Chinese Naakthond fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Chinese Naakthond fokkers op de HondenPage.

De stamboom van de pups staan ook op mijn Facebook. Met de testresultaten. Hieronder de link van de stamboom voor deze 4 pups. http://www.chinesecrested.no/pedigree.php?father=124110&mother=124010 Ons Tricolour teefje Jasmine +Larry onze black and white reu. Beide zijn getest op alke erfelijke afwijkingen. Zo zijn ze getest in Emmeloord ECVO, Patella , PLL, Pl , en ook nog via DNA omvattende testen ook van de andere oogafwijkingen. Daarnaast zijn beide ouders ook Voorzien van DNA profiel. De ouderdieren van onze honden hebben we ook DNA profielen van. Al onze honden worden door dierenkliniek Hardenberg ingeënt op schema. Ontwormen op schema etc. Raad van Beheer komt natuurlijk om de pups te chippen en ook DNA profiel af gemomen. Alles is in te zien, bij het komen kijken/kopen van een pup. Ze worden goed gesocialiseerd met andere dieren. Nemen ze mee in de auto en gaan ze in een buggy mee de stad in. Onze dieren zijn net onze kinderen , wij mogen er ook nog bij. We willen altijd het beste voor onze pups. En houden contact met de nieuwe baasjes. Ook voor advies kunnen ze altijd terug vallen op mijn wetenschap. Heb diploma's gedrag omgang hond. Dus zeer serieus bezig. Alles wordt met alle liefde verzorgd. En geen hondjes in kennels. Ze groeien altijd op met andere dieren. Wanneer iemand interesse heeft kan tegen de tijd altijd langskomen. Bij ons houdt het niet op de verantwoordelijkheid voor wat we op de wereld hebben gezet. Blijven alles volgen. En met raad en daad nieuwe baasjes bij staan. Want een hond neem je niet voor even, maar voor een heel leven.doe mijn best om de combinatie van teef en reu zo goed mogelijke uit te zoeken, en of het positief iets kan opleveren voor het ras en mijn fokdoel. Het neemt dan ook veel tijd in beslag voordat ik de juiste match heb gevonden. Ik ben erg kieskeurig met het zoeken van puppy kopers. Natuurlijk staat het hun vrij om al hun vragen op me los te laten.

mijn naam is Nancy , wij hebben al altijd honden gehad , maar het ras dat ik altijd graag zag , was de chinese naakthond . prachtkaraktertjes , soms net als stoute pubers, hebben graag aandacht , en je verveelt je nooit met hen :-p .

Cat's China Dogs  Cat's China Dogs  Cat's China Dogs  Cat's China Dogs  Cat's China Dogs  Cat's China Dogs

Chinese Crested kennel in huiselijke sfeer, sinds 1978 ! Wij fokken af en toe een nestje met onze Chinese Naakthondjes, welke getest worden op erfelijke afwijkingen. Ecvo , PLL, en DNA tested. Wij selecteren op karakter, afstamming, en correcte bouw van onze pups en volwassen hondjes. De liefde voor het ras staat no 1 bij ons, maar hier worden geen volwassen hondjes, afgedankt, 1 maal gekozen voor een hondje, heeft hij/zij hier een thuis voor het leven ! Fokken zeer selectief, en proberen ook onze puppie kopers selectief uit te zoeken. Een hondje neem je niet voor ""even "" maar voor zijn hele leven. Pups worden verkocht met FCI stamboom van de RVB, en met koop/garantiecontract. Met regelmaat nemen wij ook deel op hondenshows met onze Cresteds , maar vergeten niet dat ze ook fijn mogen rennen in het bos ! Een Chinese Naakthond is enorm aanhankelijk, trouw , slim, een clown, speels maar ook actief ! En liever niet alleen maar met een soort genootje(s) m. vr. gr. Catharina van den Elzen

Happy Dancing Chinesecrested Happy Dancing Chinesecrested Happy Dancing Chinesecrested Happy Dancing Chinesecrested Happy Dancing Chinesecrested Happy Dancing Chinesecrested Happy Dancing Chinesecrested

Wij zijn Patrik en Wendy van Oosten en beiden al vanaf kind met honden actief en dus geïnfecteerd met het hondenvirus. Iets waar je nooit meer vanaf gaat komen. Cupido is onze eerste Chinese Naakthond geweest, welke helaas op 28 oktober 2014 is ingeslapen. Hij is maar liefst 14 jaar, 8 maanden en 11 dagen oud geworden. Door hem is er ook absoluut sprake van een besmetting van de Chinese Crested. Op 2 juni 2003 is ons eerste nestje Chinese Naakthonden geboren, het AA-nestje. In deze inmiddels ruim 11 jaren hebben wij meerdere nestjes gefokt uit verschillende combinaties en zijn er in onze fokkerij ook meerdere kampioenen geboren. Wij zijn trots op onze honden en uiteraard fokken wij uitsluitend met honden, die getest zijn op hun gezondheid (PLL, PRAprcd, ECVO en Patella Luxatie) en die kampioenswaardig zijn. Temperament is voor ons een hot-item, wij staan voor een open en enthousiaste Chinese Naakthond. Dit zul je ook absoluut terug zien in de showring, wat onze passie is!! Wendy is inmiddels exterieurkeurmeester van de Chinese Naakthond, Poedels, Havanezers, Coton de Tuléar, Tibetaanse Spaniël en de Welsh Corgi Pembroke.

wij fokken op kleine schaal chinese naakthondjes die in huis geboren worden en opgroeien waarbij liefde en aandacht voor de hondjes en gezondheid bovenaan staat u bent welkom om onze hondjes te bezoeken wel even een afspraak maken dan staat de koffie klaar

Ik heb mijn eerste eigen hond gekocht toen ik 16 was , dit was een mechelse herder. Heb sinds dien eigenlijk de honden sporten niet meer los gelaten en heb dan ook al heel wat verschillende trainingen gedaan zoals behendigheid , ipo, reddingswerk gg…, dogdance enz. Heb ook enige tijd les gegeven, honden opgevangen waar mensen geen raad meer mee weten. In 1995 is bij ons het eerste Trishablue nestje geboren. Nu ben ik vooral bezig met shows, dogdance en gedrag. De kinderen Cheyenne en Darwin zijn actief met Behendigheid. Mijn doel in het fokken, is dat mijn fokproducten in eerste plaats gezond zijn. Daarnaast wil ik honden met een leuk stabiel karakter, die op de show niet voor gek staan Veelzijdige honden die ook evt. aanleg hebben in het werken in bv. behendigheid, obidience, dogdance, enz. Ik doe mijn best om de combinatie van teef en reu zo goed mogelijke uit te zoeken, en of het positief iets kan opleveren voor het ras en mijn fokdoel. Het neemt dan ook veel tijd in beslag voordat ik de juiste match heb gevonden. Ik ben erg kieskeurig met het zoeken van puppy kopers. Natuurlijk staat het hun vrij om al hun vragen op me los te laten.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Chinese Naakthond fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Chinese Naakthond ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Chinese Naakthond? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Chinese Naakthond? Kijk dan bij de Chinese Naakthond rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Chinese Naakthond fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Chinese Naakthond puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^