Fokker vermelding van Kennel Lapsitalvi

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Kennel Lapsitalvi is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we Kennel Lapsitalvi nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra Kennel Lapsitalvi langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat Kennel Lapsitalvi een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid. De HondenPage kan het voorzichtig aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Kennel Lapsitalvi
Beschrijving: Wij zijn een kleine Finse Lappenhonden kennel aan de rand van de Betuwe. Heel af en toe fokken wij een nestje met onze honden in huiselijke sfeer. Wij zijn erkend als aspirant fokker door de Finse Lappenhonden Vereniging Nederland en fokken volgens de richtlijnen van de rasvereniging..

Contact
Website: http://definselap.nl
Telefoon:

Adres
Woonplaats: culemborg

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Kennel Lapsitalvi is te vinden onder
- Finse Lappenhond fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Nanook is een creme lapje van 1 jaar (9 mei 2015). Ze heeft een heerlijk open karakter en is vriendelijk voor andere honden. Het is een echte mensenvriend en is zeer lief met (kleine) kinderen. Met haar plannen eind 2017 we ons eerste nestje. Satu is een zwart lapje met lichte aftekening. Zij is geboren op 16 februari 2016. Ze is een echte lap, vriendelijk, nieuwsgierig en lekker actief.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
De ouderhonden worden getest op HD, Pompe, prcd-PRA en ECVO. Nanook is prcd-PRA vrij en Pompe vrij (getest via Laboklin (20-5-2016)). Nanook heeft HD A heupen en is ECVO vrij getest op 11-11-2016. Alle gezondheidsuitslagen van Nanook zijn in te zien op onze website. Satu is prcd-PRA vrij en Pompe vrij (getest via Laboklin (20-5-2016)). Satu is ECVO vrij getest op 11-11-2016. Alle gezondheidsuitslagen van Satu zijn in te zien op onze website. HD test zal gedaan worden zodra Satu oud genoeg is (rond 18 maanden).

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden rond hun 6e week inge├źnt en worden een aantal keer ontwormt.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups blijven minimaal 8 weken in het nestje, daarna mogen ze naar hun nieuwe baasjes.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Onze lappen zijn primair ons gezinslid. Wij hebben dan ook incidenteel een nestje, maximaal 1 nestje per jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien bij ons in huis op in een kinderrijk gezin. Veel aandacht wordt besteed aan de socialisatie van de pups.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Kennel Lapsitalvi
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Kennel LapsitalviKennel LapsitalviKennel LapsitalviKennel LapsitalviKennel LapsitalviKennel LapsitalviKennel Lapsitalvi

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Kennel Lapsitalvi

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^