HondenPage baasje Fíli

Wat schreven de vrienden van Fíli op het forum

honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus schreef in Washbar om de hond te wassen.
https://www.bio-amable.nl/atelier-do-sabao-natuurlijke-bio-special-pets-dieren-zeepjes-zepen Ik gebruik  voor bacchus special pets zeepje van atelier do sabao. Ruikt heerlijk, wast goed en bacchus gaat er goed mee. Was bacchus  niet heel vaak. Hij is niet zo een smeerpoets.
honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus schreef in Hond en kerstboom, tips gevraagd
Bacchus kijkt niet om naar de boom. Tijdens optuigen reuze spannend en overal met de neus in,  maar daarna niks.   Gewoon uitproberen  en hond de kamer uit als je er niet bij bent.  
honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus schreef in Voedings supplement bij artrose
3 weken terug liep Bacchus vanuit het niks mank, dag later was dat weer over. Aangezien we op die dag erna op vakantie gingen voor toen zo gelaten. Tijdens de vakantie geen last gehad van manken (liep aan de lijn met wandelingen) en de afgelopen weken ook niet. Afgelopen vrijdag opeens weer mank, zaterdag leek het weer beter en was hij mee naar het bos (los gelopen). Tijdens de wandeling liet hij niks merken. Maar savonds stond hij op uit zijn mand en liep hij gewoon kreupel en zondag ook. Was echt zielig. Vanochtend dus een afspraak bij de dierenarts gemaakt en kon daar vanmiddag terecht. Ze vermoed artose, bij onderzoek gaf hij duidelijk pijn aan bij bepaalde beweging. Heb nu voor 8 dagen pijnstiller /ontstekingremmer mee en hij moet rust houden. Korte rondjes en aan de lijn (de riem, hij hoeft niet af te vallen, is keurig op gewicht). Na deze week bekijken hoe het gaat en anders verder onderzoek.  Nu zit ik zelf te denken aan een voedingsupplement om hem te geven. Ik had er met de dierenarts over maar we zijn er niet verder op doorgegaan realiseerde ik me toen ik weer in de auto zat. Wie heeft er goede ervaningen en met wat? BV glucosamine of is er ook iets anders? En ik las gewoon bij het kruidvat te koop, welke dosis koop je dan?
honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus schreef in S'nachts huilen en blaffen
Bacchus sliep eerst beneden. Maar hij was het er niet mee eens dat de katten wel naar boven mochten  en hij niet. Wat zich uitte in blaffen en piepen zodra wij in bed lagen. Dus hij slaapt  al een paar jaar bij ons in een slaapkamer op wen eigen plekje.  Ik heb de slaapdeur op een haak, zodat de katten  in en uit de kamer kunnen en hij niet. Sinds hij boven slaapt geen geblaf  of gepiep meer snachts.
honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus schreef in Roemeens adoptiehondje komt!
Lijkt mij ook luiheid  door de warmte.  Ze/hij staat best vlot op.  En ik denk dat de 'bemoeienis' van de stichting in de praktijk wel mee zal vallen. 
honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus schreef in Buddyrider of Basil Buddy?
Zit de fietksr wel met de juiste bevestiging  vast. Ik heb jaren met een fietskar  gereden, met kinderen  en met een hondje en die is nog nooit omgekiept in de bochten oid. Wat betreft het omvallen van de fiets een goede dubbele  standaard erop.
honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus schreef in Op stap in de bergen
Prachtig. Wij wandelen ook graag in de bergen,  zo veelzijdig.
honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus schreef in Hondje 6 maanden
Oeps dubbel  
honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus schreef in Hondje 6 maanden
Ik vind 3 a 4 uur voor overdag  ook prima.  Bacchus hoeft het niet langer  op te houden. Ik ga iedere  4 uur  met hem uit. Zelf ga je toch ook vaker op de dag plassen . Als hij het snachts droog houdt is dat met 6mnd heel netjes  
honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus schreef in blunders bij opvoeding
Dochter heeft bacchus geleerd om bij het oversteken van een weg, door te lopen,  niet stoppen of snuffelen. Bacchus neemt het heel letterlijk en trekt echt een sprintje naar de overkant . Krijgen dat er niet meer uit.
honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus schreef in Vroeg castratie ervaringen gezocht
Bacchus is ook best jong gecastreerd. Hij had een navelbreuk en met 9maanden is hij daaraan geopereerd en gelijk geholpen. Nog nooit heeft een intake rue op hem geprobeerd te rijden. Ook hij rijdt nooit ergens op. Ook is Bacchus best een flinke jongen geworden niet kleiner dan broertjes die later zijn geholpen. 
honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus schreef in hond vind het niet leuk in onze nieuwe auto
