Fokker vermelding van Els Zentveld

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Els Zentveld is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we Els Zentveld nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra Els Zentveld langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat Els Zentveld een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid. De HondenPage kan het voorzichtig aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Els Zentveld
Beschrijving: De stamboom van de pups staan ook op mijn Facebook. Met de testresultaten. Hieronder de link van de stamboom voor deze 4 pups. http://www.chinesecrested.no/pedigree.php?father=124110&mother=124010 Ons Tricolour teefje Jasmine +Larry onze black and white reu. Beide zijn getest op alke erfelijke afwijkingen. Zo zijn ze getest in Emmeloord ECVO, Patella , PLL, Pl , en ook nog via DNA omvattende testen ook van de andere oogafwijkingen. Daarnaast zijn beide ouders ook Voorzien van DNA profiel. De ouderdieren van onze honden hebben we ook DNA profielen van. Al onze honden worden door dierenkliniek Hardenberg ingeënt op schema. Ontwormen op schema etc. Raad van Beheer komt natuurlijk om de pups te chippen en ook DNA profiel af gemomen. Alles is in te zien, bij het komen kijken/kopen van een pup. Ze worden goed gesocialiseerd met andere dieren. Nemen ze mee in de auto en gaan ze in een buggy mee de stad in. Onze dieren zijn net onze kinderen , wij mogen er ook nog bij. We willen altijd het beste voor onze pups. En houden contact met de nieuwe baasjes. Ook voor advies kunnen ze altijd terug vallen op mijn wetenschap. Heb diploma's gedrag omgang hond. Dus zeer serieus bezig. Alles wordt met alle liefde verzorgd. En geen hondjes in kennels. Ze groeien altijd op met andere dieren. Wanneer iemand interesse heeft kan tegen de tijd altijd langskomen. Bij ons houdt het niet op de verantwoordelijkheid voor wat we op de wereld hebben gezet. Blijven alles volgen. En met raad en daad nieuwe baasjes bij staan. Want een hond neem je niet voor even, maar voor een heel leven.doe mijn best om de combinatie van teef en reu zo goed mogelijke uit te zoeken, en of het positief iets kan opleveren voor het ras en mijn fokdoel. Het neemt dan ook veel tijd in beslag voordat ik de juiste match heb gevonden. Ik ben erg kieskeurig met het zoeken van puppy kopers. Natuurlijk staat het hun vrij om al hun vragen op me los te laten.

Contact
Website: http://www.facebook.com/ezentveld
Telefoon: 0591853088

Adres
Woonplaats: Emmen

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Els Zentveld is te vinden onder
- Chinese Naakthond fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Allen rond 2en een half jaar.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Onze honden zijn getest op afwijkingen. Bij de Chineesjes is dat op de ogen patella en via EVCO En DNA. Pll. Pl DNA van de ouders. Allen zijn vrij van deze erfelijke afwijkingen. Ze zijn getest in Emmeloord door specialisten. Testen heb ik thuis ter inzage. Uiteraard komt Raad van Beheer de pups chippen en neemt ook gelijk DNA af van de pups.De ouders van onze honden zijn ook getest op deze erfelijke ziekten. Met een DNA profiel. Alles is ter inzage bij het komen kijken naar eventuele pups die we hebben. Bij de dierenkliniek in Hardenberg, worden onze pups onderzocht en krijgen enting na leeftijd. Uiteraard worden ze iedere 14 dagen behandeld met wormpasta.Wanneerze naar het buitenland verkocht zouden worden,wordt ook rabiës gegeven.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Bij de dierenarts algemeen onderzoek. Enten naar schema dierenarts.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Rond de 8 weken. Of bij naar buitenland 12 tot 16 weken. Ivm rabiës moeten ze ouder zijn om die enting te mogen krijgen.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Niet ieder jaar. Om de 2 jaar ongeveer.

Hoe en waar groeien de pups op ?
In huis tussen andere hondjes en 2 Siberische katten. Ben ook zelf gediplomeerd Instructrice G&G gehoorzame hond en gedrag hond. Heb dus veel ervaring met socialisatie. Hecht veel waarde aan dat de pups vrij en blij worden. Zo gaan ze mee in de auto en hondenbuggy. En laten ze kennis maken met allerlei mensen kinderen hoeden andere vreemde zaken wat ze helpt met een goede start voor het leven. Ook na het verkopen van onze hondjes blijven we actief toezien, horen hoe het gaat. We staan mensen ten aller tijde naast. En zullen met raad en daad bij blijven staan. Onze hondjes worden altijd met een verkoopcontract verkocht. Voor beide partijen een eerlijke overeenkomst.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Els Zentveld
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Geen foto's gevonden

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Els Zentveld

02-01 Chinese Naakthond pups
02-01 Chinese Naakthond pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^