Fokker vermelding van Tjistij Chebaka

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Tjistij Chebaka
Beschrijving: Wij fokken af en toe een nestje Finse Lappenhonden. Wij fokken op gezondheid, karakter en dan op uiterlijk. De honden leven bij ons in huis. De pups worden zorgvuldig gesocialiseerd. De honden zijn voor ons geen hobby, maar onze passie.

Contact
Website: http://www.heufkens.net
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Veenendaal

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Tjistij Chebaka is te vinden onder
- Finse Lappenhond fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De oudste FL die bij ons woont heeft 2 keer een nestje gehad (zij was toen 2 en 4 jaar). Omdat zij allebei de keren een nest had van 8 pups vonden wij dat zij haar bijdrage aan het ras ruimschoots had geleverd. en dus geen nestje meer... Moikka was nog niet "volwassen" in mijn ogen toen ze 2 jaar was, vandaar dat zij haar eerste nestje krijgt als zij al 3 jaar is. Onze derde FL is pas anderhalf jaar, dus met haar wachten we nog even!

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
HD: onze oudste had A heupen. De middelste had C heupen, vandaar dat wij persé een reu wilde met A heupen. De jongste hebben wij nog niet laten testen. Ogen: de oudste is via haar DNA getest op PRA; vrij! Ook de ECVO testen waren altijd prima. De middelste is niet op DNA getest,omdat beide ouderdieren van haar DNA getest vrij als resultaat hadden. Zij kan dus genetisch gezien geen drager van het PRA gen zijn. De ECV testen zijn natuurlijk wel uitgevoerd en die waren prima. De jongste is nog niet getest.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups krijgen de gebruikelijke medische onderzoeken, ontwormkuren en entingen.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Als de pups 8 weken zijn, mogen ze naar hun nieuwe huis.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1-2

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien bij ons in de woonkamer op. Daar heb ik een werpkist staan, waar (als de pups wat ouder zijn) ook een ren aangemaakt kan worden. Verder komen ze regelmatig bij ons in de tuin en nemen we elke pup minstens 1 keer mee in de auto.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Tjistij Chebaka
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Tjistij ChebakaTjistij ChebakaTjistij Chebaka

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Tjistij Chebaka

06-08 Finse Lappenhond pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^