" Ze ligt gewoon los achter in los, hebben ook de kofferbak hoes en de deken uit de andere auto in deze auto liggen .Wagen ziek lijkt me sterk want dan had ze het in de andere auto ook moeten hebben. Ook verscheelt de auto niet veel qua grote met mijn vorige auto.   Wil haar eigenlijk niet voor in hebben ivm haren overal. ga haar maar wat meer mee nemen met de auto en hopen dat ze het toch fijn gaat vinden.         " maaike Toch kan dat misselijk/wagenziek in de ene auto en de ander niet. De auto kan anders rijden, ze kan ander zicht hebben. Toch beter haar wat verder naar voren halen.
honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus schreef in Wilde deze julie niet onthouden
Ik heb het idee als je het filmpje bekijkt dat eigenijk vooral de eigenaren zo panisch doen. Op veel momenten staat/zitten de honden gewoon stil . Ik vind het lichtelijk overdreven, zullen best druk zijn en enorm trekken. Maar vooral die man is super druk in de weer met ze. 
honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus schreef in Wie heeft er nog meer 15 euro aan troep besteld alleen voor de poepzakjes van de Action?
Ik zweer bij de blauwe diepvries zakjes van de ah. Maar ik hoor wel meer goede verhalen over de action zakjes. Toch maar eens proberen, als de winkels weer echt open zijn.
honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus schreef in Aankomende kou
" https://digidog.nl/hondenjas-onzin-toch-nuttig/   Het lezen waard, ook voor degene die denken dat hun hond het niet koud heeft. " UkkePuck Bacchus heeft ook maar een dun vachtje. Krijgt daarom soort van regendekje met fleece aan bij natte sneeuw of erge kou. Net even dat beetje extra. Als het heel koud is ga ik ook niet heel lang met hem buiten. Even flink doorstappen dan en zeker niet stilstaan.  
honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus schreef in Aankomende kou
Bij mij in de buurt kan ik de gepekelde plekken wel iets vermijden, maar soms moet je gewoon oversteken. Eerder smeerde ik Bacchus zijn pootjes in met vaseline, maar dat bleef zo lang vet. Gebruik nu de spray van baephar. Echt fijn vind hij het niet, maar laat het gelaten toe. Ik spray de pootjes als we naar buiten gaan en droog ze goed af bij binnenkomst. Als we echt door de pekel zijn geweest dan met een natte washand of afspoelen. Op wintersport doe ik het altijd wel met vaseline, daar wordt niet met zout gestrooid. De vaseline voorkomt dan een beetje dat de klompjes ijs tussen de tenen plakken.  Als het heel erg of nat sneeuwt krijgt bacchus een soort van regenjasje aan. Hij heeft niet zo een hele dikke vacht. 
honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus schreef in Vooroordelen van geslacht per hondenras
Ik noem een grote hond ook vaak een hij en een kleintje een zij. Meestal probeer ik even snel onder de hond te kijken. Baachus is eigenlijk altijd een hij. Hij heeft ook wel een mannenfiguur. Brede borst en een smal kontje.
honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus schreef in Gaat die sloop fase ooit nog over.
  Wat ik weleens doe, is een 'sloopdoosje' geven. Gewoon een doosje van een online bestelling of zo'n Knorr Wereldgerecht waar ik dan een paar koekjes in stop en het dicht maak. Als ze de koekjes eruit heeft, mag ze samen met mij verder slopen. Ik houd de ene kant vast en zij trekt de andere helft eraf. Leuk spelletje om te doen samen, Luna ziet het dan ook echt als een taak die ze voor me moet uitvoeren. Doosje moet versnipperd worden, daar kan ik mijn baasje mee helpen  en omdat het ook hersenwerk is, wordt ze er ook lekker moe van. Misschien kun jij dat ook eens proberen? Dan leert je hond misschien ook dat ze alleen mag slopen als jij haar iets aanbiedt wat ze mag slopen.  " Kim Dat vind Bacchus trouwens ook prachtig. Hij krijgt altijd het binnenste van de keukenrol, was eerder bang dat hij het papier op zou eten maar dat doet hij niet. Ook inpakpapier vind het schitterend. Hij heeft echt een feestje op verjaardagen of kerst. Zit gewoon naast je te wachten tot hij het papiertje mag.
honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus schreef in Katten en puppy
Bij vorige hond en katten stonden de brokjes en bakje water op de trap naar boven. Was niet zo een handige plek, want dan zat er een kat op de trap te eten terwijl je erlangs wilde lopen. Ook is wat vaak het waterbakje van de trap gevallen. Nu staan de katten brokjes achter de bank waar de hond niet bij kan. Bacchus zijn brokken staan in de keuken, maar een van de katten eet daar graag van. Maar ook hondenbrokken zijn niet goed voor de katten. Ze drinken samen uit een grote waterbak in de keuken, eerder stond er een waterbakje voor de katten ook achter de bank. Onze kattenbak staat boven in de wc, met een kattenluikje in de deur.
honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus schreef in Vakantie Oostenrijk
