede

pups worden hier in een huislijke sfeer groot gebracht en er wordt in de eerste 8 weken veel aandacht besteed aan het opdoen van een brede waaier aan verschillende indrukken; kinderen, auto 's , fietsers, andere honden, binnen, buiten, indien mogelijk water , bewegende voorwerpen, ... dit alles om later zo stabiel mogelijke karakters te kunnen vormen. mijn groenendaelers zijn mijn passie, en hier steek ik dan ook graag heel veel tijd en moeite in. mijn doel als fokker is dan ook om zo stabiel mogelijke karakters te fokken die zowel voor verschillende sporten als gewoon als huishond kunnen ingezet worden. facebookpagina: Tikaani's hof ter Lede

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Groenendaeler fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Groenendaeler ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Groenendaeler? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Groenendaeler? Kijk dan bij de Groenendaeler rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Groenendaeler fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Groenendaeler puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^