Engelse Stafford fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Engelse Stafford fokkers op de HondenPage.

Wij verwachten 2 januari 2014 ons eerste nestje Stafford shire bullteriers. De hondjes krijgen een stamboom en worden in huis groot gebracht en gesocialiseerd.

Onze kennel angel of sunshine staffs fokt zo af en toe een nestje Stafford bull terriƫrs, wij fokken enkel en alleen met stafford bull terriƫrs die vrij zijn van L2-HGA, HC en in het bezit zijn van een DNA profiel. De combinaties zijn wel overwogen, hierbij kijken wij vooral naar: lijnen, karakter, gezondheid en of de combinatie naar ons idee iets kan toevoegen om de rasstandaard te verbeteren. Onze pups krijgen allemaal een stamboom en een chip die door de raad van beheer is afgegeven. En tevens een DNA profiel. Voor meer informatie kun u contact met ons opnemen of raadpleeg de website.

Wij fokken Staffordshire Bull Terriers / Engelse Staffords. Onze honden zijn getest op L2-HGA - HC - ED - PL - HD. Gezondheid staat op nr. 1 bij ons. Wij gaan met onze honden naar shows en sport events. Wij wonen in Luyksgestel.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Engelse Stafford fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Engelse Stafford ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Engelse Stafford? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Engelse Stafford? Kijk dan bij de Engelse Stafford rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Engelse Stafford fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Engelse Stafford puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^