" Houd er rekening mee dat in het openbaar vervoer, dus de bus, de gondel naar boven, jullie een mondkapje op moeten en de hond een muilkorf.  " UkkePuck Dat mondkapje zal iets van nu zijn natuurlijk. Maar wij waren 2 jaar terug met Bacchus in Oostenrijk. Hadden muiltje mee, maar hij hoefde die in geen van de liften/kabelbanen op. Hebben muilkorf niet gebruikt dus. Maar beter wel meenemen. Beter mee dan omverlegen.
honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus schreef in Wandelen met deze warmte
Ik loop om 7 uur een rondje van iets meer dan  een 1 uur en de rest van de dag alleen even plas en poep naar de hoek of rondje om het blok. Bacchus vind het raar zo vroeg al een groot rondje, hij is een luilak en ligt liever nog wat langer te slapen. Hij had geplast en gepoept op de hoek en had iets van zo klaar we kunnen terug naar huis.  
honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus schreef in Hondenzwembad
Bacchus wil ook niet in een zwembad, hij gebruikte hem als drinkbak. Ook van in open water zwemmen houdt hij niet. Als speelmaatjes het water in gaan blijft hij op de kant staan wachten. Gelukkig gaat hij als het heel warm is er wel met de poten in en soms tot aan de buik, dus kan hij  wat afkoelen tijdens een wandeling.
honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus schreef in Misselijk
Bacchus was ook vanuit het niks aan het spugen, paar dagen rijst met gekookte kip gegeven en het leek beter te gaan. Echter toen ik weer normaal ging voeren (2x per dag), begon het spugen weer. Was toevallig voor wat anders bij de DA en die kon niks aan hem zien of voelen oid.  Bacchus at gewoon normaal zijn brokken en snoepjes. Poep was normaal en hij dronk normaal. Nu geef ik hem op aanraden 3x per dag zijn brokken en dat gaat nu al een tijdje goed. Ook voer ik hem iets minder want hij was 30 kilo en de DA vond hem iets te zwaar. Hij kreeg ook best veel tussendoortjes en daar ben ik nu ook mee gestopt.
honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus schreef in Rox !
Wat een schatje. Veel plezier met deze kleine meid.
honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus schreef in Hond wilt niet op het gras
Of eerder eens op een wesp gestapt op het gras. Zou hem niet dwingen, hij hoeft toch niet op het gras. Misschien komt het vanzelf een keer. Snoepjes mee en belonen als hij per ongeluk eens richting gras gaat. 
honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus schreef in Rox !
Grappig Bulls of Crown is van mijn nichtje met haar man (fam Kroon) Maar die werd het niet begrijp ik. Veel  plezier met jullie Stafford meisje. 
honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus schreef in Lange flexlijn
Trouwens, is er ook maar iemand die dat zwarte veiligheidshalsbandje gebruikt wat er bij geleverd wordt? Heb het nog nooit iemand zien gebruiken: " Charlotte-Sophie Ik. Maar niet zoals het moet. Ik heb het zwarte bandje aan het handvat geknoopt en daar hang ik de poepzakjes aan. Loop zo dus altijd met een vrolijk handvat rond.
honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus schreef in Lange flexlijn
" Hahahaha ja precies!!! Die zijn op Trump-handjes-formaat. Echt een hele bizarre keuze. Ik voel me soms echt voor aap lopen met zo’n baby flexi.  " Hilde & Twinko Bij ons vorige kleine hondje gebruikte ik ook vaak een flex en dat handvat glipte best vaak uit mijn hand. Had altijd een extra riempje erbij om mijn pols. De grote die Bacchus nu heeft laat ik nooit schieten.
honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus schreef in Sammy bijna kat van de buren gegrepen!!
" Hallo iedereen,   Afgelopen woensdag zijn we verhuisd van een apartement naar een eengezins woning met een mega grote tuin....   Sammy vind de tuin helemaal geweldig alleen de kat van de buren komt steeds in de tuin,   De buren zeggen,die moeten maar aan elkaar wennen....   Ik heb ze proberen uit te leggen dat toen ik sammy uit het asiel haalde dat ik werd gewaarschuwd dat sammy en katten echt totaal niet samen gaan,maar dan ook echt niet!!   Gister was sammy lekker aan het snuffelen in de tuin toen de kat van de buren via onze tuin naar de tuin van de buren wou gaan....   Het scheelde echt weinig of sammy had de kat te pakken!!   Moet ik sammy nu binnen houden vanwegen de kat van de buren? Ik ben toch niet gek? De tuin is sammy haar space,of zeg ik nu iets raars? " RJ Waarschijnlijk is de kat honden gewend, maar als hij merkt dat jouw hond hem niet moet, zal hij  toch wel wegblijven.
honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus schreef in Een hele winter sneeuw: een wolf op bezoek p.5
Wat een prachtige fotos.  
 

Vrienden van Fíli

honden foto van Odette * Bacchushonden foto van Nadine

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^