Fokker vermelding van van de Jentelsbrink

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: van de Jentelsbrink
Beschrijving: van de Jentelsbrink is een Duitse Staande Langhaarkennel. Momenteel hebben we 3 honden, te weten: Ayla van 8 jaar, Castor van 5 jaar en Caitlin van 5 jaar. Castor en Caitlin zijn broer en zus. Voor ik ga fokken, zorg ik ervoor dat de honden geröntgend zijn en getest op de E-locus. Bij de keuze van mijn combinaties kijk ik ook naar het inteeltpercentage. Deze is meestal rond de 3%, dus ook de minste kans op problemen. Onze honden verblijven deels buiten en deels bij ons in huis. Een drachtige teef verblijft gedurende de gehele dracht in huis en de pups worden in huiselijke kring geboren. Na een rustperiode van 2 weken is het eerste bezoek toegestaan. Onze pups maken gelijk kennis met andere mensen, de andere aanwezige honden, huisgeluiden, kleine kinderen enz. Met 6 weken gaan ze voor het eerst mee in de auto en worden er een paar ritten gemaakt. Omdat het jachthonden zijn, laten we ze ook buiten wennen aan het schot. De pups mogen niet eerder met hun nieuwe eigenaar mee dan dat ze 8 weken oud zijn. De nieuwe eigenaar krijgt tevens een contract van mij waarin diverse rechten en plichten zijn vastgelegd.

Contact
Website: http://www.jentelsbrink.nl
Telefoon: 06-38090229

Adres
Woonplaats: Nieuw-Weerdinge

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

van de Jentelsbrink is te vinden onder
- Duitse Staande Hond, Langhaar fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De oudste hond in mijn kennel heet Ayla en zij is 8 jaar oud, hier wordt niet meer mee gefokt. Dochter Caitlin is 5 jaar oud en zij is op 3 december 2012 voor het eerst gedekt. Castor is ook 5 jaar oud en het is de bedoeling dat hij in de toekomst gaat dekken.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Alle honden in de kennel zijn getest op HD, allen zijn ze HD-vrij. Ayla en Caitlin zijn ook getest op de E-locus, uitslag hiervan is EE, dus vrij. Castor moet nog getest worden, dit gaat in de nabije toekomst gebeuren, verwachting is dat ook hij EE zal hebben.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
de pups worden niet specifiek getest, wel krijgen ze met de leeftijd van 6 weken de normale puppy-enting en de chip. Ook worden ze met 4, 6, en 8 weken ontwormd

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
met 8 weken, eerder niet

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups worden in huiselijke kring geboren en daar groeien ze ook op

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met van de Jentelsbrink
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

van de Jentelsbrinkvan de Jentelsbrinkvan de Jentelsbrink

Puppy advertenties van van de Jentelsbrink

17-05 Duitse Staande Hond, Langhaar pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^